رسپی

رسپی نان سیر خانگی با نان باگت؛ خوشمزه و فوری

بهترین آپلیکیشن آشپزی

نان سیر یکی از میان‌وعده‌های خوشمزه است که بین خیلی از مردم محبوبیت دارد. می‌توانید نان سیر را با نان باگت تهیه کنید و این کار خیلی آسان است.

در این مطلب از رضیم بلاگ طرز تهیه نان سیر با نان باگت را به شما آموزش می‌دهیم تا با دستور ساده‌اش، این پیش غذای خوشمزه را درست کنید.

مواد لازم برای تهیه نان سیر با نان باگت

مواد لازم برای تهیه نان سیر با نان باگت به شرح زیر هستند:

نان باگت فرانسوی به مقدار لازم
سیر ۴ حبه
جعفری، ریحان و شوید خرد شده به مقدار دلخواه
کره ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به مقدار لازم

مراحل تهیه نان سیر با نان باگت

در اینجا مراحل تهیه نان سیر خوشمزه را برای شما توضیح می‌دهیم.

مرحله اول: خرد کردن سیر و سبزیجات

ابتدا سیر را رنده کنید و جعفری، شوید و ریحان را به صورت ساطوری خرد کنید.

بیشتر بخوانید: ۲ رسپی نان سیر و جعفری خوشمزه خانگی

مرحله دوم: تفت دادن سیر و سبزیجات

کمی کره را در یک تابه روی حرارت بگذارید تا ذوب شود. سپس سیر رنده شده و سبزیجات خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله سوم: برش دادن نان باگت و مالیدن مواد روی آن

نان باگت را با چاقو به صورت برش‌های مشخص برش بزنید و مخلوط سیر و سبزیجات را روی آن بزنید. سپس پنیر پیتزا را روی نان بریزید.

بیشتر بخوانید: رسپی نان فطیر اراک

مرحله چهارم: پخت نان در فر

اول سینی فر را چرب کنید و سپس نان‌های باگت را در آن بچینید تا برشته شوند. دما را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و نان‌ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزید. وقتی پنیر پیتزا ذوب شد، نان را از فر بیرون آورده و سرو کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه نان سیر با نان باگت را بررسی کردیم که می‌توانید در مدت زمان کوتاهی در منزل تهیه و لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا