رسپی

رسپی مربا کیوی؛ طعمی ملس برای صبحانه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کیوی یکی از میوه‌های خوشمزه و مغذی است که علاوه بر خوردن به عنوان میوه، برای تهیه مربا نیز کاربرد دارد. مربای کیوی طعمی ملس و زیبا دارد و سفره صبحانه شما را تزئین می‌کند. در ادامه با مجله رضیم همراه باشید تا طرز تهیه این مربای منحصر به فرد را برایتان توضیح دهیم.

برای درست کردن این مربای خوشمزه، ابتدا کیوی‌ها را پوست بکنید و برش بزنید. سپس شکر و آب را با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت بگذارید تا قوام بگیرد. بعد از آن کیوی‌ها را به شیره اضافه کنید و بگذارید بپزند. در آخر کمی آبلیمو اضافه کنید تا مربا آماده شود. برای یادگیری طرز تهیه با جزئیات کامل در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مربای کیوی

مواد لازم برای تهیه مربای کیوی به این شرح است:

کیوی رسیده و شیرین ۱ کیلوگرم
شکر ۱ کیلوگرم
آب ۵۰۰ میلی‌لیتر (۲ پیمانه)
آبلیمو ۱ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه مربای کیوی

  • مدت زمان آماده‌سازی: ۴۵ دقیقه
  • با این مقدار مواد اولیه، می‌توانید حدود ۱ تا ۱.۵ کیلوگرم مربای کیوی درست کنید.

مرحله اول: برش زدن کیوی

کیوی‌ها را پوست بکنید و به اندازه‌های دلخواه برش بزنید.

بیشتر بخوانید:رسپی مربای زرشک+ نکات شکرک نزدن آن

مرحله دوم: تهیه شیره مربا

شکر و آب را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر حل شود و به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید تا شیره غلیظ شود.

برای اینکه بفهمید شیره مربا به قوام مناسب رسیده یا نه، می‌توانید با یک قاشق تمیز کمی از شیره را بردارید و بعد از چند ثانیه صبر کنید که خنک شود. سپس یک قطره از آن را بین دو انگشت فشار دهید. اگر کش آمد، شیره آماده است.

مرحله سوم: افزودن کیوی به شیره مربا

کیوی‌های برش زده را به شیره اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا دوباره بجوشد و کف کند. با یک قاشق، کف روی مربا را بردارید تا مربا شفاف و خوش رنگ شود.

بیشتر بخوانید: رسپی مربای خیار به شکل گل

مرحله آخر: جا افتادن مربا

بعد از اینکه کف مربا را برداشتید، حرارت را کم کنید و بگذارید حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزد تا کیوی‌ها نرم شوند. در پایان، آبلیمو را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

اجازه دهید مربا یک شب در همان ظرف در دمای اتاق بماند و بعد اگر قوام مناسب داشت، آن را در شیشه‌هایی بریزید و در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی مربا پرتقال کامکوات (مربا مینیاتوری یا کوچک)

نکات مهم در تهیه مربای کیوی

در این بخش به چند نکته مهم برای تهیه مربای کیوی اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  • اگر شیره مربا شل و بی‌قوام بود، می‌توانید کیوی‌ها را جدا کنید و شیره را…
  • “““html
    روی حرارت کم قرار دهید تا به غلظت مطلوب برسد (به روش گفته شده تست کنید). بعد از اینکه شیره خنک شد، کیوی‌ها را به آن اضافه کنید.

  • اگر غلظت شیره مربا خیلی زیاد بود و سفت شده بود، می‌توانید مقداری آب جوش به آن اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد و سپس روی حرارت قرار دهید. بعد از چند دقیقه که جوشید، حرارت را خاموش کنید و بگذارید خنک شود. (مقدار آب به اندازه‌ای باشد که مربا به غلظت دلخواه برسد)
  • برای تهیه این مربای کیوی، حتما باید پوست میوه را بکنید و سپس به قطعات دلخواه خرد کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه مربای کیوی را برای شما توضیح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این مربای خوشمزه را در خانه درست کنید و از طعم فوق‌العاده آن در صبحانه لذت ببرید.

رسپی مربا کیوی؛ طعمی ملس برای صبحانه

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا