رسپی

رسپی نودل مرغ به روش رستورانی؛ ساده و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

نودل یکی از غذاهای ساده و محبوب است که امروزه به خصوص در بین کودکان و نوجوانان طرفداران زیادی دارد. نودل‌ها از خانواده ماکارونی هستند و درست کردن آن‌ها خیلی آسان است.

شما می‌توانید نودل‌ها را با هر سس خوشمزه‌ای که دوست دارید تهیه کرده و میل کنید. نودل مرغ، ترکیبی از مرغ و سس گوجه‌فرنگی خوشمزه است که با نودل سرو می‌شود.

امروز در رضیم بلاگ به شما آموزش مرحله به مرحله تهیه نودل مرغ را خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه نودل مرغ

مواد لازم برای تهیه نودل مرغ به شرح زیر است:

فیله مرغ ۳-۴ عدد
نودل ۲ بسته
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
ریحان به مقدار دلخواه
گوجه فرنگی ۴ عدد
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه نودل مرغ

  • مدت زمان آماده‌سازی این نودل ۲۰-۳۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد گفته شده برای ۲-۳ نفر کافی است.
  • تهیه این غذا بسیار آسان است.

مرحله اول: آماده‌سازی فیله مرغ

در ابتدا فیله‌های مرغ را بشویید و با چاقو به قطعات کوچکی به شکل مکعب برش بزنید.

سپس فیله‌ها را در یک ظرف بریزید و با نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید.

ظرف را بپوشانید و به مرحله بعد بروید.

مرحله دوم: آماده‌سازی پیاز

در این مرحله پیاز را بشویید و پوست آن را بکنید. سپس آن را به شکل نگینی خرد کنید.

در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید. کمی تفت دهید تا پیازها نرم و طلایی شوند.

مرحله سوم: افزودن سیر

در این مرحله سیر را بشویید و پوست آن را بکنید. با کمک یک سیر له‌کن یا چاقو آن را پوره کنید.

پوره سیر را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد نودل

مرحله چهارم: افزودن ادویه

در این مرحله نمک، زردچوبه و فلفل را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید.

رسپی نودل مرغ به روش رستورانی؛ ساده و خوشمزه

کمی هم بزنید تا عطر ادویه‌ها به خوبی پخش شود.

رسپی مخصوص نودل مرغ

مرحله پنجم: آماده‌سازی و افزودن گوجه‌ فرنگی

در این مرحله به گوجه‌فرنگی‌ها بپردازید. آن‌ها را بشویید و با کمک یک خرد‌کن یا میکسر پوره کنید.

همچنین می‌توانید گوجه‌فرنگی‌ها را با چاقو نگینی خرد کنید.

حالا پوره گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

در همین مرحله، فیله‌های مرغ مزه‌دار شده را نیز به مخلوط اضافه کنید و…

“““html

به سس اضافه کنید.

حرارت را کم کنید و بگذارید سس به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بپزد تا غلیظ شود.

مرحله ششم: آماده‌سازی نودل

در این مرحله، در قابلمه‌ای مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

بگذارید آب به جوش بیاید.

حال ادویه‌های نودل را به آب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حل شوند.

سپس نودل‌ها را به آب جوش اضافه کنید و به آن‌ها ۵-۸ دقیقه زمان دهید تا بپزند.

پس از این مدت، نودل‌ها را در آبکش بریزید تا آب اضافیشان گرفته شود.

بیشتر بخوانید: رسپی نودل با سوسیس

مرحله هفتم: ترکیب نودل و سس

زمانی که آب اضافی نودل‌ها گرفته شد، آن‌ها را به تابه سس اضافه کنید.

همه مواد را خوب هم بزنید تا سس به تمام نودل‌ها طعم دهد و رنگی شود.

نکات و فوت و فن‌های تهیه نودل مرغ

مرحله هشتم: تزیین و سرو نودل

اکنون نودل‌ها را در ظرف سرو بریزید و با مقداری ریحان تازه تزیین کنید و سپس میل نمایید.

می‌توانید کمی پنیر پارمسان هم برای بهتر شدن طعم روی نودل‌ها بپاشید.

پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذای ساده و خوشمزه را طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم برایتان توضیح دادیم، تهیه کنید و لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا