رسپی

رسپی مرغ مجلسی با سس زرشک حرفه‌ای

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای بسیار محبوب و خوشمزه است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. این غذا با سس زرشک طعمی و رنگی خاص و متفاوت به خود می‌گیرد. در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم، ما به شما نحوه تهیه مرغ با سس زرشک را به صورت قدم به قدم توضیح خواهیم داد و تمام نکات مهمی که باید در نظر داشته باشید را بیان می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه مرغ مجلسی

مرغ ۳-۴ تکه
پیاز ۱ عدد
هویج ۱ عدد
ساقه کرفس چند شاخه
سیر ۲ حبه
رب گوجه‌فرنگی ۱ -۲ قاشق چای خوری
زرشک ۱ پیمانه
شکر ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش به مقدار لازم
ادویه (نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، و زعفران) به مقدار لازم

نحوه تهیه سس زرشک برای مرغ مجلسی

  • زمان لازم برای آماده‌سازی و تهیه این غذای خوشمزه بین ۶۰ تا ۹۰ دقیقه است.
  • این مقدار از مواد مناسب برای ۲-۳ نفر است و می‌توانید با ضرب و تقسیم مقدار مواد را افزایش دهید تا برای تعداد بیشتری تهیه کنید.
  • سختی تهیه این غذا متوسط است.

بیشتر بخوانید: رسپی اسفناج پلو با رب انار

مرحله اول: آماده‌سازی پیاز و هویج

پیاز را بشویید و پوست بکنید. سپس به شکل مکعب‌های بزرگ خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

هویج را نیز بشویید، پوست بکنید و به شکل حلقه‌ای برش دهید. سپس هویج را به تابه اضافه کنید.

مرحله دوم: افزودن ساقه کرفس و سیر

سیرها را بشویید و پوست بکنید. به همراه ساقه‌های کرفس خرد شده به مواد در تابه اضافه کنید. چند دقیقه دیگر تفت دهید تا سبزیجات نرم و رنگشان تغییر کند.

مرحله سوم: افزودن ادویه‌ها

حالا نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سبزیجات بیرون بیاید.

“““html
رسپی سس زرشک برای مرغ مجلسی

مرحله چهارم: اضافه کردن رب گوجه فرنگی

رب گوجه‌فرنگی را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید. چند دقیقه تفت دهید تا رنگش باز شود و طعم خامی آن گرفته شود.

مرحله پنجم: افزودن مرغ و آب جوش

تکه‌های مرغی که شسته‌اید را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید. حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا هر دو طرف مرغ‌ها طلایی و خوش‌رنگ شوند و طعم مواد به آنها بچسبد. سپس مقداری آب جوش به تابه اضافه کنید تا مواد زیر آب بروند. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مرغ به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت متوسط بپزد.

بیشتر بخوانید: رسپی دلمه کدو حلوایی

مرحله ششم: آماده‌سازی سس زرشک

زرشک را بشویید و در یک قابلمه کوچک بریزید. کمی آب و شکر به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. ۱۰-۱۵ دقیقه صبر کنید تا زرشک بپزد. در این فصل می‌توانید از زرشک تازه استفاده کنید.

بعد از پخت، حرارت را خاموش کنید و با کمک گوشکوب برقی یا دستی زرشک‌ها را خوب له کنید تا پوره‌ای نرم به دست آید. پوره زرشک را از صافی رد کنید تا هسته‌ها و پوست‌های آن جدا شود و یک سس صاف و یکدست داشته باشید.

رسپی سس زرشک برای مرغ مجلسی

مرحله هفتم: سرخ کردن و آماده‌سازی نهایی مرغ

پس از پخت مرغ‌ها، آنها را از قابلمه خارج کنید و هر طرفشان را در تابه‌ای با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. آب مرغ پخته شده را از صافی رد کنید و دوباره به مرغ‌ها در تابه اضافه کنید.

رسپی مرغ مجلسی با سس زرشک حرفه‌ای

در این مرحله سس زرشک را هم به تابه اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. درب تابه را بگذارید و بگذارید مرغ با سس زرشک حدود ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد تا طعم‌ها به هم بچسبند.

مرحله هشتم: تزیین و سرو غذا

پس از پخت کامل، مرغ‌ها را به همراه سس در ظرف سرو قرار دهید. با مقداری زرشک یا خلال پسته مرغ‌ها را تزیین کنید و به همراه برنج سرو کنید. از طعم خوشمزه و عطر دلپذیر آن لذت ببرید.

امیدواریم این رسپی برای شما که به دنیای رنگارنگ آشپزی علاقه دارید، جالب باشد و شما هم طبق این روش متفاوت مرغ را تهیه کرده و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید. زرشک پلو با سس زرشک با رنگ و طعم خاص خود، گزینه‌ای عالی برای میز ناهار یا شام شما خواهد بود.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا