رسپی

رسپی ووپی پای توت فرنگی؛ شیرینی خوشمزه و ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ووپی پای توت فرنگی، یک شیرینی خوشمزه و جذاب است که طرفداران زیادی دارد. این شیرینی در طعم‌های مختلف تهیه می‌شود و کار اصلی آن استفاده از توت فرنگی است. از نظر ظاهری، ووپی پای شبیه ماکارون و خامه کتابی است و طعم آن یادآور کوکی توت فرنگی می‌باشد.

امروز در رضیم بلاگ، یکی از بهترین و جذاب‌ترین روش‌های تهیه ووپی پای توت فرنگی را به شما آموزش می‌دهیم. ما این کار را گام به گام انجام خواهیم داد و همه نکات مهمی که باید بدانید را ذکر خواهیم کرد. پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

رسپی ووپی پای توت فرنگی

  • برای آماده‌سازی و تهیه این شیرینی، حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه زمان نیاز دارید.
  • با مواد این رسپی، می‌توانید ۲۰ تا ۲۵ عدد شیرینی متوسط تهیه کنید. برای تهیه مقدار بیشتر، فقط کافی‌ست که مواد بیشتری تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این شیرینی متوسط است.

 
مواد لازم برای تهیه ووپی پای توت فرنگی

آرد  ۲۳۰-۲۵۰ گرم
بیکینگ پودر  ½ قاشق چای‌خوری
نمک  ۱ پنس
تخم مرغ  ۱ عدد
شکر دانه ریز  ۱۶۰ گرم
ماست خامه‌ای  ۲۳۰ میلی‌لیتر
وانیل ۱ قاشق چای خوری
کره  ۱۲۵ گرم
خامه فرم گرفته قنادی  به مقدار دلخواه
توت فرنگی  ۱۰۰ گرم

مرحله اول: ترکیب شکر و کره

کره را در دمای اتاق بگذارید تا نرم شود و سپس شکر دانه ریز را به آن اضافه کنید.

این ترکیب را برای ۳-۴ دقیقه با همزن برقی بزنید تا شکر و کره خوب مخلوط شوند.

در این مرحله، کره باید نرم و پفکی شود.

مرحله دوم: افزودن تخم‌مرغ و وانیل

حال، تخم‌مرغ و وانیل را به ترکیب قبلی اضافه کنید و با همزن به مدت ۲-۳ دقیقه دیگر مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کرم انگلیسی با توت فرنگی

مرحله سوم: افزودن ماست

ماست باید خامه‌ای و شیرین باشد. آن را به مخلوط اضافه کنید و به مدت ۱-۲ دقیقه ترکیب را هم بزنید.

مرحله چهارم: آماده‌سازی و افزودن مواد خشک

آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

این ترکیب را ۲-۳ بار از الک رد کنید تا هوادهی شود و به بافت شیرینی کمک کند.

حالا کم‌کم ترکیب خشک را به مواد دیگر اضافه کنید و با همزن به آرامی هم بزنید.

بیشتر بخوانید: رسپی رولت توت فرنگی و ماسکارپونه

مرحله
“““html

پنجم: آماده سازی و افزودن توت فرنگی

توت فرنگی‌ها را بشویید و درون آبکش بگذارید تا آب اضافی‌شان برود.

رسپی ووپی پای توت فرنگی؛ شیرینی خوشمزه و ساده

حالا با چاقو توت فرنگی‌ها را به قطعات کوچک خرد کنید.

توت فرنگی‌های خردشده را به مایه شیرینی اضافه کنید و فقط تا جایی که همه مواد مخلوط شوند هم بزنید.

مواظب باشید که بیش از حد مواد را هم نزنید.

مرحله ششم: آماده سازی فر و انتقال مواد به سینی فر

۱۰-۱۵ دقیقه قبل از پخت شیرینی، فر شما باید روشن باشد تا خوب گرم شود.

گرم کردن فر قبل از گذاشتن شیرینی در آن یکی از نکات مهم برای کیفیت شیرینی شماست.

کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز را زیر سینی فر بگذارید.

با استفاده از یک اسکوب‌زن، از مایه شیرینی به مقدارهای مساوی بکشید و با فاصله روی کاغذ روغنی بگذارید.

سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید.

دمای پخت باید ۱۷۵-۱۸۰ درجه باشد و مدت پخت ۸-۱۰ دقیقه است.

پس از پخت، سینی را از فر بیرون آورده و در دمای اتاق بگذارید تا شیرینی خنک شود.

بیشتر بخوانید: رسپی ووپی پای ردولوت

مرحله هفتم: آماده سازی خامه قنادی

خامه قنادی خنک و نیمه منجمد را در کاسه همزن بریزید و با همزن برقی به مدت ۴-۶ دقیقه بزنید تا خوب فرم بگیرد.

رسپی ووپی پای توت فرنگی؛ شیرینی خوشمزه و ساده

خامه را در قیف با ماسوره دلخواهتان بریزید.

مرحله هشتم: ساندویچ کردن شیرینی

روی یک طرف ووپی پای توت فرنگی، خامه بزنید و یک ووپی پای دیگر روی آن بگذارید.

به همین شکل همه شیرینی‌ها را ساندویچ کنید و در ظرف سرو بچینید.

ووپی پای خوشمزه و جذاب شما آماده سرو است.

بیشتر بخوانید: رسپی شیرینی هلویی با خمیر ژلارد

در تهیه ووپی پای توت فرنگی به ۳ نکته زیر توجه داشته باشید:

  1. همه مواد را ۳۰-۶۰ دقیقه قبل از شروع پخت در دمای اتاق قرار دهید تا به دما برسند؛ این کار به کیفیت شیرینی شما کمک می‌کند.
  2. توت فرنگی را به قطعات کوچک خرد کنید، از پوره کردن آن در خمیر پرهیز شود.
  3. می‌توانید هر نوع کرم یا خامه ای برای مواد میانی استفاده کنید و برای افزودن طعم بیشتر می‌توانید کمی پوره توت فرنگی یا اسانس توت فرنگی اضافه کنید.

امیدواریم که این رسپی برای شما که به شیرینی‌پزی علاقه دارید، مفید باشد و بتوانید این شیرینی‌های خوشمزه را تهیه کرده و با عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا