رسپی مرغ مجلسی با سس زرشک حرفهای

“`html
زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای بسیار محبوب و خوشمزه است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. این غذا با سس زرشک طعمی و رنگی خاص و متفاوت به خود میگیرد. در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم، ما به شما نحوه تهیه مرغ با سس زرشک را به صورت قدم به قدم توضیح خواهیم داد و تمام نکات مهمی که باید در نظر داشته باشید را بیان میکنیم.
مواد لازم برای تهیه مرغ مجلسی
مرغ | ۳-۴ تکه |
پیاز | ۱ عدد |
هویج | ۱ عدد |
ساقه کرفس | چند شاخه |
سیر | ۲ حبه |
رب گوجهفرنگی | ۱ -۲ قاشق چای خوری |
زرشک | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری |
آب جوش | به مقدار لازم |
ادویه (نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، و زعفران) | به مقدار لازم |
نحوه تهیه سس زرشک برای مرغ مجلسی
- زمان لازم برای آمادهسازی و تهیه این غذای خوشمزه بین ۶۰ تا ۹۰ دقیقه است.
- این مقدار از مواد مناسب برای ۲-۳ نفر است و میتوانید با ضرب و تقسیم مقدار مواد را افزایش دهید تا برای تعداد بیشتری تهیه کنید.
- سختی تهیه این غذا متوسط است.
بیشتر بخوانید: رسپی اسفناج پلو با رب انار
مرحله اول: آمادهسازی پیاز و هویج
پیاز را بشویید و پوست بکنید. سپس به شکل مکعبهای بزرگ خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
هویج را نیز بشویید، پوست بکنید و به شکل حلقهای برش دهید. سپس هویج را به تابه اضافه کنید.
مرحله دوم: افزودن ساقه کرفس و سیر
سیرها را بشویید و پوست بکنید. به همراه ساقههای کرفس خرد شده به مواد در تابه اضافه کنید. چند دقیقه دیگر تفت دهید تا سبزیجات نرم و رنگشان تغییر کند.
مرحله سوم: افزودن ادویهها
حالا نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سبزیجات بیرون بیاید.
“““html
مرحله چهارم: اضافه کردن رب گوجه فرنگی
رب گوجهفرنگی را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید. چند دقیقه تفت دهید تا رنگش باز شود و طعم خامی آن گرفته شود.
مرحله پنجم: افزودن مرغ و آب جوش
تکههای مرغی که شستهاید را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید. حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا هر دو طرف مرغها طلایی و خوشرنگ شوند و طعم مواد به آنها بچسبد. سپس مقداری آب جوش به تابه اضافه کنید تا مواد زیر آب بروند. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مرغ به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت متوسط بپزد.
بیشتر بخوانید: رسپی دلمه کدو حلوایی
مرحله ششم: آمادهسازی سس زرشک
زرشک را بشویید و در یک قابلمه کوچک بریزید. کمی آب و شکر به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. ۱۰-۱۵ دقیقه صبر کنید تا زرشک بپزد. در این فصل میتوانید از زرشک تازه استفاده کنید.
بعد از پخت، حرارت را خاموش کنید و با کمک گوشکوب برقی یا دستی زرشکها را خوب له کنید تا پورهای نرم به دست آید. پوره زرشک را از صافی رد کنید تا هستهها و پوستهای آن جدا شود و یک سس صاف و یکدست داشته باشید.
مرحله هفتم: سرخ کردن و آمادهسازی نهایی مرغ
پس از پخت مرغها، آنها را از قابلمه خارج کنید و هر طرفشان را در تابهای با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. آب مرغ پخته شده را از صافی رد کنید و دوباره به مرغها در تابه اضافه کنید.
در این مرحله سس زرشک را هم به تابه اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. درب تابه را بگذارید و بگذارید مرغ با سس زرشک حدود ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد تا طعمها به هم بچسبند.
مرحله هشتم: تزیین و سرو غذا
پس از پخت کامل، مرغها را به همراه سس در ظرف سرو قرار دهید. با مقداری زرشک یا خلال پسته مرغها را تزیین کنید و به همراه برنج سرو کنید. از طعم خوشمزه و عطر دلپذیر آن لذت ببرید.
امیدواریم این رسپی برای شما که به دنیای رنگارنگ آشپزی علاقه دارید، جالب باشد و شما هم طبق این روش متفاوت مرغ را تهیه کرده و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید. زرشک پلو با سس زرشک با رنگ و طعم خاص خود، گزینهای عالی برای میز ناهار یا شام شما خواهد بود.