رسپی

رسپی پای سالمون دودی+نکات و فوت‌وفن ها

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پای سالمون یکی از غذاهای خوشمزه و دلچسب است که با کمی تلاش می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید و در مهمانی‌ها از مهمانان خود پذیرایی کنید. در این مقاله از مجله رضیم با ما باشید تا طرز تهیه پای سالمون دودی را به همراه نکات و ترفندهای آن به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به روش پخت

ابتدا آرد و کره را با هم مخلوط کنید و سپس نمک و آب سرد را اضافه کنید. خمیر را با دست بپوشانید و در یخچال بگذارید تا کمی استراحت کند. سالمون را خرد کرده و با سس چانتی مخلوط کنید. سپس خمیر را به شکل مستطیلی باز کنید و نیمی از آن را با مخلوط سالمون پر کنید. یک تخم‌مرغ را بشکنید و زرده‌اش را روی لبه‌های خمیر بمالید. بعد نیمه خالی خمیر را روی نیمه پر آن بیندازید و دور آن را با دست به آرامی فشار دهید تا مواد داخل خمیر بیرون نرود. سپس خمیر را در فر بگذارید تا بپزد و پف کند. در ادامه، طرز تهیه این غذای خوشمزه را با جزئیات بیشتری بخوانید.

مواد لازم برای خمیر پف‌دار

آرد ۲۰۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
نمک ½ قاشق چای‌خوری
آب سرد ۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۱ عدد

مواد لازم برای داخل پای

سالمون دودی ۵۰۰ گرم
سس چانتی ۴ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس چانتی

“““html

گوجه فرنگی بزرگ ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
زنجبیل رنده شده ۱ قاشق چای‌خوری
پودر زیره سبز ۱ قاشق چای‌خوری
پودر کاری ۱ قاشق چای‌خوری
پودر گشنیز ۱ قاشق چای‌خوری
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ½ قاشق چای‌خوری
روغن زیتون ¼ فنجان
نعناع، جعفری، ریحان و گشنیز ¼ فنجان

رسپی پای سالمون دودی

  • مدت زمان آماده سازی: ۹۰ دقیقه
  • مناسب برای: ۴ نفر
  • درجه سختی: متوسط

مرحله اول: کره و آرد را ترکیب کنید

در یک کاسه مناسب، آرد را بریزید. سپس کره‌ای که در دمای اتاق قرار دارد را به قطعات متوسط برش بزنید و به آرد اضافه کنید. کره و آرد را با هم مخلوط کنید. لازم نیست که آنها کاملاً یکدست شوند.

مرحله دوم: مواد را ترکیب کنید

نمک و آب را به مخلوط کره و آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس روی یک تخته، کمی آرد بپاشید و خمیر را به شکل یک مربع ضخیم درآورید. روی خمیر را با کاغذ روغنی بپوشانید و برای ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

مرحله سوم: خمیر را ورز دهید

پس از اینکه خمیر کمی استراحت کرد، آن را از یخچال بردارید و روی یک سطح آرد پاشی شده قرار دهید. سعی کنید خمیر را به شکل یک مستطیل با ابعاد ۱۵ در ۴۰ سانتی‌متر درآورید. سپس یک سوم از قسمت‌های بالایی و پایینی مستطیل را به داخل تا بزنید تا شبیه یک پاکت شود.

خمیر مستطیلی را دوباره بکشید تا به اندازه قبلی برگردد و دوباره ابتدا و انتهای آن را به سمت داخل تا کنید. سپس خمیر را برای یک ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

بیشتر بخوانید: رسپی غذای سال ۲۰۲۴

مرحله چهارم: مواد سس را آماده کنید

گوجه فرنگی‌ها را پوست بگیرید و خرد کنید.

فلفل دلمه‌ای را نیز خرد کنید.

سیر و زنجبیل را رنده کنید.

مرحله پنجم: سس چانتی را درست کنید

گوجه فرنگی‌ها و فلفل دلمه‌ای خرد شده را همراه با زنجبیل و سیر رنده شده در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نرم شوند. بعد از اینکه کمی خنک شد، آنها را با پودر زیره سبز، پودر کاری، پودر گشنیز، نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون و سبزی معطر خشک در مخلوط کن بریزید و به پوره تبدیل کنید.

مرحله ششم: سالمون را مزه‌دار کنید

سالمون دودی را به تکه‌های متوسط برش بزنید و با سس چانتی خوب مخلوط کنید.

مرحله هفتم: داخل پای را پر کنید

خمیر را روی یک تخته آرد پاشی شده قرار دهید و یک مستطیل به ابعاد ۳۴ در ۲۲ سانتی‌متر درست کنید. روی سینی فر یک کاغذ روغنی قرار دهید و خمیر را روی آن بگذارید. سپس مخلوط سالمون را روی نصفی از خمیر بریزید، به طوری که از لبه‌های خمیر ۲ سانتی‌متر فاصله داشته باشد.

رسپی پای سالمون دودی+نکات و فوت‌وفن ها

بیشتر بخوانید: رسپی کراکر کریسمسی

مرحله هشتم: پای را در فر بگذارید

تخم مرغ را خوب بزنید، سپس با یک برس آشپزی، اطراف خمیر را با تخم‌مرغ بپوشانید. قسمت خالی خمیر را روی بخش پر شده بگذارید و لبه‌های آن را به هم فشار دهید تا به هم بچسبند.

“““html

و مواد بیرون نریزد. سپس قسمت رویی خمیر را هم به تخم‌مرغ آغشته کنید و با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.

سینی را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد فر قرار دهید تا پای سالمون دودی برای ۴۵ دقیقه در آن بپزد و ترد و طلایی شود.

نکات و فوت‌و‌فن‌های درست کردن پای سالمون دودی

در ادامه به چند نکته برای خوشمزه‌تر شدن این غذا اشاره می‌کنیم که بهتر است آنها را در نظر داشته باشید. با ما همراه باشید.

  • سالمون دودی که استفاده می‌کنید باید تازه و باکیفیت باشد. اگر طعم آن خیلی شور بود، می‌توانید قبل از استفاده آن را چند بار در آب سرد بخیسانید تا نمک آن کم شود.
  • زمانی که هنوز خمیر را پر نکرده‌اید، بهتر است با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کنید تا در حین پخت پف نکند.
  • می‌توانید خرد شده شوید، نعناع یا ترخون تازه را به تکه‌های سالمون اضافه کنید.
  • بعد از پخت پای، مقداری پنیر پارمزان یا گودا رنده شده روی آن بپاشید تا زیباتر و خوشمزه‌تر شود.
  • سالمون را به تکه‌های خیلی ریز برش نزنید تا طعم آن گم نشود.
  • فر را حداقل ۱۵ دقیقه قبل از پخت با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • می‌توانید کمی آب لیمو یا زست آن را با سالمون مخلوط کنید تا طعم جدیدی بگیرد.
  • برای تنوع، می‌توانید یک لایه اسفناج پخته را قبل از بستن خمیر، روی سالمون قرار دهید.
  • بعد از اینکه روی پای را با تخم‌مرغ مالیدید، کمی کنجد روی آن بپاشید تا ظاهری زیباتر پیدا کند.
  • بعد از بیرون آوردن پای از فر، چند دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود و مواد داخل آن سفت شوند، سپس آن را برش بزنید.

در این مقاله از بخش آشپزی مجله رضیم، رسپی پای سالمون دودی را به همراه نکات و فوت‌و‌فن آن به شما ارائه کردیم. اگر به غذاهای دریایی علاقه دارید، حتماً این غذای ویژه و خوشمزه را تجربه کنید.

منبع: Theguardian

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا