رسپی

رسپی پلوی علی پاشا؛ غذای ترکیه ای معروف

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پلوی علی پاشا یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمی است که ریشه‌اش به ترکیه برمی‌گردد. این غذا شباهت زیادی به رشته‌پلو ایرانی دارد. اگر از خوردن غذاهای تکراری خسته شده‌اید و می‌خواهید طعم‌های جدیدی را تجربه کنید، حتما پلوی علی پاشا را امتحان کنید.

امروز در این بخش از مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه پلوی علی پاشا را به شما خواهیم آموخت. این آموزش به صورت گام به گام بیان شده و همه نکات ضروری در تهیه این غذا را شامل می‌شود، پس با ما باشید.

رسپی پلوی علی پاشا

  • مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه و تهیه این پلو حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه است.
  • این رسپی برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و شما می‌توانید به سادگی با ضرب و تقسیم مقدار مواد را افزایش دهید و مقدار بیشتری از این غذا را درست کنید.
  • پخت این غذا سطح متوسطی از سختی دارد.

مواد لازم جهت تهیه پلوی علی پاشا

برنج ۲ پیمانه
محلول زعفران به مقدار دلخواه
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش ۱ پیمانه
رشته پلویی ۱۰۰ گرم

مرحله اول: آماده‌سازی پیاز

پیاز را بشویید و پوستش را بکنید.

سپس آن را با کمک رنده ریز یا میکسر خوب پوره کنید.

پیازهای پوره شده را در یک صافی بریزید و با پشت قاشق به خوبی بفشارید تا آب آن‌ها خارج شود.

فراموش نکنید که گرفتن آب پیاز برای شکل گرفتگی خوب کوفته‌ها بسیار مهم است.

مرحله دوم: افزودن گوشت چرخ کرده و ادویه‌ها

گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را به پیازها اضافه کنید.

در این مرحله آرد سوخاری را هم به مواد گوشتی اضافه کنید و همه مواد را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با دست خوب ورز دهید.

ورز دادن گوشت باعث می‌شود که کوفته‌ها بهتر شکل بگیرند.

حالا از مواد گوشتی کمی به اندازه یک گردو بردارید و در دستانتان گرد کنید. تمام مواد را به همین صورت شکل دهید و در یک ظرف قرار دهید.

سپس روی گوشت‌ها را بپوشانید و ظرف را برای استراحت در یخچال بگذارید.

در این…

“““html

بازه زمانی به سراغ آماده سازی سایر مواد روید.

رسپی پلوی علی پاشا؛ غذای ترکیه ای معروف

بیشتر بخوانید: رسپی رشته پلو مجلسی

مرحله سوم: پخت برنج و رشته پلویی

برنج را که قبلاً خیس کرده‌اید، درون یک قابلمه مناسب بریزید.

کمی نمک، روغن و آب اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و منتظر باشید تا محتویات آن به جوش بیاید.

سپس رشته‌های پلویی را به آن اضافه کرده و مواد را کمی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

اجازه دهید تا با حرارت متوسط، آب قابلمه کاملاً بخار شود.

حالا مواد را به سمت مرکز قابلمه برگردانید و از دیواره‌ها فاصله دهید.

درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید. بگذارید برنج به مدت 30-40 دقیقه بپزد.

مرحله چهارم: سرخ کردن کوفته‌ها

داخل یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید.

صبر کنید تا روغن داغ شود.

کوفته‌ها را از یخچال درآورده و داخل روغن داغ قرار دهید.

بعد از چند ثانیه که کمی تغییر رنگ دادند، با تکان دادن تابه به آرامی کوفته‌ها را در تابه بچرخانید تا همه طرف‌هایشان طلایی و برشته شود.

پس از سرخ شدن، کوفته‌ها را از تابه خارج کرده و در یک ظرف مناسب قرار دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی پلو اسفندی شیرازی

مرحله پنجم: آماده سازی سس پلوی علی پاشا

تابه‌ای که کوفته‌ها را در آن سرخ کردید، دوباره روی حرارت بگذارید.

رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا رنگش عوض شده و بوی خامی‌اش از بین برود.

پس از سرخ شدن رب، آب جوش را به آن اضافه کنید.

حرارت را کم کنید و درب تابه را بگذارید.

اجازه دهید سس به مدت 5-10 دقیقه بپزد و کمی غلیظ شود.

مرحله ششم: پخت گوشت‌های کوفته‌ای

کوفته‌ها را به سس اضافه کرده و کمی هم بزنید تا به خوبی به سس آغشته شوند.

درب تابه را بگذارید و به مدت 15-20 دقیقه بگذارید تا سس به غلظت مناسب برسد و گوشت‌ها بپزند.

بیشتر بخوانید: رسپی رشته پلو با قیسی

مرحله هفتم: سرو و تزیین غذا

پس از پخت برنج و رشته پلویی، آن را در ظرف سرو بریزید و محتویات گوشتی که تهیه کرده‌اید را روی برنج بگذارید.

پلوی علی پاشا خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است.

سرو غذای علی پاشا
امیدواریم که این رسپی برای شما که به دنیای آشپزی علاقه‌مند هستید، جالب بوده باشد و شما نیز بتوانید این غذای سنتی و خوشمزه را درست کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

اگر شما هم تجربه یا نکته‌ای در تهیه این غذا دارید که باعث خوشمزه‌تر شدن آن میشود، خوشحال می‌شویم که آن را با ما و دوستان دیگر در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا