رسپی

رسپی پارفیت توت فرنگی دسر فرانسوی؛ مرحله به مرحله

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پارفیت توت فرنگی، یک دسر فرانسوی بسیار خوشمزه و آسان است که با چند ماده ساده می‌توان آن را تهیه کرد. این دسر گزینه‌ای عالی برای زیباتر کردن میز پذیرایی شما است. اگر عاشق طعم توت فرنگی هستید، از امتحان کردن این دسر لذت خواهید برد. پارفیت را می‌توانید به عنوان یک میان‌وعده سالم و خوشمزه میل کنید.

ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه دسر پارفیت توت فرنگی را به صورت گام به گام همراه با ۶ نکته مهم برای بهتر شدن طعم دسر به شما ارائه می‌دهیم، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پارفیت توت فرنگی

توت فرنگی ۲ پیمانه
خامه زده شده ۱ پیمانه
پنیر خامه‌ای ۱۵۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چای خوری
شکر ۳-۴ قاشق غذاخوری

رسپی پارفیت توت فرنگی

مدت زمان آماده‌سازی و تهیه این دسر بين ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است.

مقدار مواد ذکر شده برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و شما می‌توانید با تغییر مقادیر، حجم بیشتری از این دسر خوشمزه را درست کنید.

تهیه این دسر کار سختی نیست و در دسته دسرهای آسان قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: رسپی چیزکیک توت فرنگی

مرحله اول: آماده‌سازی توت فرنگی

توت‌فرنگی‌ها را خوب بشویید و بگذارید در آبکش تا آب اضافی آن‌ها خارج شود.

کلاهک سبز آن‌ها را جدا کنید و با چاقو به قطعات کوچک برش بزنید.

شما می‌توانید توت‌فرنگی‌ها را به صورت ورقه‌ای یا مکعبی خرد کنید، بسته به سلیقه خود.

تکه‌های توت‌فرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و به مرحله بعد بروید.

مرحله دوم: آماده‌سازی پنیر خامه‌ای و شکر

پنیر خامه‌ای را در یک ظرف مناسب بریزید.

شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا شکر با پنیر کاملاً ترکیب شود و پنیر نرم و لطیف شود.

در این مرحله می‌توانید برای سرعت بیشتر از همزن برقی استفاده کنید.

رسپی پارفیت توت فرنگی دسر فرانسوی؛ مرحله به مرحله

بیشتر بخوانید: رسپی پارفیت میوه‌ای

مرحله سوم: افزودن خامه فرم گرفته

خامه فرم گرفته را به ترکیب پنیر اضافه کنید و با سرعت بالا همزن در مدت ۱-۲ دقیقه هم بزنید تا خامه و پنیر خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم: افزودن توت فرنگی خرد شده

توت فرنگی خرد شده را به مخلوط خامه و پنیر اضافه کنید و به آرامی همه مواد را هم بزنید تا ترکیب شوند.

حالا دسر پارفیت توت فرنگی خوشمزه شما آماده سرو است.

آن…
“““html

این دسر را در لیوان‌های سرو بریزید و با چند توت فرنگی تازه تزئین کنید و نوش جان کنید.

رسپی پارفیت توت فرنگی دسر فرانسوی؛ مرحله به مرحله

نکات کلیدی تهیه دسر پارفیت توت فرنگی

  • بهتر است این دسر را تازه تهیه و سرو کنید؛ زیرا اگر زمان سرو زیاد شود، رطوبت توت فرنگی می‌تواند باعث شل شدن دسر و تغییر طعم آن شود.
  • برخی افراد برای تنوع از بیسکوییت‌های خرد شده، مغز گردو، بادام، بادام‌زمینی و گرانولا به صورت لایه لایه در ظرف سرو استفاده می‌کنند.
  • اگر می‌خواهید دسر رژیمی‌تری داشته باشید، می‌توانید از شکر قهوه‌ای یا عسل استفاده کنید و به جای خامه فرم‌گرفته از ماست یونانی بهره ببرید.
  • برخی افراد همه مواد را در مخلوط‌کن می‌زنند که در این روش دسر بافتی یکدست و مشابه فرنی پیدا می‌کند.
  • می‌توانید از ترکیب میوه‌های مختلف مانند کیوی، موز، هلو، آناناس و آلوورا در تهیه این دسر استفاده کنید.
  • اگر به طعم پنیر خامه‌ای علاقه‌ ندارید، می‌توانید از نصف یا به‌کلی حذف کردن شکر استفاده کنید و به جای پنیر خامه و شکر از بستنی کمک بگیرید.

بیشتر بخوانید: رسپی میوه شکلاتی

امیدواریم این رسپی مورد علاقه شما دوستداران دسرهای خانگی قرار گرفته باشد و شما هم به روش ساده و سریع بالا این دسرهای خوشمزه را تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا