رسپی

رسپی نان کروسان؛ صبحانه خوشمزه فرانسوی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آیا دوست دارید خودتان در خانه کروسان‌های ترد و خوشمزه درست کنید؟ با این دستور ساده از مجله رضیم، می‌توانید نان کروسان‌ فرانسوی را به راحتی تهیه کرده و در صبحانه یا عصرانه میل کنید. پس بیایید با هم شروع کنیم.

مواد لازم برای تهیه نان کروسان

برای درست کردن کروسان به مواد زیر نیاز دارید:

تخم مرغ  ۱ عدد
شکر  ۲ قاشق غذاخوری
آرد  ۳ پیمانه
آب گرم  ۳ چهارم پیمانه
خمیرمایه فوری  ۱ و نیم قاشق چای‌خوری
روغن مایع  ۱ قاشق غذاخوری
نمک  نصف قاشق غذاخوری
اسانس وانیل  نصف قاشق چایخوری
شیرخشک ۱ چهارم پیمانه

مواد لازم برای تهیه مواد میانی کروسان

برای درست کردن مواد میانی کروسان به این مواد نیاز دارید:

کره  ۱ پیمانه
آرد  ۱ چهارم پیمانه
نمک  ۱ سوم قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه نان کروسان

برای درست کردن نان کروسان، کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: آماده سازی خمیر مایه

ابتدا در یک ظرف درب‌دار مناسب ۳ چهارم پیمانه آب گرم، ۲ قاشق غذاخوری شکر و ۱ عدد تخم مرغ را بریزید و مواد را با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

سپس نصف پیمانه آرد و ۱ و نیم قاشق چای‌خوری خمیر مایه را اضافه کرده و مجدد با همزن دستی مخلوط کنید.

درپوش ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه استراحت کند.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

“““html

کروسان

بعد از ۱۰ دقیقه، درب ظرف را بردارید و به آن دو و نیم پیمانه آرد، نصف قاشق غذاخوری نمک، یک چهارم پیمانه شیر خشک، نصف قاشق چای‌خوری اسانس وانیل و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع را به مواد (آب، شکر، مایه خمیر، تخم مرغ) اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم: آماده‌سازی خمیر

سطح یک تخته کار را کمی آرد بپاشید و مواد مخلوط شده در مرحله دوم را روی آن به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید.

سپس خمیر را به اندازه‌های دلخواه برش زده و آن‌ها را به شکل گلوله در یک ظرف مناسب روی هم بگذارید و به مدت نیم ساعت بگذارید استراحت کنند. (فراموش نکنید روی آن‌ها را با سلفون بپوشانید.)

بیشتر بخوانید:رسپی بیسکویت‌های‌بای خانگی سه‌سوته بدون فر

مرحله چهارم: آماده کردن کرم میانه کروسان

در یک ظرف مناسب، ۱ پیمانه کره، یک چهارم پیمانه آرد و یک سوم قاشق چای‌خوری نمک را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. به همین سادگی کرم میانه کروسان آماده است.

رسپی نان کروسان؛ صبحانه خوشمزه فرانسوی

مرحله پنجم: درست کردن کروسان

بعد از نیم ساعت، خمیر آماده شده است. دوباره روی تخته کار کمی آرد بپاشید و کروسان‌ها را درست کنید.

یک گلوله از خمیر کروسان را روی تخته قرار دهید و با وردنه آن را به طور کامل باز کنید.

سپس روی کل خمیر با لیسک کرم میانه را بریزید و از وسط خمیر یک برش کوچک بزنید و آن را بر روی هم رول کنید.

شکل نهایی کروسان یک مثلث خواهد بود. آن‌ها را در یک ظرف مناسب بچینید.

پس از آماده‌سازی همه کروسان‌ها، ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

رسپی یک نان خوشمزه فرانسوی برای صبحانه

مرحله ششم: برش دادن خمیر مثلثی

پس از ۲ ساعت استراحت خمیر، ظرف را از یخچال خارج کنید. روی یک تخته کار کمی آرد بپاشید و خمیر مثلثی را با وردنه باز کنید.

سپس از پایین آن یک برش کوچک زده و آن برش را کمی باز کنید و سپس آن را از پایین تا نوک مثلث رول کنید.

همه مثلث‌ها را به همین صورت رول کرده و در یک ظرف مناسب قرار دهید. روی آن‌ها را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در دمای اتاق استراحت دهید.

مرحله هفتم: پخت کروسان

بعد از ۱ ساعت، سلفون را برداشته و کروسان‌ها را روی سینی فر قرار دهید. روی آن‌ها رومال تخم مرغ بمالید و سپس در دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت نیم ساعت بپزید.

بیشتر بخوانید: رسپی نان باگت خانگی بدون زحمت ورز دادن

مرحله آخر: سرو کروسان

بعد از نیم ساعت، کروسان‌های شما آماده است. آن‌ها را در ظرف سرو قرار داده و با توجه به سلیقه خود روی آن شکلات بریزید و با چای نوش‌جان کنید.

نکات طلایی در پخت نان کروسان

نکات طلایی در پخت نان کروسان

در ادامه به چند نکته مهم برای تهیه نان کروسان اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  • برای رول کردن می‌توانید از عکس‌های کروسان‌های آماده الگو بگیرید.
  • مواد وسطی را می‌توانید با توجه به سلیقه‌تان با طعم‌دهنده‌های مختلف مثل شکلات آب‌شده تغییر دهید.
  • برای رومال کروسان از شیر هم می‌توانید استفاده کنید.
  • برای باز کردن خمیر حتماً آرد بریزید تا به تخته و وردنه نچسبد.
  • زمان ورز دادن خمیر را ادامه دهید تا دیگر به دست‌تان نچسبد.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم رسپی نان کروسان را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این نان خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا