رسپی

رسپی نان همبرگر خانگی؛ خوش بافت و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

شاید فکر کنید درست کردن نان همبرگر خانگی کار سختی باشد، اما اصلا این‌طور نیست. با کمی وقت و مواد ساده می‌توانید نان‌هایی با کیفیت رستورانی در خانه بپزید. در این مقاله از مجله رضیم، دستور تهیه نان همبرگر خانگی را به صورت گام به گام برای شما ارائه می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه نان همبرگر خانگی

مواد لازم برای تهیه نان همبرگر خانگی به شرح زیر است:

آرد سفید ۳ و نیم پیمانه
آب ۱/۴ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
خمیر مایه ۲/۵ قاشق چای‌خوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد بزرگ (برای خمیر)
تخم مرغ ۱ عدد برای رومال
کنجد به مقدار دلخواه

مراحل تهیه نان همبرگر خانگی

  • زمان لازم برای آماده‌سازی مواد و پخت این نان‌ها حدود ۴-۳ ساعت است.
  • با این دستور، می‌توانید ۶-۸ قرص نان متوسط آماده کنید. به راحتی می‌توانید مقدار مواد را برای نیازهای مختلف تغییر دهید.
  • پیچیدگی تهیه این نان در سطح متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی خمیر مایه

خمیر مایه را در یک ظرف مناسب بریزید.

آب ولرم (نه داغ و نه سرد) را با ۲ قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و به خمیر مایه اضافه کنید.

توجه داشته باشید که دمای آب برای فعال شدن خمیر مایه اهمیت زیادی دارد.

سپس درب ظرف را ببندید و ۵-۱۰ دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا خمیر مایه فعال شود و کف کند.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه همبرگر خانگی + نکات و فوت‌و‌فن‌های آن

مرحله دوم: آماده‌سازی مواد خشک

در یک کاسه بزرگ، آرد سفید، نمک و شکر باقی‌مانده را با هم مخلوط کنید.

مواد خشک را ۱-۲ بار الک کنید تا هر گونه ناخالصی در آرد خارج شود.

مرحله سوم: افزودن کره، شیر و تخم مرغ

کره را روی حرارت ملایم یا در مایکروفر ذوب کنید.

سپس شیر را به کره ذوب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

بعد از آن تخم‌مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. توجه داشته باشید که این مخلوط نباید بیش از حد داغ باشد؛ چون ممکن است تخم‌مرغ پخته شود.

مرحله چهارم: ترکیب خمیر مایه با مواد خشک

پس از اینکه خمیر مایه فعال شد، آن را به مخلوط مواد خشک اضافه کنید.

رسپی نان همبرگر خانگی؛ خوش بافت و خوشمزه

سپس مخلوط شیر و کره را نیز به آن بیفزایید.

با کمک یک قاشق چوبی یا با دست، مواد را با هم ترکیب کنید تا خمیر به خوبی گرفته شود.

“““html

شکل بگیرد.

بیشتر بخوانید: در روز جهانی نودل، نودل کره‌ای اصیل گوچوجانگ درست کنید

مرحله پنجم: ورز دادن خمیر

خمیر را از کاسه بیرون بیاورید و روی سطحی که آرد پاشیده‌اید بگذارید.

برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خمیر را ورز دهید تا نرم و انعطاف‌پذیر شود.

اگر خمیر به دست‌هایتان چسبید، کمی آرد اضافه کنید، اما زیاد نریزید تا خمیر نرم و کمی چسبناک باقی بماند. این کار باعث می‌شود که بعد از پخت، نان‌ها بافت سبکی داشته باشند.

در این مرحله می‌توانید برای سرعت بیشتر از همزن استفاده کنید و خمیر را با پره‌های آن خوب به هم بزنید.

رسپی یک نان خوشمزه و مخصوص برای همبرگر

مرحله ششم: استراحت دادن به خمیر

کف و دیواره‌های یک کاسه تمیز و مناسب را با کمی روغن چرب کنید.

پس از ورز دادن، خمیر را به شکل یک توپ گرد درآورده و داخل کاسه چرب شده بگذارید.

روی کاسه را با یک پارچه تمیز بپوشانید و آن را در مکانی نسبتاً گرم قرار دهید.

به خمیر ۱ تا ۲ ساعت زمان بدهید تا حجمش دو برابر شود.

مرحله هفتم: فرم دادن نان‌ها

بعد از اینکه خمیر حجیم شد، آن را از کاسه بیرون بیاورید.

خمیر را به ۶ تا ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید، بسته به اندازه نان‌های همبرگرتان.

هر قسمت را به شکل توپ گرد درآورید.

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و توپ‌های گرد شده را با فاصله مناسب روی سینی بچینید.

بیشتر بخوانید: رسپی نان کروسان فرانسوی

مرحله هشتم: استراحت دوم

خمیرها را مجدداً با پارچه‌ای تمیز بپوشانید و برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دیگر به آنها زمان بدهید تا حجمشان بیشتر شود.

مرحله نهم: رومال کردن نان‌ها

تخم‌مرغ دوم را در یک کاسه کوچک بشکنید و کمی آب یا شیر به آن اضافه کنید.

این مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

با استفاده از قلم‌مو، این مخلوط را روی نان‌ها بمالید و به دلخواه مقداری کنجد هم روی آنها بپاشید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه نان همبرگر خانگی

مرحله دهم: پخت نان‌ها

فر را تا دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

یادتان باشد که همیشه فر را از قبل گرم کنید تا نان‌ها کیفیت و نرمی خوبی داشته باشند.

سینی نان‌ها را در طبقه وسط فر قرار دهید.

با دماهای ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه، نان‌ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که روی آنها طلایی شود.

پس از پخت، نان‌ها را از فر بیرون بیاورید و روی یک توری بگذارید تا خنک شوند. اگر می‌خواهید نان‌ها پوسته نازکی داشته باشند، بعد از بیرون آوردن از فر کمی آب روی آنها اسپری کنید.

نان‌های همبرگر شما آماده‌اند و می‌توانید آنها را برای سرو همبرگرهای خانگی استفاده کنید.

امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای رنگارنگ آشپزی قرار گیرد. با این مراحل ساده، می‌توانید نان‌های همبرگر خانگی خوشمزه و سالم درست کنید و از طعم و بافت بی‌نظیر آنها لذت ببرید.

اگر شما هم ترفندهای خاصی برای تهیه نان همبرگر دارید که باعث بهبود بافت نان می‌شود، خوشحال می‌شویم آن را در بخش نظرات با ما و دیگر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا