رسپی نان سیر پیتزایی با نان تست و خمیر

“`html
نان سیر پیتزایی یک پیش غذای خوشمزه و محبوب است که میتوانید آن را با پنیر پیتزا و سبزیجات مختلف درست کنید. بعضیها برای تهیه این نان از خمیر خانگی استفاده میکنند، اما برخی دیگر آن را با نان باگت یا نان تست آماده میسازند. در این مقاله از بخش آشپزی در رضیم بلاگ با ۲ روش تهیه نان سیر پیتزایی آشنا میشوید.
دستور تهیه نان سیر پیتزایی با نان تست
- برای تهیه این نان خوشمزه، آمادهسازی مواد حدود ۱۵ دقیقه و پخت آن حدود ۲۰ دقیقه طول میکشد.
- مواد لازم ارائه شده برای ۴ نفر مناسب هستند.
مواد لازم برای تهیه نان سیر فوری با نان تست
نان تست | ۴ عدد |
سیر | ۳ حبه |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
سس کچاپ | ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار |
ژامبون | ۲ ورق |
قارچ | ۳ عدد |
فلفل دلمهای | ۱/۲ یک فلفل |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید: دستور تهیه نان سیر هندی؛ خوشمزه و سنتی
مراحل تهیه نان سیر پیتزایی با نان تست
در ادامه میتوانید به مراحل تهیه نان سیر پیتزایی با نان تست آشنا شوید.
مرحله اول: سیر را رنده و قارچها و فلفل دلمه را خرد کنید
برای شروع ابتدا پوسته سیرها را جدا کرده و آنها را رنده کنید. سپس قارچها را شسته و به صورت ورقهای یا مکعبی خرد کنید. فلفل دلمهای را هم بشویید و به صورت مکعبی خرد نمایید.
مرحله دوم: سس سیر را آماده کنید
برای تهیه سس سیر، سیر رنده شده را در یک کاسه گذاشته و مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله سوم: فر را روشن کنید
در اینجا فر را روشن کنید و دمای آن را تنظیم کنید تا گرم شود.
“““html
این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. همچنین قالب مورد نظرتان را با کمی روغن چرب کنید.
مرحله چهارم: برشته کردن نان تستها
نان تستها را داخل قالب بچینید و با یک برس به سس سیر آمادهتان آغشته کنید. حالا قالب را برای ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا نانها برشته شوند. سپس قالب را از فر خارج کنید.
مرحله پنجم: آمادهسازی نان سیر پیتزایی
اکنون مقداری سس کچاپ روی نانها بریزید و خوب پخش کنید. سپس پنیر پیتزا را اضافه کنید و کمی ژامبون خرد شده، قارچ و فلفل دلمهای روی نانها بریزید.
مرحله ششم: پخت نان
پس از آماده کردن نان، آن را دوباره در فر قرار دهید. چند دقیقه صبر کنید و بعد پنیر پیتزا را روی نانها بریزید. نانها را برای ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیر کاملا آب شود. بهتر است در ۲ دقیقه آخر، گریل فر را روشن کنید تا پنیر طلایی شود. بعد از پخته شدن نان، میتوانید آن را با سس دلخواه سرو کنید و از طعم خوشمزهاش لذت ببرید.
رسپی نان سیر پیتزایی با خمیر
- آمادهسازی مواد اولیه این نان حدود ۸۰ دقیقه و پخت آن حدود ۳۰ دقیقه طول میکشد.
- مواد اولیه به کار رفته در این نان برای ۲ نفر مناسب است.
مواد لازم برای تهیه خمیر نان سیر پیتزایی
آرد سفید | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
آب ولرم | ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
سیر | ۳ حبه |
جعفری خشک | به مقدار لازم |
مراحل رسپی نان سیر پیتزایی با خمیر
در ادامه با مراحل درست کردن نان سیر پیتزایی آشنا شوید.

مرحله اول: خمیر نان
“““html
را آماده کنید
برای شروع، ابتدا آرد را الک کنید. سپس آن را با شکر، نمک و خمیر مایه ترکیب کنید و خوب هم بزنید. بعد از آن، وسط آرد را گود کنید و کمکم آب ولرم را به مواد خشک اضافه کنید. با قاشق هم بزنید تا خمیر شروع به شکل گرفتن کند. سپس روغن زیتون را اضافه کنید. اگر خمیر خیلی سفت شد، میتوانید یک تا دو قاشق آب بیشتر به آن اضافه کنید. خمیر را به مدت ۵ دقیقه با دست ورز دهید. اگر خمیر به دستتان چسبید، به جای آرد مقداری روغن به دست بزنید. اضافه کردن آرد زیاد موجب سفت شدن خمیر میشود.
مرحله دوم: خمیر را استراحت دهید
زمانی که خمیر آماده شد، آن را در یک ظرف قرار دهید. مقداری روغن زیتون روی خمیر بریزید و روی ظرف را با یک پارچه تمیز و کمی مرطوب بپوشانید. ظرف را برای ۱ تا ۲ ساعت در جایی گرم و تاریک بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله سوم: خمیر را در قالب بریزید
قالب را آماده کنید و کف آن را چرب کنید. سپس پف خمیر را بگیرید و آن را در قالب قرار دهید. بهتر است از قالب مستطیلی برای تهیه این نان استفاده کنید.
مرحله چهارم: سس سیر را آماده کنید
۲۰ گرم کره را روی بخار آب ذوب کنید و وقتی نرم شد، ۳ تا ۴ حبه سیر را رنده یا له کرده و به ظرف کره اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید و با یک برس روی خمیر بزنید.
مرحله پنجم: نان را آماده کنید
در این مرحله، مقداری پنیر پیتزا روی نان بریزید و کمی جعفری خشک به آن اضافه کنید. برای طعم بهتر این نان سیر، میتوانید از هر نوع سبزی خشک دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
مرحله ششم: نان را بپزید
فر را بر روی دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا داغ شود. سپس قالب را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا نان آماده شود. بعد از پخت، نان را از فر خارج کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید.
بیشتر بخوانید: ۲ رسپی نان سیر و جعفری خوشمزه خانگی
نکات و فوت و فنهای رسپی نان سیر پیتزایی
بهتر است برای تهیه این نان از سیر تازه استفاده کنید، اما اگر سیر تازه در دسترس ندارید، میتوانید از پودر سیر هم استفاده کنید.
- مقدار سیر در این نان بستگی به سلیقه شما دارد و میتوانید آن را کم یا زیاد کنید.
- این نان به عنوان پیشغذا شناخته میشود، اما میتواند یک غذای کامل هم باشد و میتوانید آن را به عنوان وعده غذایی مصرف کنید.
- قبل از اضافه کردن سیر به نان، میتوانید سیر را برای ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا بوی سیر کمتر شود.
- برای طعم دادن به نان سیر میتوانید از مخلوط سیر رنده شده، سس خردل، نمک، فلفل، سس مایونز و جعفری خرد شده استفاده کنید.
- در برخی از رسپیها، میتوانید به عنوان طعم دهنده از مقداری آویشن خشک هم استفاده کنید.
- برای تهیه نان سیر با نان باگت، به سادگی نان باگت را از وسط نصف کنید و چاشنیها را داخل آن قرار دهید.
نان سیر پیتزایی یک پیشغذای خوشمزه و کامل است که میتوانید در خانه تهیه کنید. این نان طعم فوقالعادهای دارد و میتوانید آن را برای شام یا عصرانه نیز درست کنید. شما از چه روشی برای تهیه نان سیر پیتزایی استفاده میکنید؟ میتوانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به آشپزی به اشتراک بگذارید.