رسپی مافین کیوی؛ دسری خوشمزه و مجلسی

“`html
کیوی یکی از بهترین میوههای فصل سرما است. این میوه با خاصیت آنتیاکسیدانیاش به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند. اگر دوست دارید به طرز جدیدی از این میوه استفاده کنید، درست کردن مافین کیوی گزینهای عالی است.
در این مقاله از رضیم بلاگ ما به شما مرحله به مرحله طرز تهیه مافین کیوی را آموزش میدهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مافین کیوی
برای درست کردن مافین کیوی به مواد زیر نیاز دارید:
کیوی | ۲ عدد |
آرد | ۱ و نیم پیمانه |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
شیر | ۱ چهارم پیمانه |
پودر وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
کره | نصف پیمانه |
شکر | ۳ چهارم پیمانه |
تخممرغ | ۱ عدد |
سفیده تخممرغ | ۲ عدد |
نمک | ۱ چهارم قاشق چایخوری |
مواد لازم برای تهیه رویه مافین کیوی
برای درست کردن رویه مافین کیوی به مواد زیر نیاز دارید:
کیوی | ۱ عدد |
کره | ۱ دوم پیمانه |
وانیل | ۱ دوم قاشق چایخوری |
شکر دانه ریز | ۳ چهارم پیمانه |
نمک | به مقدار لازم |
مراحل تهیه مافین کیوی
مراحل تهیه مافین کیوی به این صورت است:
مرحله اول: آماده کردن کیویها.
در این مرحله، باید کیویها را آماده کنید. ابتدا پوست کیویها را به آرامی بگیرید. سپس آنها را به قطعات کوچک برش داده و در یک کاسه، با چنگال آنها را له کنید. باید تا حدی له کنید که کاملاً یکنواخت و نرم شوند.
البته انتظار نداشته باشید که هستههای کیوی بهطور کامل محو شوند! اما تا حد امکان سعی کنید که آنها را خوب له کنید. اگر فکر میکنید که کیویها بهخوبی له نشدهاند، میتوانید از مخلوطکن استفاده کنید.
مرحله دوم: کیویهای له شده…
“““html
مرحله اول: شیر و وانیل را ترکیب کنید.
ابتدا نیمی از کیویهای له شده را بردارید و در یک کاسه بریزید. سپس شیر و وانیل را به کاسه اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
مرحله دوم: مواد خشک را مخلوط کنید.
در پخت شیرینی، موادی مانند آرد، نمک، بکینگ پودر، شکر و دیگر مواد پودری را به عنوان مواد خشک میشناسند. در این مرحله، باید این مواد خشک را با هم مخلوط کنید. آرد، نمک و بکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ بریزید و به خوبی هم بزنید.
بیشتر بخوانید: رسپی تارت کیوی
مرحله سوم: کره را هم بزنید.
در این مرحله باید کره را بخوبی هم بزنید. بهتر است این کار را با دستگاه مخلوطکن انجام دهید چون هم زدن کره با دست ممکن است سخت باشد. کره را در کاسه بزرگ قرار دهید و به آرامی هم بزنید. سپس کمکم شکر را اضافه کنید. در شروع میتوانید سرعت همزن را بالا بگذارید، اما بعد از مدتی باید آن را کم کنید. چرا؟ در مرحله بعدی خواهیم گفت.
مرحله چهارم: تخم مرغها را به کره اضافه کنید.
در این مرحله، باید با دقت تخم مرغها را اضافه کنید. آرام آرام تخم مرغها و ۲ سفیده تخم مرغ را اضافه نمایید و با سرعت کم هم بزنید. قبل از اضافه کردن تخم مرغها، سرعت همزن را کم کنید.
مرحله پنجم: آرد را اضافه کنید.
در ابتدا تمامی آرد را به ترکیب اضافه نکنید. نصف آرد را به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس ترکیب کیوی، شیر و وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. بعد از آن میتوانید بقیه آرد را هم اضافه کنید و با همزن برقی مواد را خوب مخلوط کنید. یادتان باشد که با آرامش و صبر مواد را هم بزنید.
ادامه دهید تا مواد کاملا ترکیب و یکدست شوند. در پایان این مرحله، مایه کیک شما آماده است.
بیشتر بخوانید: رسپی مافین انگلیسی
مرحله ششم: فر را آماده کنید.
برای آماده کردن فر، آن را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سپس قالب مافین را با کاغذ مخصوص بپوشانید و مایه کیک را در هر قالب بریزید.
فر باید روی دمای ۱۸۰ درجه ثابت بماند. سپس قالبها را در فر بگذارید. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه برای پخت مافین کیوی زمان کافی است.
مرحله هفتم: رویه مافین کیوی را آماده کنید.
برای تهیه رویه مافین کیوی، ابتدا کره را خوب هم بزنید تا نرم و یکنواخت شود. سپس باقیمانده کیویهای له شده را به کره اضافه کنید. این کار را به آرامی انجام دهید تا مخلوط یکنواختی به دست آورید. سپس وانیل و شکر را اضافه کنید و با همزن برقی مواد را خوب هم بزنید. در این مرحله توجه کنید که مواد شما آب نیندازد.
کیفیت مافینها را از فر خارج کنید و بگذارید تا کاملا سرد شوند، سپس میتوانید آنها را از قالب خارج کنید. با استفاده از قیف کیک پزی، رویهای که در مرحله هفتم آماده کردهاید را روی کیکها بریزید.
این مافین زیبا و خوشرنگ گزینهای عالی برای مهمانیها و مراسمهای رسمی است. اگر دنبال یک دسر خوشمزه و خاص هستید، حتماً از این دستور استفاده کنید و مافین کیوی خوشمزه را تهیه نمایید. امیدواریم این مقاله از مجله آشپزی رضیم برای شما مفید باشد.