رسپی

رسپی نان پنیری رومانیایی؛ با طعمی بی نظیر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

نان پنیری رومانیایی که به‌نام پاسکا (pasca) نیز شناخته می‌شود، یکی از انواع نان‌های شناخته‌شده در شرق رومانی است. این نان بسیار خوشمزه و بافت پفکی دارد. برای درست‌کردن آن، علاوه بر خمیر نان، باید مایه پنیری را جداگانه آماده کنید. در این مقاله از بخش آشپزی در رضیم بلاگ می‌توانید با طرز تهیه نان پنیری رومانیایی به طور کامل آشنا شوید.

طرز تهیه نان پنیری رومانیایی پاسکا

تهیه مواد اولیه برای این نان حدود ۳۰ دقیقه زمان می‌برد و پخت آن تقریباً ۱ ساعت طول می‌کشد. مقدار مواد اولیه گفته‌شده برای درست‌کردن نان برای ۸ نفر مناسب است.

مواد لازم برای تهیه نان پنیری رومانیایی

آرد گندم ۴ و نیم لیوان فرانسوی دسته‌دار
شیر پرچرب ولرم ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پودر خمیر مایه ۲ قاشق چای‌خوری
کره ذوب‌شده ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱۰۰ گرم
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
روغن هسته انگور ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار

مواد لازم برای تهیه مایه پنیری

“““html
پنیر خامه‌ای ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شکر ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
عصاره لیمو به مقدار لازم
کشمش ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
عسل ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۲ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه نان پنیری رومانیایی

در این قسمت می‌توانید مراحل تهیه نان پنیری رومانیایی را یاد بگیرید.

مرحله اول: مخلوط کردن خمیر مایه و شیر

برای شروع کار، ۲ قاشق خمیر مایه را با ۱ لیوان شیر ولرم مخلوط کنید. سپس یک قاشق شکر هم به آن اضافه کنید و حدود ۱۵ دقیقه زمان دهید تا خمیر مایه پف کند.

مرحله دوم: آماده کردن خمیر

یک تخم‌مرغ را در یک کاسه بزرگ بشکنید. سپس کره، وانیل، نمک و شکر و ترکیب شیر و خمیر مایه را به آن اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. حالا آرد را به خمیر اضافه کنید و مواد را هم بزنید. در حین هم زدن، روغن را هم کم‌کم اضافه کنید تا به خوبی ترکیب شوند. سپس خمیر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید تا نرم و کشدار شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان سیر هندی

مرحله سوم: استراحت دادن به خمیر

در این مرحله، خمیر را در یک کاسه قرار دهید و روی آن را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید. سپس کاسه را در یک محیط گرم و تاریک قرار دهید و حدود ۲ ساعت منتظر بمانید تا حجم خمیر دو برابر شود.

استراحت دادن به خمیر
مرحله چهارم: قالب زدن خمیر

روی سطح کار را مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن بگذارید. حالا خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را با وردنه پهن کنید و آنها را به شکل دایره‌هایی با قطر ۲۵ سانتی‌متر ببرید. (می‌توانید یکی از خمیرها را با توجه به اندازه قالب برش دهید و بقیه را به صورت لوله‌ای درآورید.)

مرحله پنجم: قرار دادن خمیرها در قالب

در این مرحله، یک قالب ۲۵ سانتی‌متری را چرب کنید. یک دایره خمیر را در کف قالب بگذارید. سپس خمیرهای دیگر را به شکل لوله‌ای رول کنید و به هم ببافید. حالا خمیر بافته شده را دور تا دور قالب بگذارید و دو سر آن را به هم بچسبانید تا در وسط قالب فضای خالی بماند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنیر ورقه‌ای یا چدار خانگی

مرحله ششم: دوباره استراحت دادن به خمیر

یک پارچه تمیز روی قالب بگذارید و اجازه دهید خمیر ۴۵ دقیقه دیگر در آشپزخانه استراحت کند.

مرحله هفتم: آماده کردن مایه پنیری

برای مایه پنیری، پنیر خامه‌ای، شکر، وانیل، آب لیمو و کشمش را در یک کاسه بریزید و با همزن دستی یا برقی خوب مخلوط کنید. سپس این مایه را در قسمت وسط خمیر بریزید.

تهیه مایه پنیری برای نان پنیری رومانیایی

رسپی نان پنیری رومانیایی؛ با طعمی بی نظیر

مرحله هشتم: پخت نان

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. بعد از ۱۰ دقیقه که فر داغ شد، قالب نان را در آن بگذارید. حدود ۱۵ دقیقه بگذارید و سپس دما را به ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد کاهش دهید. اجازه دهید نان برای ۴۵ دقیقه دیگر بپزد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان زعتر

مرحله نهم: سرو کردن نان

بعد از آماده شدن نان پنیری خانگی به روش رومانیایی، آن را از فر بیرون بیاورید. اجازه دهید…
“““html

وقتی نان کمی خنک شد، عسل و شیر را با هم مخلوط کنید و با کمک یک برس، روی نان بمالید. حالا نان خوشمزه‌تان آماده است و می‌توانید آن را برش بزنید و از طعمش لذت ببرید.

نکات و فوت و فن‌های رسپی نان پنیری رومانیایی

برای تهیه نان پنیری رمانیایی، چند نکته مهم را در نظر بگیرید.

نکات و فوت و فن‌های رسپی نان پنیری رومانیایی

  • خمیر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید و سپس اجازه دهید استراحت کند، تا نان خوب پف کند.
  • حتما از خمیر مایه تازه و سالم استفاده کنید. اگر خمیر مایه بعد از ترکیب با شیر ولرم پف نکرد، خراب است و نباید از آن استفاده کنید.
  • از اضافه کردن آرد بیشتر از حد لازم خودداری کنید؛ چرا که این کار باعث خشک شدن نان می‌شود.
  • اگر خمیر نان خشک به نظر می‌رسد، می‌توانید مقدار بیشتری روغن اضافه کنید.
  • به طور سنتی از روغن هسته انگور یا روغن ذرت برای تهیه این نان استفاده می‌شود، اما می‌توانید از هر نوع روغنی که دارید بهره ببرید.
  • در ۱۵ دقیقه اول پخت، به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید، زیرا این کار باعث از بین رفتن پف نان می‌شود.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید مقداری شکر بیشتر به خمیر اضافه کنید.
  • حرارت فر را درست تنظیم کنید؛ ۱۵ دقیقه اول با حرارت بالا و سپس با حرارت کم بپزید تا نان بافت خوبی بگیرد.
  • به جای تهیه مایه پنیر، می‌توانید مقداری پنیر خرد شده و کشمش روی خمیر بریزید.
  • روش دیگری که می‌توانید استفاده کنید این است که پنیر را در لای خمیر قرار داده و بعد خمیر را ببندید و در فر بگذارید تا نان پنیری شما آماده شود.

نان پنیری رومانیایی یک نان خوشمزه و سالم است که می‌توانید آن را برای صبحانه یا میان وعده میل کنید. درست کردن این نان برای کسانی که تجربه‌ی تهیه نان خانگی دارند، کار سختی نیست. اگر شما هم تجربه‌ای در تهیه این نان دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیاتتان را با ما و دیگر علاقمندان به آشپزی به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا