رسپی

رسپی هویج عسلی + نکات و فوت‌وفن ها

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

هویج عسلی یکی از خوشمزه‌ترین و سالم‌ترین میان وعده‌ها است که می‌توانید به سادگی و در مدت زمان کمی تهیه کنید. در این مقاله از مجله رضیم می‌توانید با طرز تهیه هویج عسلی و نکات مربوط به آن آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن هویج عسلی ابتدا باید هویج‌ها را بشویید و به صورت حلقه‌ای برش دهید. سپس آنها را به مدت ۱۵ دقیقه با مقداری آب بپزید. بعد از پختن هویج‌ها، آنها را با جعفری تازه خرد شده، نمک، فلفل سیاه، عسل و پوست لیموی رنده شده مخلوط کنید. برای دانستن جزئیات بیشتر در مورد طرز تهیه هویج عسلی می‌توانید تا انتهای این مقاله را مطالعه کنید.

مواد لازم برای هویج عسلی

هویج ۳ عدد
آب ۱/۲ لیوان فرانسوی
عسل ۲ قاشق چای‌خوری
جعفری خرد شده ۳ قاشق چای‌خوری
پوست لیموی رنده شده ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه هویج عسلی

  • مدت زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه
  • مدت زمان پخت: ۱۵ دقیقه
  • درجه سختی: آسان
  • مناسب برای: ۳ نفر

مرحله اول: پخت هویج‌ها

برای شروع، هویج‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را جدا کنید. سپس آنها را به صورت حلقه‌ای برش دهید و در یک قابلمه همراه با آب قرار دهید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید هویج‌ها به مدت ۱۵ دقیقه بپزند.

مرحله دوم: ترکیب مواد هویج عسلی

هویج‌های پخته شده را در یک ظرف بریزید. در یک کاسه کوچک، عسل را با جعفری خرد شده، پوست لیموی رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید. این مواد را خوب هم بزنید و روی هویج‌ها بریزید و آن‌ها را خوب مخلوط کنید تا طعم بگیرند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک هویج

مرحله سوم: سرو هویج عسلی

حالا هویج عسلی را در یک ظرف سرو کنید و با کمی جعفری خرد شده تزیین کنید. این میان‌وعده سالم مناسب برای کودکان و همچنین به عنوان دورچین غذا می‌تواند باشد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیپس هویج خانگی

نکات و فوت‌وفن‌های طرز تهیه هویج عسلی

در این بخش به چند نکته مهم برای درست کردن هویج عسلی اشاره می‌شود که می‌تواند برای شما مفید باشد.

  • هویج عسلی برای نوزادان زیر یک سال مناسب نیست چون عسل می‌تواند برای سلامت آن‌ها خطراتی به همراه داشته باشد.
  • برای طعم‌دهی بهتر می‌توانید کمی پودر دارچین، زنجبیل یا هل هم به آن بیفزایید.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید مقداری کشمش، گردو و بادام خرد شده هم به هویج عسلی اضافه کنید.
  • برای طعم‌دهی بهتر…

“““html

  • برای تهیه هویج عسلی می‌توانید به جای پوست لیمو، از پوست پرتقال رنده شده هم استفاده کنید.
  • اگر کودک شما کوچک است، می‌توانید هویج عسلی را داخل غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید و پوره کنید.
  • هویج عسلی می‌تواند به عنوان یک وعده جانبی در کنار غذای اصلی سرو شود.
  • وقتی پوست لیمو را رنده می‌کنید، فقط قسمت رنگی آن را رنده کنید چون قسمت سفید تلخی به هویج‌ها می‌دهد.
  • برای درست کردن هویج عسلی کنجدی، بعد از آماده شدن هویج مقداری کنجد به آن اضافه کنید.
  • اگر دوست دارید، به جای پختن هویج‌ها می‌توانید آن‌ها را در روغن سرخ کنید.
  • در بعضی از دستورهای تهیه هویج عسلی می‌توانید مقداری سس سویا هم اضافه کنید. اگر سس سویا استفاده کردید، حتماً نمک را حذف کنید تا هویج‌ها نمکین نشوند.
  • برای خوشمزه‌تر شدن هویج عسلی، می‌توانید مقداری کره به آن اضافه کنید و بعد از پخت چند دقیقه در کره تفت دهید.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به بهترین دستور تهیه هویج عسلی اشاره شد. می‌توانید از هویج عسلی به عنوان یک میان‌وعده خوشمزه و مغذی یا به عنوان دورچین غذا استفاده کنید و همچنین آن را به کودکان کم‌اشتها بدهید. اگر تجربه‌هایی در درست کردن هویج عسلی دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا