رسپی

رسپی مرغ پرتقالی با ۲ طعم جذاب + نکات و فوت‌وفن‌ ها

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مرغ پرتقالی یکی از روش‌های خاص پخت مرغ است که طعم و عطر بسیار جذابی دارد. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله رضیم می‌توانید با ۲ نوع دستور پخت مرغ پرتقالی با زعفران و رب گوجه و همچنین تمام نکات مربوط به تهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.

نگاهی سریع به روش پخت

برای تهیه مرغ پرتقالی، ابتدا باید آب پرتقال را تهیه کنید. پیاز را به شکل مکعبی خرد کرده و در کره تفت دهید. وقتی پیازها طلایی شدند، تکه‌های مرغ را به همراه زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کنید. مرغ‌ها را از هر دو طرف تفت دهید و سپس آب پرتقال را به آن‌ها اضافه کنید.

درپوش تابه را بگذارید و اجازه دهید مرغ‌ها به خوبی بپزند و سس پرتقال غلیظ شود؛ در انتها زعفران دم کرده را اضافه کنید. می‌توانید برای طعم بیشتر از کمی رب گوجه‌فرنگی هم استفاده کنید. برای مشاهده جزییات ۲ نوع دستور پخت این غذا، مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

مواد لازم برای مرغ پرتقالی زعفرانی

پرتقال ۶ تا ۸ عدد
ران یا سینه مرغ ۴ تکه
پیاز ۱ عدد درشت
کره ۵۰ گرم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای‌خوری
شکر (اختیاری) به مقدار لازم

مراحل تهیه مرغ پرتقالی زعفرانی

  • مدت زمان آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه
  • مدت زمان پخت: ۱ ساعت
  • درجه سختی: متوسط
  • تعداد نفرات: ۴ نفر

در ادامه به مراحل تهیه مرغ پرتقالی اشاره می‌شود.

مرحله اول: آب پرتقال بگیرید

ابتدا باید پرتقال‌ها را بشویید و به دو نیم تقسیم کنید. سپس با کمک دستگاه آب‌پرتقال‌گیری برقی یا دستی، آب پرتقال‌ها را استخراج کنید. برای این غذا به حدود ۲ لیوان آب پرتقال نیاز دارید.

مرحله دوم: پیاز را تفت دهید

پوست پیاز را گرفته و آن را به صورت مکعبی خرد کنید. کره را در تابه گرم کنید و پیازها را در آن سرخ کنید تا کاراملی شوند. پس از آن، زردچوبه را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.

بیشتر
“““html

بخوانید: رسپی دلمه به با سس مخصوص

مرحله سوم: اضافه کردن مرغ به ماهیتابه

در این مرحله، تکه‌های مرغ را در ماهیتابه بیندازید و همراه با پیاز داغ در کره تفت دهید. حتماً شعله گاز را کم کنید تا کره نسوزد. درب ماهیتابه را بگذارید و بگذارید مرغ‌ها آب بیندازند و در کره سرخ شوند. سپس آن‌ها را برگردانید تا سمت دیگرشان هم طلایی شود.

مرحله چهارم: افزودن آب پرتقال و چاشنی‌ها

حالا مقداری نمک و فلفل سیاه به مرغ‌ها اضافه کنید. آب پرتقال را در ماهیتابه بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید تا مرغ‌ها خوب بپزند. اگر دوست دارید طعم مرغ پرتقالی شما شیرین‌تر شود، می‌توانید در این مرحله کمی شکر هم به غذا اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی املت انار (مرغانه انار) گیلانی

مرحله پنجم: سرو مرغ پرتقالی

وقتی مرغ‌ها پختند، منتظر بمانید تا سس غذا غلیظ شود. سپس زعفران دم‌کرده غلیظ را اضافه کنید. حدود ۱۰ دقیقه بعد می‌توانید شعله گاز را خاموش کنید. مرغ پرتقالی را در ظرف مناسب بریزید و همراه با برنج آبکش شده سرو کنید.

مواد لازم مرغ پرتقالی با رب گوجه فرنگی

ران یا سینه مرغ ۴ عدد
آب پرتقال ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
آب ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره به مقدار لازم

رسپی مرغ پرتقالی با رب گوجه فرنگی

مدت زمان آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۱ ساعت
درجه سختی: متوسط
تعداد نفرات: ۴ نفر

رسپی مرغ پرتقالی با ۲ طعم جذاب + نکات و فوت‌وفن‌ ها

برای تهیه این غذا، ابتدا پیاز را خرد کرده و در کره تفت دهید تا طلایی شود. سپس تکه‌های مرغ را اضافه کنید و دو طرف مرغ‌ها را خوب سرخ کنید تا رنگ طلایی بگیرند. مرغ‌ها را با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید. مرغ‌ها را کمی کنار بزنید و سپس رب گوجه فرنگی را برای چند دقیقه در کره تفت دهید.

مقداری آب در قابلمه بریزید و بگذارید مرغ‌ها نیم‌پز شوند. بعد، آب پرتقال و زعفران دم‌کرده را اضافه کنید. صبر کنید تا مرغ‌ها کاملاً بپزند و سس غذا غلیظ شود. در پایان، این غذای خوشمزه را با برنج سرو کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورشت اسفناج با مرغ

“““html

رسپی مرغ پرتقالی زعفرانی

بیشتر بخوانید: رسپی خورشت شلغم

نکات و فوت‌وفن‌های رسپی مرغ پرتقالی

  • برای خوش‌طعم کردن این خورشت، می‌توانید از کمی پودر دارچین یا چوب دارچین استفاده کنید.
  • دلیل اصلی تلخی مرغ پرتقالی، استفاده از پرتقال‌های نرسیده و بی‌کیفیت است. بهتر است از پرتقال‌های شیرین و با کیفیت استفاده کنید.
  • آب پرتقال را تازه بگیرید و در خورشت بریزید تا طعم آن تلخ نشود.
  • اگر پرتقالی که دارید ترش است، کمی شکر یا نبات به غذا اضافه کنید.
  • اگر پرتقال شما شیرین است، می‌توانید کمی آب لیمو ترش تازه به خورشت اضافه کنید.
  • برای اینکه عطر و طعم زعفران حفظ شود، بهتر است آن را در ۱۰ دقیقه آخر پخت اضافه کنید.
  • از آب پرتقال‌های صنعتی برای تهیه این غذا استفاده نکنید.
  • می‌توانید بعد از آماده شدن غذا آن را با خلال بادام، پسته یا گل محمدی خشک تزئین کنید.
  • در صورت تمایل، می‌توانید از تکه‌های پرتقال در غذا استفاده کنید یا چند تکه پرتقال برای تزئین روی غذا بگذارید.
  • برای تهیه این غذا می‌توانید از فیله مرغ نیز به جای ران و سینه مرغ استفاده کنید.
  • در بعضی رسپی‌ها از زرشک نیز در تهیه این غذا استفاده می‌شود.
  • برای طعم‌دهی، می‌توانید از یک عدد هل و مقداری پودر پاپریکا هم استفاده کنید.
  • اگر نسبت به بوی مرغ حساس هستید، بهتر است قبل از پخت مرغ را با نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر پاپریکا و زعفران مزه دار کرده و یک ساعت در یخچال بگذارید. سپس مرغ را با پیاز و کره سرخ کنید تا بوی زهم مرغ از بین برود.
  • برای سرخ کردن مرغ، آن را بیش از حد سرخ نکنید، زیرا باعث خشک شدن آن می‌شود.
  • اگر کره ندارید، می‌توانید از روغن زیتون برای پخت استفاده کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی به رسپی مرغ پرتقالی و نکات مهم برای خوشمزه‌تر شدن آن اشاره شد. اگر از غذاهای تکراری خسته شده‌اید، بهتر است سریعاً این روش را امتحان کنید. اگر قبلاً این غذا را درست کرده‌اید، خوشحال می‌شویم که نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا