رسپی پای توت فرنگی خامهای؛ خوشمزه و مجلسی

“`html
پای توت فرنگی خامهای دسر خوشمزه و محبوبی است که به راحتی با مواد موجود در خانه تهیه میشود. در ادامه با رضیم بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه پای توت فرنگی خامهای را به طور کامل برایتان توضیح دهیم.
مواد لازم برای تهیه دسر پای توت فرنگی خامهای
مواد لازم برای تهیه دسر پای توت فرنگی خامهای به شرح زیر است:
کره | ۱۰۰ گرم |
توت فرنگی | ۳۵۰ گرم |
بیسکویت پتی بور | ۳۰۰ گرم |
پودر ژلاتین | ۱/۵ قاشق غذاخوری |
آب سرد | ۳ قاشق غذاخوری |
خامه فرم گرفته | ۳۵۰ گرم |
پودر قند | ۱۰۰ گرم |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
مراحل تهیه پای توت فرنگی خامهای
- برای آمادهسازی مواد اولیه، ۸-۱۰ دقیقه زمان لازم است و مدت زمان استراحت تا سرو نهایی ۱-۲ ساعت میباشد.
- این مقدار مواد برای ۳-۴ نفر مناسب است و به راحتی میتوانید با کمی محاسبه، مقدار مواد را افزایش دهید و بیشتر از این دسر خوشمزه تهیه کنید.
- سطح سختی تهیه این دسر متوسط است.
مرحله اول: آمادهسازی بیسکویت
بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی را در میکسر یا خردکن بریزید و به خوبی پودر کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی توت فرنگی
اگر میکسر یا خردکن ندارید، میتوانید بیسکویت را در زیپ کیپ بگذارید و در آن را ببندید. با یک گوشتکوب آن را بزنید تا کاملاً پودر شود.
مرحله دوم: ترکیب بیسکویت با کره
کره را در یک تابه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود.
کره ذوب شده را به بیسکویت پودر شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
در ته قالب کمربندی، کاغذ روغنی بگذارید و مواد بیسکویتی را درون قالب بریزید.
با پشت قاشق سطح مواد را صاف کنید و سپس مقداری با گوشتکوب فشار دهید.
قالب را در فریزر بگذارید و به سراغ تهیه مواد رویه پای بروید.
مرحله سوم: آمادهسازی توت فرنگی
توت فرنگیها را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
کلاهک سبز توت فرنگیها را جدا کرده و نیمی از آنها را با مخلوطکن یا میکسر پوره کنید.
نیمه دیگر توت فرنگیها را به صورت ریز خرد کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ووپی پای توت فرنگی
مرحله چهارم: آمادهسازی پودر ژلاتین
پودر ژلاتین را در یک ظرف مناسب بریزید و آب سرد را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید.
ظرف را روی بخار آب قرار دهید تا پودر ژلاتین به تدریج در آب حل شود.
مرحله پنجم: آمادهسازی خامه قنادی
خامه قنادی را در کاسه همزن بریزید
“““html
و به خوبی به هم زنید تا خامه فرم بگیرد.
حالا پوره توت فرنگی و پودر ژلاتین را به آن بیفزایید و دوباره خوب هم بزنید تا مواد یکدست و یک شکل شوند.
مرحله ششم: افزودن وانیل و توت فرنگی خرد شده
وانیل و توت فرنگی خرد شده را به خامه فرم گرفته اضافه کنید و با کمک لیسک خوب هم بزنید تا همه چیز با هم ترکیب شود.
مرحله هفتم: ترکیب همه مواد و استراحت دادن دسر
قالبی که بیسکویت و کره در آن باشد را از فریزر بیرون بیاورید و مخلوطی که در مرحله ششم درست کردید را روی کراست بریزید.
سطح مواد را کمی صاف کنید و قالب را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا پودر ژلاتین عمل کند و دسر سفت شود.
پس از گذشت این زمان، دسر را از یخچال خارج کنید و با چند برش توت فرنگی یا برگ نعنای تازه آن را تزیین و سرو کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی ویفر توت فرنگی یخی
نکات و فوت و فنهای تهیه دسر پای توت فرنگی خامهای
در تهیه دسر پای توت فرنگی خامهای به ۴ نکته زیر توجه کنید:
- میتوانید از انواع بیسکویتهای مختلف برای پایه پای استفاده کنید.
- برای طعم بهتر کرم خامهای، میتوانید از پنیر خامهای با طعم دلخواه استفاده کنید.
- برای تزیین پای میتوانید از میوههای دیگری مثل گیلاس، بلوبری یا هلو هم استفاده کنید.
- اگر عجله دارید، میتوانید پای را به جای یخچال در فریزر قرار دهید تا سریعتر سفت شود.
این دسر خنک و خوشمزه، مخصوصاً در فصل تابستان طرفداران زیادی دارد و میتواند گزینهای عالی برای مهمانیها باشد. امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقمندان به آشپزی قرار گرفته باشد.