رسپی

رسپی مرغ سماق با پودر زنجبیل؛ خوش‌عطر و لذیذ

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مرغ سماق با پودر زنجبیل ترکیبی بسیار خوشمزه از طعم‌های سنتی است. سماق، که ادویه‌ای قرمز و ترش مزه است، به همراه دیگر ادویه‌ها و سبزیجات، به مرغ طعمی دلپذیر می‌دهد. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه مرغ سماق را به طور مرحله به مرحله به همراه نکات مهمی که باید در نظر داشته باشید، آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه مرغ سماق یا پودر زنجبیل

مواد لازم برای تهیه مرغ سماق یا پودر زنجبیل به شکل زیر است:

مرغ ۵ تکه
پیاز ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
سماق ۲ قاشق چای‌خوری
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای‌خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه مرغ سماق

  • زمانی که برای آماده‌سازی و پخت این مرغ نیاز دارید، ۵۰ تا ۶۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد ذکر شده برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است.
  • سختی تهیه این غذا در سطح متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی پیاز

پیازها را بشویید و پوست بگیرید. سپس با چاقو آنها را خلالی خرد کنید و در یک ظرف مناسب فر یا قابلمه بریزید.

بیشتر بخوانید: با این آش خوشمزه به استقبال پاییز بروید

مرحله دوم: افزودن ادویه‌ها

پودر زنجبیل، سماق، نمک و فلفل سیاه را به پیازهای خلالی شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس کمی پیازها را با دست فشار دهید تا آب آنها خارج شود.

مرحله سوم: آماده‌سازی و افزودن مرغ‌ها

تکه‌های مرغ را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. سپس مرغ‌ها را روی پیازها بچینید.

بیشتر بخوانید: رسپی مرغ فلسطینی

مرحله چهارم: افزودن رب گوجه‌فرنگی و رب انار

رب انار و رب گوجه‌فرنگی را روی مرغ‌ها بریزید. اگر از قابلمه استفاده می‌کنید، درب قابلمه را ببندید و روی حرارت کم بگذارید.

اگر می‌خواهید غذا را در فر بپزید، روی ظرف را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را در فر از پیش گرم شده بگذارید.

حرارت را روی ۱۸۰ تا ۱۹۰ درجه تنظیم کنید و ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان دهید تا مرغ بپزد.

بیشتر بخوانید: روش‌های صحیح پوست گرفتن و رنده کردن زنجبیل

“““html
نکات و فوت و فن‌های تهیه مرغ سماق با پودر زنجبیل

بیشتر بخوانید: با برنج شپشک زده چکار کنیم؟

مرحله پنجم: سرو غذا

پس از اینکه مرغ‌ها پخته شدند، آن‌ها را در دیس یا ظرف سرو قرار دهید. این مرغ‌های خوشمزه و زیبا را می‌توانید با برنج یا نان‌های مختلف میل کنید. طعم مرغ سماقی به مرغ فلسطینی شبیه است. زنجبیلی که در این غذا استفاده می‌شود، طعم آن را خاص می‌کند.

رسپی مرغ سماق با پودر زنجبیل؛ خوش‌عطر و لذیذ

امیدواریم این دستور پخت از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد. اگر دوست دارید طعم‌های جدیدی را امتحان کنید، حتماً این غذا را فراموش نکنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا