رسپی موجور کدو سبز؛ از غذاهای آسان و پرطرفدار ترکیهای

“`html
آیا به دنبال یک غذای سالم، خوشمزه و آسان هستید؟ موجور کدو سبز، پیشنهاد امروز ما به شما است. موجور کدو سبز یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ترکیهای است که با کدو سبز، پیاز، سیر و ادویههای خوشمزه تهیه میشود. در این مقاله از مجله رضیم رسپی موجور کدو سبز را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه موجور کدو سبز
مواد لازم جهت تهیه موجور کدو سبز به شرح زیر است:
کدو سبز | ۲ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد سوخاری | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۱-۲ حبه |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا | به مقدار دلخواه |
جعفری خرد شده | برای تزیین |
مراحل تهیه موجور کدو سبز
- مدت زمان آماده سازی مواد و تهیه نهایی این غذا ۲۰-۳۰ دقیقه است.
- مقدار مواد ذکر شده در این رسپی مناسب برای ۲-۱ نفر است و شما به راحتی میتوانید با جمع و ضرب سادهای مقدار مواد را بیشتر کنید و برای تعداد بیشتری این غذا را تهیه کنید.
- درجه سختی تهیه این غذا متوسط است.
مرحله اول: آماده سازی کدو و پیاز
کدو سبزها را بشویید و اگر دوست دارید، پوست بگیرید. با استفاده از رنده، میکسر یا خرد کن، کدوها را له کنید.
کدوهای رنده شده را در یک صافی بریزید و کمی فشار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود. بهتر است از کدو سبزهای تازه و سفت استفاده کنید.
پس از اینکه آب کدوها گرفته شد، آنها را در یک ظرف مناسب بگذارید و به سراغ پیاز بروید.
پیاز را بشویید، پوست بگیرید و آن را رنده کنید و آبش را بگیرید. پیاز آب گرفته شده را به کدوها اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: با این آش خوشمزه به استقبال پاییز بروید
بیشتر بخوانید: رسپی کتلت کدو سبز با گوشت چرخ کرده
مرحله دوم: افزودن ادویهها، تخم مرغ و آرد سوخاری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، جعفری خردشده، تخم مرغ و آرد سوخاری را به مواد دیگری که دارید اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
برای اینکه طعم بهتری پیدا کند، میتوانید از ادویههای دیگر مثل آویشن یا زیره هم استفاده کنید. اگر میخواهید موجور تندتر باشد، میتوانید کمی فلفل قرمز هم اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: ۴ ترفند ساده برای معلق نماندن نعناع خشک روی دوغ!
مرحله سوم: افزودن آب لیموترش و سیر
سیر را بشویید و پوست بگیرید. با استفاده از پوست کن یا رنده، سیر را له کنید.
پوره سیر را به مخلوط مواد موجور اضافه کنید.
آب لیمو تازه را در همین مرحله اضافه کنید و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: بقچه گوشت و گردو؛ یک فینگرفود جذاب برای دورهمیها
مرحله چهارم: سرخ
“““html
کردن موجور کدو سبز
یک تابه تفلون یا نچسب مناسب انتخاب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید.
مقداری روغن مایع یا روغن زیتون در تابه بریزید و بگذارید روغن کمی داغ شود.
با کمک قاشق یا دست، از مایه موجور به اندازههای یکسان بردارید و در دست به آن شکل دهید.
موجورها را مانند مایه کوکو یا کتلت در روغن سرخ کنید. زمانی که یک سمت آنها طلایی شد، آنها را بچرخانید تا سمت دیگرشان هم طلایی و برشته شود.
بیشتر بخوانید: رسپی پنکیک کدو سبز به روش رژیمی
بیشتر بخوانید: رسپی ۳ فینگرفود ساده با کدو سبز
مرحله پنجم: تزیین و سرو غذا
پس از سرخ کردن، موجورهای کدو سبز را روی دستمال جاذب روغن بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
آنها را در ظرف سرو بچینید، با لیمو و گوجه فرنگی تزیین کنید و با انواع نان یا برنج نوش جان کنید.
موجور کدو سبز را میتوانید به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی میل کنید.
بیشتر بخوانید: ۳ روش کاربردی برای فریز کردن کدو سبز
برای یک طعم متفاوتتر، میتوانید از فلفل دلمهای رنگی، هویج، سیبزمینی و بادمجان نیز در تهیه این موجور استفاده کنید. موجور کدو سبز یک غذای بسیار سالم و مغذی است که سرشار از فیبر، ویتامینها و مواد معدنی میباشد.
این غذا به خاطر طعم خوشمزه و نحوه تهیه آسانش، یکی از غذاهای محبوب است. با انجام مراحل گفته شده در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، میتوانید یک موجور کدو سبز خوشمزه و خانگی درست کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.