رسپی مربای زالزالک؛ یک لذت شیرین و سالم

“`html
میوه زالزالک یکی از میوههای فصل پاییز است که خوردن آن به صورت خام یا تهیه مربا و ترشی خیلی لذتبخش است. درست کردن مربای زالزالک یکی از سادهترین کارهاست و این مربا در نهایت به شکل ژلهای درمیآید. شما میتوانید این مربا را نه تنها در وعده صبحانه، بلکه برای تزئین کیک و دسر هم استفاده کنید. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه این مربای خوشمزه را به شما خواهیم گفت، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مربای زالزالک
برای تهیه مربای زالزالک نیاز به مواد زیر دارید:
زالزالک قرمز | ۲ لیوان |
آب | ۲ لیوان |
شکر | ۲ لیوان |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | یک و نیم گرم |
رسپی مربای زالزالک
برای تهیه این مربای خوشمزه، مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: آمادهسازی زالزالک
اولین کار این است که زالزالکهای خراب را دور بریزید و زالزالکهای سالم را در کاسهای با آب بگذارید تا به مدت یک ساعت بخورند. این کار باعث میشود خاک و کثیفیها از روی زالزالکها جدا شود. سپس آنها را آبکش کنید و با دست بشویید و بگذارید خشک شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی شیره کدو حلوایی؛ یک صبحانه کامل
مرحله دوم: زالزالکها در شربت بریزید
یک قابلمه استیل آماده کنید و آب و شکر را درون آن بریزید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود. بعد از آن زالزالکها را اضافه کنید و بگذارید با شربت بجوشد. در حین جوشیدن بهتر است کفهایی که روی سطح جمع میشود را بردارید تا مربای شما شفافتر شود.
مرحله سوم: مربا را خوشطعم کنید
زمانی که غلظت مربا به حدی که میخواهید نزدیک شد، نوبت به اضافه کردن گلاب، آبلیمو و وانیل میرسد. بعد از اضافه کردن این مواد، حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید بجوشد. وقتی زالزالکها نرم شدند و مربا به غلظت دلخواه رسید، شعله را خاموش کنید.
نکته: دقت کنید که وقتی مربا سرد میشود، غلظت آن بیشتر و سفتتر میشود، بنابراین کمی قبل از اینکه مربا سفت شود آن را از روی شعله بردارید.
مرحله چهارم: مربا را در ظرف شیشهای بریزید
بعد از اینکه دمای مربا پایین آمد و سرد شد، آن را در یک ظرف شیشهای تمیز و خشک بریزید و درب آن را محکم ببندید. بگذارید برای ۳ تا ۴ ساعت در دمای اتاق بماند و سپس آن را به یخچال منتقل کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی مربای گوجه فرنگی
میوه زالزالک کاربردهای زیادی دارد مثل تهیه ترشی، دمنوش یا تزئین دسر. در این مقاله از مجله رضیم، رسپی مربای زالزالک را به شما یاد دادیم تا با شروع فصل پاییز بتوانید یک مربای خاص و خوشمزه خانگی درست کنید.