رسپی

رسپی مرغ فلسطینی؛ یک ناهار سلطنتی با طعم اصیل عربی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آیا به دنبال طعم و غذایی جدید با مرغ هستید؟ مرغ فلسطینی با طعم ترش و ملس سماق و عطر ادویه‌های خوشمزه، یکی از غذاهای مشهور و اصیل فلسطین است که نشان‌دهنده فرهنگ غنی این منطقه است. در این مقاله از مجله رضیم، به شما نحوه تهیه یک مرغ فلسطینی خوشمزه و خانگی را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه مرغ فلسطینی

مواد لازم برای تهیه این غذا به شرح زیر است:

ران یا سینه مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز ۲-۳ عدد
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
سماق ۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
دارچین ۱/۲ قاشق چای‌خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
آب به مقدار لازم

مراحل تهیه مرغ فلسطینی

  • مدت زمان آماده‌سازی و پخت این غذا ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.
  • مواد ذکر شده برای ۳ تا ۴ نفر کافی است، و می‌توانید با محاسبات ساده، مقدار مواد را افزایش دهید.
  • تهیه این غذا به نسبت آسان است و در سطح متوسط قرار می‌گیرد.

مرحله اول: آماده‌سازی پیاز

پیازها را بشویید و پوست بکنید. آن‌ها را به صورت خلالی نازک خرد کنید.

پیازهای خرد شده را در یک تابه مناسب بریزید. کمی روغن به آن‌ها اضافه کنید و به مرحله بعد بروید.

بیشتر بخوانید: رسپی کباب کوبیده مرغ فوری

بیشتر بخوانید: رسپی اشترودل مرغ و قارچ

مرحله دوم: آماده‌سازی و پخت مرغ

مرغ را بشویید و درون صافی قرار دهید تا آب اضافی‌اش گرفته شود.

گوشت مرغ را به تکه‌های متوسط برش دهید و روی پیازها قرار دهید.

در تابه را بپوشانید و حرارت را کم کنید.

۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان دهید تا مرغ با پیاز به آرامی بپزد. اگر در این مدت آب مرغ کم بود، کمی آب به تابه اضافه کنید تا پخت ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: رسپی خوراک جوجه زنجبیلی؛ ساده، سریع و خوشمزه

مرحله سوم: تهیه سس مرغ فلسطینی

رب گوجه فرنگی، سماق، رب انار، آب لیمو، دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را در یک ظرف کوچک بریزید و به خوبی ترکیب کنید تا سس یکدست و غلیظ به دست آید.

بیشتر بخوانید: رسپی مرغ کبابی با ترخون و انگور

مرحله چهارم: افزودن سس و پخت مرغ

“““html

رسپی مرغ فلسطینی؛ یک ناهار سلطنتی با طعم اصیل عربی

اضافه کردن سس به مرغ

سس را به مرغ اضافه کرده و درب تابه را بگذارید. بگذارید مرغ‌ها به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه دیگر بپزند و طعم‌دار شوند.

در این مدت، چند بار به مرغ‌ها سر بزنید و آن‌ها را بچرخانید تا همه قسمت‌های گوشت با سس خوب طعم دار شود.

در تهیه این غذا می‌توانید از پودر سماق استفاده کنید. اگر سماق ندارید، پودر انار هم گزینه خوبی است.

برای طعم تندتر، می‌توانید مقدار فلفل سیاه را بیشتر کنید و اگر دوست دارید، کمی زعفران برای رنگ بهتر به سس اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی جوجه کباب کردی

رسپی یک غذای خوشمزه با مرغ

بیشتر بخوانید: رسپی مرغ ربی رستورانی

مرحله پنجم: تزیین و سرو غذا

مرغ فلسطینی خوشمزه شما آماده است تا سرو کنید. مرغ را در ظرف قرار داده و سس را روی آن بریزید.

برای تزیین می‌توانید از خلال بادام یا پسته استفاده کنید.

همچنین می‌توانید از سبزیجاتی مانند فلفل دلمه، گوجه فرنگی یا بادمجان برای تزئین و همراهی با مرغ استفاده کنید.

این مرغ فلسطینی را می‌توانید با برنج، نان، سالاد یا ماست سرو کنید.

امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما دوستان علاقه‌مند به آشپزی قرار گیرد و شما هم این غذای خوشمزه را به‌راحتی تهیه کنید و در کنار عزیزان‌تان میل کنید.

اگر شما نکات و فوت و فن‌هایی برای بهتر کردن طعم این غذا دارید، خوشحال می‌شویم در بخش نظرات با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا