رسپی پای سیب با نان تست؛ یک عصرانه سه سوته

پای سیب، این بار با نان تست و به سبکی جدید! شاید عجیب باشد، اما میتوان با نان تست یک پای سیب سریع و خوشمزه در خانه درست کرد. در این مقاله از مجله رضیم، دستور تهیه پای سیب با نان تست را به شما آموزش میدهیم. با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به روش پخت
ابتدا سیبها را بشویید و به نازکی برش بزنید. سپس ماست، زرده تخممرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید و روی نان تستها بمالید. ورقههای سیب را روی نانها قرار داده و سپس مخلوط ماست را روی آنها بپوشانید. در آخر، نانها را در یک سینی گذاشته و به مدت ۱۸ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید. برای دستور کامل پای سیب با نان تست، ادامه مقاله را بخوانید.
مواد لازم پای سیب با نان تست
نان تست | ۴ عدد |
سیب شیرین | ۱ عدد |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
ماست شیرین | ۳ قاشق غذاخوری |
وانیل | به مقدار دلخواه |
دستور تهیه پای سیب با نان تست
زمان آمادهسازی و پخت: ۳۰ دقیقه
مناسب برای: ۴ الی ۶ نفر
مرحله اول: آمادهسازی سیب
ابتدا سیب را بشویید و به چهار قسمت تقسیم کنید. سپس با چاقوی تیز، آن را به صورت ورقههای نازک برش بزنید.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه کوکی کرهای کریسمس + نکات و فوت و فنها
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد اولیه
ماست و زرده تخممرغ را با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس وانیل را به مواد اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
مرحله سوم: مالیدن مخلوط ماست و زرده تخممرغ روی نان
نان تستها را روی سینی فر قرار دهید. سپس با یک برس آشپزی یا قاشق، مخلوط ماست و زرده تخممرغ را به طور کامل روی سطح نان تستها بمالید.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه پنکیک هویج + نکات
مرحله چهارم: قرار دادن سیب روی نان تست
ورقههای سیب را روی نانهای تست بچینید. دقت کنید که نیمی از هر ورقه سیب روی ورقه قبلی قرار بگیرد. بعد از اینکه تمام سطح نان تست با سیب پر شد، مخلوط ماست و زرده تخممرغ را به صورت یکنواخت روی سیبها بمالید.
مرحله پنجم: پختن پای سیب
سینی فر را به مدت ۱۸ دقیقه در وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پای سیب بپزد.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه چیپس پرتقال مجلسی + نکات تلخ نشدن
مرحله ششم: سرو کردن پای سیب با نان تست
پس از پخت پای سیب با نان تست، آن را از فر بیرون آورده و در ظرف دلخواه خود قرار دهید. برای زیبایی و خوشمزگی بیشتر میتوانید کمی پودر قند و دارچین روی آن بپاشید. نوش جان!
“`html
فوتوفنهای رسپی پای سیب با نان تست
وقتی میخواهید این پای خوشمزه را درست کنید، به نکات زیر توجه کنید:
- اگر طعم وانیل را نمیپسندید، میتوانید به جای آن از دارچین، زعفران یا گلاب استفاده نمایید.
- این پای سیب خیلی شیرین نیست. اگر دوست دارید شیرینی آن بیشتر شود، مقداری شکر به مخلوط ماست و تخممرغ اضافه کنید.
- پای سیب را میتوانید هم گرم و هم سرد سرو کنید. اما اگر چند ساعت در یخچال بگذارید، طعم و بافت بهتری پیدا میکند و خوشمزهتر میشود.
در این قسمت از مجله آشپزی رضیم، رسپی پای سیب با نان تست را به صورت مرحله به مرحله توضیح دادیم. این دسر سریع و خوشمزه میتواند یک عصرانه دلپذیر یا میان وعده عالی باشد. پس پیشنهاد میکنیم این دستور ساده را امتحان کنید و از لذت خوردن یک پای سیب خانگی و تازه در کنار یک فنجان چای داغ در یک عصر زیبا بهرهمند شوید.