رسپی

رسپی هویج گریل شده؛ یک چاشنی جذاب کنار غذا

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

هویج کبابی یا گریل شده یک میان‌وعده سالم و خوشمزه است که تهیه آن در خانه بسیار آسان است. در این مقاله از مجله رضیم رسپی هویج کبابی را به صورت قدم به قدم به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید آن را به راحتی درست کنید.

نگاهی سریع به رسپی

برای درست کردن این هویج‌های کبابی، ابتدا هویج‌ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن‌ها را به شکل یکسان برش بزنید. در یک کاسه، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، عسل، سرکه بالزامیک، پودر آویشن و رزماری را مخلوط کنید. بعد سس را روی هویج‌های برش‌زده بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس هویج‌ها را در فر از پیش گرم شده به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید (زمان بسته به ضخامت هویج‌ها متفاوت است). ادامه رسپی کامل را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه هویج گریل شده

هویج ۵ -۶ عدد
روغن زیتون ۲- ۳ قاشق غذاخوری
نمک  به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
پودر سیر ½ قاشق چای‌خوری (اختیاری)
عسل ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
پودر آویشن یا رزماری خشک  ½ قاشق چای‌خوری (اختیاری)

رسپی هویج گریل شده

زمان آماده‌سازی: ۳۰-۴۰ دقیقه

مناسب برای: ۴-۵ نفر

درجه سختی: آسان

مرحله اول: آماده‌سازی هویج‌ها

هویج‌ها را به خوبی بشویید و پوست‌گیری کنید. اگر هویج‌ها تازه و نازک باشند، می‌توانید آن‌ها را بدون پوست نیز گریل کنید. هویج‌ها را با یک چاقوی تیز از وسط به دو نیم کنید.

اگر هویج‌ها ضخیم هستند، بهتر است آن‌ها را به سه یا چهار قسمت طولی برش بزنید تا راحت‌تر پخته شوند.

همه هویج‌ها را به صورت یکنواخت و با ضخامت مشابه برش بزنید تا همه به‌طور یکسان بپزند و از سوختن یا نپختن بخشی از آن‌ها جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: رسپی شلغم تنوری بدون فر و آب

مرحله دوم: آماده‌سازی سس

در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، عسل، سرکه بالزامیک، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر آویشن را مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید.

هویج‌های برش‌زده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و سس آماده شده را روی آن‌ها بریزید. با دست یا قاشق هویج‌ها را خوب هم بزنید تا همه هویج‌ها به سس آغشته شوند.

“““html

هویج‌ها را به خوبی با سس آغشته کنید تا تمام سطح آن‌ها پوشیده شود.

این سس علاوه بر اینکه طعم هویج‌ها را بهتر می‌کند، باعث می‌شود که بهتر بپزند و از سوختنشان جلوگیری می‌کند.

رسپی هویج گریل شده؛ یک چاشنی جذاب کنار غذا

رسپی هویج گریل شده

مرحله سوم: گرم کردن گریل

گریل را با حرارت متوسط تا بالا گرم کنید. اگر از گریل زغالی استفاده می‌کنید، بگذارید زغال‌ها خوب داغ شوند.

برای جلوگیری از چسبیدن هویج‌ها، می‌توانید از فویل آلومینیومی یا توری گریل استفاده کنید. اگر فویل را انتخاب کردید، کمی روغن روی آن بمالید. هویج‌های طعم‌دار شده را به صورت یکنواخت روی گریل قرار دهید.

بهتر است بین هویج‌ها فاصله بگذارید تا حرارت به خوبی پخش شود.

هویج‌ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی گریل بپزید و هر ۵ دقیقه یک بار آن‌ها را بچرخانید تا همه طرف‌ها به خوبی کبابی و طلایی شوند.

هویج‌ها باید نرم و قابل خوردن باشند، اما کمی تردی خود را حفظ کنند.

اگر گریل بیش از حد داغ باشد، ممکن است هویج‌ها سریع بسوزند؛ بنابراین حرارت را در حد متوسط نگه دارید و در صورت نیاز تنظیم کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی گراتن شلغم و چغندر

مرحله چهارم: سرو کردن هویج‌های گریل شده

بعد از گریل شدن، می‌توانید در صورت تمایل کمی نمک یا فلفل به هویج‌ها اضافه کنید و آن‌ها را با برگ‌های تازه آویشن یا کمی رزماری تزئین کنید. هویج‌های گریل شده را گرم و تازه سرو کنید.

این خوراکی خوشمزه را می‌توانید به عنوان تنقلات، پیش غذا یا حتی در کنار غذاهای مختلف سرو کنید.

امیدواریم که این رسپی مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز با روش آسان بالا، این هویج‌های خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید. اگر شما ترفندهای دیگری برای خوشمزه‌تر شدن هویج‌ها دارید، خوشحال می‌شویم که در بخش نظرات آن‌ها را با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا