رسپی

رسپی مربا گوجه فرنگی؛ طعمی متفاوت از مرباهای دیگر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آیا تا به حال مربا گوجه فرنگی چشیده‌اید؟ مربا گوجه فرنگی، یک مربای خوشمزه با طعمی خاص و متفاوت از مرباهای دیگر است. درست کردن این مربا بسیار ساده است و فقط ۳۰ دقیقه زمان می‌برد. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه مربا گوجه فرنگی را برای شما توضیح می‌دهیم. اگر از مرباهای تکراری خسته شده‌اید، با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه مربا گوجه فرنگی

برای تهیه این مربا به مواد زیر نیاز دارید:

گوجه فرنگی سالم و رسیده ۱ کیلوگرم
شکر ۱ کیلوگرم
آب لیمو تازه ۱/۲ پیمانه
زنجبیل رنده شده به مقدار لازم
چوب دارچین ۱ تکه
فلفل قرمز سابیده به مقدار کم
آب به مقدار لازم

مراحل تهیه مربا گوجه فرنگی

برای تهیه این مربا، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده کردن گوجه فرنگی‌ها

ابتدا گوجه فرنگی‌ها را به خوبی بشویید. سپس در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی شعله قرار دهید تا به جوش آید. وقتی آب به جوش آمد، گوجه‌ها را به آن اضافه کنید.

بعد از ۴ تا ۵ دقیقه، گوجه‌ها را از آب جوش خارج کنید، پوست آن‌ها را بگیرید و خرد کنید. سپس، گوجه‌های خرد شده را از صافی بگذرانید تا پوره شوند.

مرحله دوم: پختن مربا گوجه فرنگی

پوره گوجه فرنگی را با یک پیمانه آب، آب لیمو، فلفل قرمز، زنجبیل و دارچین در یک قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید آب اضافی مربا تبخیر شود. این کار حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان می‌برد.

پس از اینکه مربا کمی غلیظ شد، شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود و مربا به غلظت دلخواه شما برسد.

بیشتر بخوانید: رسپی مربا پسته خانگی؛ طعمی متفاوت برای صبحانه

مرحله سوم: نگهداری مربا گوجه فرنگی

بعد از اینکه مربا غلیظ شد، شعله را خاموش کنید و بگذارید مربا کاملاً سرد شود. سپس، مربا را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و در محل خنکی نگهداری کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه مربا گوجه فرنگی

نکات تکمیلی برای تهیه مربا گوجه فرنگی

اگر می‌خواهید مربا گوجه فرنگی را تهیه کنید، نکات زیر به شما کمک می‌کند:

  • برای طعم‌دار کردن مربا گوجه فرنگی می‌توانید
    “““html
  • به جای زنجبیل و دارچین، از هل ساییده استفاده کنید. البته اگر دوست داشته باشید، می‌توانید از هر سه ادویه استفاده کنید.
  • اگر تمایل دارید، می‌توانید کمی گلاب به این مربا اضافه کنید.
  • برای تهیه مربای گوجه‌فرنگی خوشمزه، از گوجه‌های نرم، رسیده و کاملاً سالم استفاده کنید.

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، با دستور تهیه مربای گوجه‌فرنگی در خدمت شما بودیم و تمام نکات لازم برای تهیه این مربا را برایتان توضیح دادیم. حالا نوبت شماست که دست به کار شوید و این مربای خوشمزه و متفاوت را درست کنید. مطمئن باشید با خوردن یک لقمه نان تازه و مربای گوجه‌فرنگی، از طعم فوق‌العاده آن شگفت‌زده خواهید شد.

رسپی مربا گوجه فرنگی؛ طعمی متفاوت از مرباهای دیگر

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا