رسپی مرغ لا پلو؛ یک غذای شیرازی منحصر به فرد

“`html
مرغ لا پلو یکی از غذاهای معروف و خوشمزه شیرازی است. به احتمال زیاد این غذا از غذاهای عربی الهام گرفته شده است. در این مقاله از رضیم بلاگ مراحل تهیه این غذای خوشمزه را توضیح میدهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه مرغ لا پلو
برای تهیه مرغ لا پلو به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
ران یا سینه مرغ | ۴ تکه |
برنج | ۴ پیمانه |
زیره | ۱ قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | ۳ قاشق غذاخوری |
برگ بو | ۱ عدد |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | نصف قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار دلخواه |
روغن | به مقدار دلخواه |
مراحل تهیه مرغ لا پلو
مراحل تهیه مرغ لا پلو به صورت زیر است:
مرحله اول: مرغ را مزهدار کنید.
در این مرحله، باید تکههای مرغ را مزهدار کنید. پس ران یا سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید، خوب بشویید و در یک کاسه بریزید.
سپس ادویههایی مانند فلفل سیاه، فلفل قرمز، زعفران دمکرده، برگ بوی پودر شده، کمی نمک و زیره سیاه را به همراه مقدار کمی روغن زیتون یا آفتابگردان روی تکههای مرغ بریزید.
سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغها مزهدار شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی باقالی پلو با مرغ
مرحله دوم: برنج را بخیسانید.
در این مرحله، باید برنج را برای پخت آماده کنید. برنج را درون کاسهای ریخته و روی آن آب بریزید تا آب برنج را بپوشاند. برنج را بگذارید کمی خیس بخورد تا آماده شود.
بیشتر بخوانید: رسپی تاک پلو مرحله به مرحله؛ اصیل و خوشمزه
مرحله سوم: تکههای مرغ را سرخ کنید.
حالا باید تکههای مرغ را سرخ کنیم. یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید تا در آن برنج هم دم بگنید.
قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید و روغن را در آن بریزید. وقتی روغن داغ شد، تکههای مرغ را درون قابلمه بچینید. توجه کنید که مرغ آب نیندازد؛ لذا شعله گاز را بالا نگه دارید و هر طرف تکههای مرغ را به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید.
مرحله چهارم: برنج را به مرغهای سرخ شده اضافه کنید.
در این مرحله، آب برنج خیس خورده را خالی کنید و آن را بشویید. سپس برنج را به همراه کمی نمک و روغن در قابلمه حاوی مرغ بریزید. به ازای هر پیمانه برنج، یک پنجم پیمانه آب اضافه کنید.
اجازه دهید برنج با حرارت ملایم بجوشد و آب آن تبخیر شود. بعد از تبخیر…
“““html
آب برنج را وسط قابلمه جمع کنید و درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد.
لطفاً دقت کنید که وقتی برنج را وسط قابلمه قرار میدهید، تکههای مرغ همچنان زیر برنج باقی بمانند.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه مرغ برشته مجلسی در خانه
مرغ لا پلو شیرازی نیاز به ۸۰ دقیقه زمان دارد تا کاملاً پخته و آماده سرو شود. وقتی غذا آماده شد، آن را داخل یک دیس پلویی بکشید و تکههای مرغ را روی برنج بگذارید.
میتوانید برای طعم و تزیین، کمی برنج و زرشک زعفرانی نیز روی برنج ساده بریزید. نوش جان!
پیشنهاد میکنیم حتماً این غذای خوشمزه را طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم توضیح دادهایم، تهیه کنید و لذت ببرید.