رسپی ماکارونی + نکات و فوتوفن ها

“`html
ماکارونی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که درست کردن آن بسیار آسان است. میتوان ماکارونی را با مواد گوناگون و به شیوههای مختلفی تهیه کرد، اما ماکارونی ساده همیشه طرفداران بیشتری دارد. در این مقاله از مجله رضیم با ما همراه باشید تا دستور تهیه ماکارونی و نکات مربوط به آن را به شما آموزش دهیم.
نگاهی سریع به روش پخت
برای تهیه ماکارونی، ابتدا پیازهای خرد شده را سرخ کنید و گوشت را همراه با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید. وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد، رب گوجهفرنگی و آویشن را اضافه کنید و خوب تفت دهید. در یک قابلمه آب را به جوش بیاورید و ماکارونی را در آن نیمپز کنید.
پس از آبکش کردن ماکارونی، سیبزمینیهای حلقهای را در کف قابلمه بچینید و روی آن را با یک لایه ماکارونی و مایه ماکارونی پر کنید و اجازه دهید برای چند دقیقه دم بکشد. در ادامه، دستور کامل این غذای خوشمزه را با جزئیات بیشتری بخوانید.
مواد لازم برای ماکارونی
ماکارونی (فرم دلخواه) | ۳۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
گوشت چرخکرده | ۲۰۰ گرم |
رب گوجهفرنگی | ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به میزان لازم |
پودر آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
سیبزمینی متوسط | ۱ عدد |
روغن | به میزان لازم |
آب | به میزان لازم |
دستور تهیه ماکارونی
- مدت زمان آمادهسازی: ۵۰ تا ۶۰ دقیقه
- مناسب برای: ۲ تا ۳ نفر
- درجه سختی: آسان
مرحله اول: آب را بجوشانید
بهتر است در حین تهیه مایه ماکارونی، آب را هم به جوش بیاورید تا زمان کمتری در آشپزخانه باشید. بنابراین یک قابلمه آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
مرحله دوم: پیاز را تفت دهید
پیاز را پوست کنید و بشویید، سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید. در یک تابه به میزان کافی روغن بریزید و پیازها را در آن سرخ کنید. وقتی که پیازها نرم و طلایی شدند، زردچوبه را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله سوم: گوشت را تفت دهید
در این مرحله، گوشت چرخکرده را به پیاز داغ اضافه کنید و هم بزنید تا خوب پخته شود.
“““html
زمانی که گوشت تغییر رنگ داد، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم: رب را اضافه کنید
وسط تابه را به اندازه یک دایره کوچک خالی کنید و رب گوجهفرنگی را در آن قسمت بریزید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس با مواد دیگر تابه ترکیب کنید و برای ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. در آخر آویشن را به همراه یک استکان آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید به کمک آب تمام مواد به خوبی با هم بجوشند و ترکیب شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی ران مرغ ترد و طلایی در سرخ کن
مرحله پنجم: ماکارونی را بجوشانید
بعد از اینکه آب قابلمه جوش آمد، یک قاشق غذاخوری روغن و کمی نمک به آن اضافه کنید. سپس ماکارونی را در آب بریزید تا برای حدود ۷ دقیقه بجوشد. وقتی ماکارونی پخته شد، آن را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید تا نشاسته اضافی آن گرفته شود.
مرحله ششم: ماکارونی را دم کنید
کف قابلمه مقداری روغن بریزید و سیبزمینیهای حلقهای را در آن بچینید. سپس مقداری از ماکارونی را روی سیبزمینیها قرار دهید و بعد روی آن مایه ماکارونی بریزید. این کار را تا پایان مواد تکرار کنید.
درب قابلمه را بگذارید و برای حدود ۳ دقیقه حرارت را بالا ببرید تا بخار بگیرد، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید ماکارونی به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه دم بکشد.
بیشتر بخوانید: رسپی بورانی اسفناج + نکات خوشمزهتر شدن آن
رسپی ماکارونی با سویا
اگر گیاهخوار هستید یا به گوشت قرمز علاقه ندارید، میتوانید به جای گوشت چرخکرده از سویا استفاده کنید. برای این کار، سویا را در کاسهای با آب گرم به مدت ۲۰ دقیقه بخیسانید. سپس آن را آبکش کرده و با قاشق کمی فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. بعد از آماده شدن سویا، آن را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و مراحل بعدی را ادامه دهید.
نکات و فوتوفن درست کردن ماکارونی
برای تهیه ماکارونی نکاتی وجود دارد که میتواند به خوشمزهتر شدن آن کمک کند. ادامه مطلب را ببینید.
- میتوانید از ادویههای مختلف مانند پاپریکا، ادویه ماکارونی، دارچین، جوزهندی، زنجبیل یا پودر سیر استفاده کنید.
- میتوانید ماکارونی را با مرغ هم درست کنید. برای این کار، مرغها را به صورت نگینی خرد کرده و با پیاز تفت دهید.
- به این نکته توجه کنید که ماکارونی نباید بیش از حد در آب جوش بماند، چون بعد از دم کشیدن چسبنده میشود.
- اگر از اسپاگتی استفاده میکنید، بهتر است قبل از اضافه کردن به آب جوش، آنها را نصف کنید.
- میتوانید برای جذابتر شدن ماکارونی، از ترکیب اسپاگتی و ماکارونی فرمی استفاده کنید.
- برای رنگ بهتر ماکارونی، میتوانید در آبی که ماکارونی را میجوشانید مقداری زردچوبه بریزید.
- میتوانید از ترکیب مساوی گوشت چرخکرده و سویا نیز استفاده کنید.
- میتوانید به مایه ماکارونی هویج، فلفل دلمهای، قارچ و نخود فرنگی اضافه کنید.
- برای تنوع در تهدیگ، به جای سیبزمینی حلقهای، میتوانید آن را رنده کنید یا از نان لواش استفاده کنید.
- برای جالبتر شدن تهدیگ سیبزمینی، قبل از چیدن آنها کف قابلمه کمی دانه کنجد بریزید.
- در ۱۰ دقیقه آخر پخت میتوانید مقداری پنیر پیتزای رنده شده روی ماکارونی بریزید تا طعم بهتری بگیرد.
- بعد از آبکش کردن ماکارونی، میتوانید آن را در ظرف سرو قرار دهید و مایه ماکارونی را روی آن بریزید.
- برای دم کشیدن بهتر ماکارونی، بهتر است از دمکنی استفاده کنید تا بخار خارج نشود.
- میتوانید ماکارونی را با جعفری خرد شده و پنیر پارمزان رنده شده تزئین و سرو کنید.
در این مقاله از بخش آشپزی مجله رضیم، رسپی ماکارونی به همراه نکات و فوتوفن آن را ارائه کردیم. پیشنهاد میکنیم یک بار این غذای خوشمزه را با این رسپی راحت تهیه کنید و در کنار خانواده از طعم لذیذ آن لذت ببرید.