رسپی

رسپی مرغ ترش با زرشک و رب انار+ نکات خوشمزه‌تر شدن

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مرغ ترش یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که به شیوه‌های مختلفی تهیه می‌شود. یکی از این روش‌ها، ترکیب مرغ با رب انار و زرشک است که طعمی خاص به وجود می‌آورد. این غذای معروف شمالی، طعم ترش و شیرین دارد و رنگ جذابی نیز دارد که باعث شده طرفداران زیادی پیدا کند. در این مقاله از مجله رضیم با ما همراه باشید تا طرز تهیه مرغ ترش با زرشک و رب انار را به همراه نکات و فوت‌وفن آن به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به روش پخت

برای تهیه مرغ ترش با زرشک و رب انار، ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. وقتی پیازها نرم شدند، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید. سپس گردوی آسیاب شده، زرشک، برگه زردآلو و آلو را به قابلمه اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید تا کمی سرخ شوند. بعد از چند دقیقه، رب انار و تکه‌های مرغ را به همراه نمک، زعفران دم کرده و آب اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید. اجازه دهید مواد برای حدود یک ساعت با حرارت ملایم بپزند و در آخر با برنج زعفرانی سرو کنید. در ادامه، روش کامل تهیه این غذای خوشمزه را توضیح خواهیم داد.

مواد لازم برای مرغ ترش با زرشک و رب انار

مرغ ۴ تکه
رب انار ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
گردوی آسیاب شده نصف پیمانه
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
آلو ۱۰۰ گرم
برگه زردآلو ۱۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آب ۲ لیوان
زعفران دم کرده به میزان دلخواه
روغن به میزان لازم

طرز تهیه مرغ ترش با زرشک و رب انار

مدت زمان آماده‌سازی: ۶۰ تا ۸۰ دقیقه
مناسب برای: ۴ تا ۵ نفر
درجه سختی: متوسط

مرحله اول: تفت دادن پیازها

ابتدا
“““html

پیازها را پوست بگیرید و به شکل نگینی خرد کنید. سپس در یک قابلمه کمی روغن بریزید و پیازها را تفت دهید تا نرم شوند. زردچوبه و فلفل سیاه را به پیازها اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بیشتر بخوانید: رسپی میرزا قاسمی به روش گیلانی؛ اصیل و مجلسی

مرحله دوم: مواد را اضافه کنید

بعد از اینکه پیاز کمی تفت داده شد، گردوی آسیاب شده، آلو، برگه زردآلو و زرشک را اضافه کنید و برای چند دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا کمی سرخ شوند.

مرحله سوم: رب انار را اضافه کنید

در این مرحله رب انار را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سمبوسه بازاری؛ ترد و طلایی

مرحله چهارم: مرغ را اضافه کنید

بعد از چند دقیقه تفت دادن، تکه‌های مرغ را در قابلمه بچینید و زعفران و نمک را به آن اضافه کنید. سپس ۲ لیوان آب بریزید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برای یک ساعت با حرارت ملایم بپزد.

بعد از اینکه آب مرغ به غلظت مورد نظر رسید و غذا به روغن افتاد، آن را با برنج زعفرانی سرو کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی اکبرجوجه اصیل رستورانی

نکات و فوت و فن‌های پخت مرغ ترش با رب انار و زرشک

برای اینکه مرغ ترش خوشمزه‌تری بپزید به نکاتی که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌شود، دقت کنید.

رسپی مرغ ترش با زرشک و رب انار+ نکات خوشمزه‌تر شدن
  • قبل از شروع پخت، بهتر است مرغ‌ها را با کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران مزه‌دار کنید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شود.
  • برای درست کردن این غذا می‌توانید از قسمت سینه یا ران مرغ استفاده کنید.
  • بهتر است از رب انار محلی استفاده کنید تا طعم غذا اصیل‌تر باشد.
  • بهتر است قبل از اضافه کردن مرغ‌ها به مواد، آن‌ها را چند دقیقه در یک تابه با کمی روغن سرخ کنید تا حین پخت له نشوند و طعم بهتری داشته باشند.
  • در پایان پخت، غذا را بچشید اگر ترش بود کمی شکر به آن اضافه کنید، اما اگر شیرین بود با اضافه کردن کمی آبغوره یا آبلیمو طعم آن را متعادل کنید.
  • مرغ ترش را می‌توانید با برنج زعفرانی یا نان تازه سرو کنید.
  • برای تزئین این غذا می‌توانید از خلال پسته یا بادام و زرشک تفت داده شده استفاده کنید.
  • برای داشتن طعمی عمیق‌تر، بهتر است بعد از پخت برای نیم ساعت مواد با حرارت خاموش و درب بسته در قابلمه استراحت کنند.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی مرغ ترش با زرشک و رب انار را همراه نکات و فوت و فن آن به شما معرفی کردیم. این غذای خوشمزه چه در کنار برنج و چه با نان تازه یک تجربه خوشمزه و اصیل است که پیشنهاد می‌کنیم آن را از دست ندهید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا