رسپی

رسپی نان سیر هندی؛ خوشمزه و سنتی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

نان سیر یکی از پیش‌غذاهای بین‌المللی ساده و خوشمزه است که به شیوه‌های مختلفی درست می‌شود. نان سیر هندی نیز از محبوب‌ترین غذاهای هندی به شمار می‌آید و این نان در هند با طعم‌های متفاوتی تهیه می‌شود. جالب است که در این نان سیر برخلاف نان سیرهایی که قبلاً خورده‌اید، خبری از پنیر پیتزا نیست و می‌توانید بدون نیاز به فر، آن را درست کنید.

ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه نان سیر هندی را به‌صورت مرحله به مرحله همراه با توضیحات کامل برای شما ارائه خواهیم کرد. بنابراین، برای ادامه‌ مطلب با ما همراه باشید.

رسپی نان سیر هندی

  • مدت زمان لازم برای آماده‌سازی مواد اولیه، درست کردن خمیر و پخت این نان بین ۲ تا ۳ ساعت است.
  • مقدار مواد ذکر شده برای ۲ تا ۳ نفر کافی است و شما می‌توانید به‌راحتی با جمع و ضرب ساده، مقدار مواد را افزایش دهید و نان بیشتری درست کنید.
  • درجه سختی تهیه این نان متوسط است.
مواد لازم برای تهیه نان سیر هندی:
آرد سفید ۲ پیمانه
ماست ۱ پیمانه
کره ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۸ حبه
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
جعفری ساطوری شده به مقدار دلخواه
نمک ۱/۵ قاشق چای‌خوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
آب ولرم ۱ پیمانه

مرحله اول: آماده‌سازی خمیر مایه

در یک ظرف مناسب، خمیر مایه، ۱ قاشق چای‌خوری نمک و شکر را بریزید.

سپس آب ولرم را به آن اضافه کنید و روی ظرف را بپوشانید.

۱۵ دقیقه زمان بدهید تا خمیر مایه عمل بیاید.

مرحله دوم: آماده‌سازی سیر

سیرها را خوب بشویید و پوست بگیرید.

در یک تابه مناسب، کره را بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید.

صبر کنید تا کره ذوب شود، سپس سیرها را با کمک سیر له‌کن یا رنده پوره کنید و به تابه اضافه کنید.

کمی تفت دهید تا بوی خامی سیر گرفته شود.

مقداری نمک و فلفل سیاه به سیرها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طعم‌ها به خوبی ترکیب شوند.

سپس حرارت را خاموش کرده و تابه را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

بیشتر بخوانید: رسپی نان سیر رستورانی

مرحله سوم: افزودن آرد سفید و ماست

پس از اینکه خمیر مایه عمل آمد و حجیم شد، آن را در یک کاسه بزرگ‌تر بریزید.

به تدریج آرد سفید و ماست را به آن اضافه کنید و آرام آرام مخلوط کنید تا…

رسپی نان سیر هندی؛ خوشمزه و سنتی

“““html

خمیر شکل می‌گیرد و جمع می‌شود.

مرحله چهارم: افزودن ترکیب سیر و کره

بعد از اینکه خمیر جمع شد، یک قاشق غذاخوری از کره و سیر را به آن اضافه کنید.

خمیر را روی میز کار به حالت صاف قرار دهید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف شود.

کمی روغن ته یک ظرف بزنید و خمیر را داخل آن بگذارید.

روی ظرف را بپوشانید و بگذارید در دمای اتاق به مدت یک ساعت استراحت کند تا حجم خمیر دو برابر شود.

مرحله پنجم: چانه کردن خمیر

پس از اینکه خمیر حجیم شد، آن را از ظرف خارج کنید و هوا را خارج کنید.

خمیر را به ۶ تا ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید.

هر قسمت را به شکل گرد درآورید.

کمی آرد ته سینی بریزید و چانه‌های خمیر را با فاصله روی هم بچینید.

روی خمیرها را بپوشانید و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر در دمای اتاق استراحت دهید تا کمی حجیم شوند.

بیشتر بخوانید: روش‌های نگهداری ۴ نان پرمصرف

مرحله ششم: پخت نان سیر

یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید.

صبر کنید تا تابه خوب گرم شود.

خمیرها را یکی‌یکی با وردنه کمی پهن کنید و در تابه بگذارید.

هر سمت خمیر را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در تابه بپزید.

به همین ترتیب همه نان‌ها را بپزید.

مرحله هفتم: افزودن کره و سیر

وقتی نان‌ها هنوز گرم هستند، مقداری از ترکیب کره و سیر روی آن‌ها بزنید.

با یک قلم‌مو، این ترکیب را روی نان‌ها بمالید تا تمام قسمت‌های آن آغشته شود.

برای زیباتر شدن نان سیرها، مقداری جعفری خرد شده روی آن‌ها بپاشید.

بیشتر بخوانید: رسپی آلوتیکای هندی

این نان معمولاً به صورت گرم سرو می‌شود.

نان سیر هندی خوشمزه و جذاب شما آماده است!

می‌توانید این نان‌ها را با هر نوع سس سرو کنید.

افزودن کره و سیر برای نان سیر هندی
امیدواریم این رسپی برای شما علاقه‌مندان به غذاهای ساده و خوشمزه جذاب باشد و شما هم با این روش نان سیرهای خوشمزه را درست کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا