رسپی

رسپی مرجی شورباسی به روش آذری؛ خوشمزه و مقوی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مرجی شورباسی، یکی از غذاهای قدیمی و سنتی آذری است. نام این غذا از کلمه “مرجی” به معنای عدسی (در زبان ترکی) گرفته شده و به غذایی که آبکی باشد و بتوان با نان آن را میل کرد، شوربا می‌گویند.

این غذا بسیار مقوی است و با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه می‌شود. خوردن مرجی شورباسی در شب‌های خنک بهاری، تجربه‌ای خوشمزه برای شما خواهد بود.

در این بخش از رضیم بلاگ ما بهترین و خوشمزه‌ترین رسپی مرجی شورباسی را به شما آموزش خواهیم داد. پس با ما همراه باشید.

رسپی مرجی شورباسی

مدت زمان تهیه این غذا ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.

مواد لازم برای این رسپی برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است.

تهیه این غذا آسان است.

مواد لازم برای مرجی شورباسی:
عدس ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
ذرت ۱/۲ پیمانه
هویج ۱ عدد
رشته سوپ ۱/۲ پیمانه
آب جوش ۱ پیمانه
رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

مرحله اول: خیساندن عدس

برای شروع، عدس را تمیز کرده و با آب بشویید. بهتر است چند ساعت قبل از پخت، آن را بخیسانید تا نفخ آن گرفته شود و بهتر پخته شود.

در این مدت، چند بار آب عدس را عوض کنید.

مرحله دوم: پختن عدس

در مرحله بعد، عدس را با مقدار کمی آب و نمک در قابلمه‌ای روی حرارت کم قرار دهید. حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا عدس‌ها کمی نرم شوند.

مرحله سوم: آماده‌سازی پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس به شکل نگینی خرد کنید. در قابلمه کمی روغن ریخته و پیازها را سرخ کنید تا طلایی و نرم شوند.

مرحله چهارم: افزودن رب گوجه‌فرنگی

حال، رب گوجه‌فرنگی را به مخلوط درون قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آن خوب باز شود.

بیشتر بخوانید: رسپی آش ترش عدس به روش خانگی

مرحله پنجم:

“““html

آماده سازی هویج و ذرت

در مرحله پنجم به هویج می‌رسیم.

رسپی مرجی شورباسی به روش آذری؛ خوشمزه و مقوی

هویج را بشویید و پوست بگیرید و آن را به صورت نگینی خرد کنید. هویج خرد شده و دانه‌های ذرت را به مواد موجود در قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی هویج و ذرت گرفته شود.

مرحله ششم: افزودن آب و عدس پخته

در این مرحله، ۱ پیمانه آب جوش و عدس پخته شده را به قابلمه اضافه کنید.

حرارت را کم کنید و اجازه دهید که همه مواد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزند.

نکات طلایی برای خوشمزه‌تر شدن مرجی شورباسی

مرحله هفتم: تنظیم چاشنی و افزودن رشته فرنگی

در آخرین مرحله، رشته فرنگی‌ها را به قابلمه اضافه کنید.

با مقداری آبلیمو، نمک و فلفل طعم غذا را تنظیم کنید و درب قابلمه را ببندید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا غذا به غلظت مورد نظر برسد و رشته فرنگی به خوبی بپزد.

بعد از پخت، غذا را در ظرف سرو بریزید و با مقداری جعفری تازه یا پیاز داغ تزیین کنید و میل کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سوپ بلغور گندم با عدس و شیر

نکات طلایی برای خوشمزه‌تر شدن مرجی شورباسی

در ادامه چند نکته برای خوشمزه‌تر شدن مرجی شورباسی را بررسی می‌کنیم. با ما باشید.

  • برای خوشمزه‌تر و مقوی‌تر شدن مرجی شورباسی می‌توانید از مقدار کمی آب قلم، استاک گوشت یا آب مرغ به جای آب معمولی استفاده کنید.
  • برخی این غذا را با عدس قرمز تهیه می‌کنند.
  • برای غلیظ‌تر شدن محتوا، می‌توانید ۱ سیب‌زمینی کوچک را رنده کنید و به غذا اضافه کنید.
  • می‌توانید با توجه به سلیقه خود مقداری گوشت یا مرغ نیز به این غذا اضافه کنید.

پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذای خوشمزه را بر اساس دستوری که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم برای شما توضیح دادیم آماده کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا