رسپی

رسپی ماکارونی با پوره هویج؛ خامه‌ای و نارنجی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ماکارونی یکی از غذاهای خوشمزه و راحت است که همه سنین از آن لذت می‌برند. معمولاً ماکارونی را با گوشت چرخ‌کرده و رب گوجه‌فرنگی درست می‌کنند، اما می‌توان آن را با مواد دیگر هم تهیه کرد. مثلا می‌توانید ماکارونی را با هویج تهیه کنید و از طعم نرم و خامه‌ای آن شگفت‌زده شوید. در این مقاله از مجله رضیم با ما باشید تا طرز تهیه این ماکارونی را به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای تهیه ماکارونی با پوره هویج، ابتدا سیر، جعفری، روغن زیتون، پوست لیمو و نمک را با هم میکس کنید تا یک سس سبز درست شود. سپس هویج و پیاز را خرد کنید و با سیر تفت دهید. بعد از اینکه هویج نرم شد، آن را به همراه مقداری آب، بادام هندی و فلفل در میکسر بریزید تا پوره شود. ماکارونی را آب‌پز کنید و سپس آن را با پوره هویج ترکیب کنید. در آخر، ماکارونی را با سس سبز سرو کنید. در ادامه مقاله هر مرحله را بیشتر توضیح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه ماکارونی با هویج

برای تهیه این ماکارونی خوش‌طعم برای ۲ نفر به مواد زیر نیاز دارید:

اسپاگتی یا پاستا ۲۵۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
هویج ۳ عدد
سیر ۳ حبه
بادام هندی ۶۵ گرم
آب ۲/۳ فنجان
پوست لیمو ۱ قاشق چای‌خوری
جعفری تازه ۳۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه ماکارونی با هویج

برای تهیه این ماکارونی خوشمزه به مراحل زیر توجه کنید:

مرحله اول: سس سبز را آماده کنید

۲ حبه سیر، جعفری، ۲ قاشق روغن زیتون، پوست لیمو و نمک را در مخلوط‌کن بریزید و هم بزنید تا به یک سس سبز تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش بورانی

مرحله دوم: هویج را بپزید

هویج‌ها را پوست بکنید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید. سپس پیاز را پوست بکنید و آن را به صورت نگینی خرد کنید.

“““html

در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیاز و هویج را به همراه کمی نمک به آن اضافه کنید. وقتی که هویج‌ها کمی نرم شدند، یک حبه سیر رنده شده را به تابه اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم: پوره هویج آماده کنید

تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد کمی خنک شوند. سپس آنها را در مخلوط‌کن بریزید. آب، بادام هندی و فلفل سیاه را هم به آن اضافه کنید و همه چیز را میکس کنید تا ترکیبی یکدست و پوره‌ای شکل بگیرد.

مرحله چهارم: ماکارونی را بپزید

در یک قابلمه آب بریزید و بگذارید تا بجوشد. سپس ماکارونی یا اسپاگتی را به همراه کمی نمک و روغن به آن اضافه کنید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه بجوشد. بعد از آن، ماکارونی را آبکش کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی فلافل چغندر خانگی

مرحله پنجم: مواد را ترکیب کنید

پوره هویج را در یک تابه با ماکارونی پخته شده مخلوط کنید و هم بزنید. می‌توانید کمی آب اضافه کنید تا غلظت آن کمتر شود. سپس آن را در ظرف دلخواه سرو کنید و رویش سس سبز بریزید.

همچنین می‌توانید کمی پنیر پارمزان رنده شده روی ماکارونی بپاشید.

رسپی ماکارونی با پوره هویج؛ خامه‌ای و نارنجی

نکات تکمیلی برای تهیه ماکارونی با هویج

  • اگر دوست دارید، می‌توانید به این غذا مرغ کبابی اضافه کنید.
  • می‌توانید به پوره هویج کمی خامه هم اضافه کنید.
  • به‌جای جعفری می‌توانید از ریحان استفاده کنید.
  • کمی زنجبیل تازه رنده شده هم می‌تواند به پوره هویج طعم خوبی بدهد.
  • برای رقیق کردن پوره هویج، می‌توانید از آب ماکارونی استفاده کنید.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی ماکارونی با پوره هویج را به شما معرفی کردیم. حتماً این ماکارونی خوشمزه و لطیف را امتحان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا