رسپی

رسپی پنکیک توت فرنگی خوشمزه؛ مرحله به مرحله با عکس‌

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پنکیک توت فرنگی یکی از پنکیک‌های خوشمزه برای صبحانه است که با پوره توت فرنگی درست می‌شود. این پنکیک بخاطر طعم خوب توت فرنگی بسیار دلچسب است و بچه‌ها هم آن را دوست دارند. در ادامه با رضیم بلاگ همراه باشید تا روش تهیه پنکیک توت فرنگی را برایتان توضیح بدهیم.

مواد لازم برای تهیه پنکیک توت فرنگی

برای درست کردن پنکیک توت فرنگی به این مواد نیاز دارید:

تخم مرغ ۲ عدد
شیر یک چهارم پیمانه
آرد ۲ پیمانه
کره  ۵۰ گرم
شکر ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
توت فرنگی خرد شده  نصف پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه پنکیک توت فرنگی

در ادامه روش تهیه پنکیک توت فرنگی را به صورت مرحله به مرحله توضیح خواهیم داد. با ما باشید.

مرحله اول: تهیه باترمیلک

برای شروع کار نیاز داریم که باترمیلک درست کنیم. بنابراین، اول سرکه سفید را به شیر اضافه کنید و کمی هم بزنید.

سپس این مخلوط را در یک نقطه از آشپزخانه قرار دهید و اجازه دهید که به مدت ۱۵ دقیقه بماند تا شیر طوری شود که کمی بیشتر غلیظ شود. وقتی این تغییر رنگ و غلظت را دیدید، باترمیلک شما آماده استفاده است.

اضافه کردن سرکه سفید به شیر برای پنکیک توت فرنگی

بیشتر بخوانید: رسپی پنکیک توری

مرحله دوم: ترکیب آرد و بیکینگ پودر

در این مرحله به سراغ آماده‌سازی آرد می‌رویم. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید.

“““html
باترمیلک- مخلوط آرد و بکینگ پودر برای پنکیک توت فرنگی

بیشتر بخوانید: رسپی پنکیک دارچینی با شیر

مرحله سوم: ترکیب تخم مرغ، شکر و وانیل

حالا یک ظرف مناسب انتخاب کنید و دو عدد تخم مرغ را داخل آن بشکنید. شکر را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و با یک همزن دستی، تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید. در این مرحله وانیل را هم اضافه کنید.

اضافه کردن وانیل به مواد تخم مرغ در پنکیک توت فرنگی

مرحله چهارم: افزودن کره به ترکیب تخم مرغ و شکر

در این مرحله کره را ذوب کنید و بعد از اینکه سرد شد، آن را به مخلوط تخم مرغ، شکر و وانیل اضافه کنید. سپس مواد را با استفاده از ویسک هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود.

اضافه کردن کره ذوب شده به مواد پنکیک توت فرنگی

بیشتر بخوانید: رسپی مربای توت فرنگی

رسپی پنکیک توت فرنگی خوشمزه؛ مرحله به مرحله با عکس‌

مرحله پنجم: اضافه کردن مخلوط آرد و بیکینگ پودر و باترمیلک

حالا چند قاشق غذاخوری از مخلوط آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مواد قبل اضافه کنید. بعد کمی از باترمیلک را هم بریزید و دوباره هم بزنید. سپس بقیه آرد را کم کم اضافه کنید و بعد دوباره باترمیلک را اضافه کنید.

این کار را در سه مرحله انجام دهید تا مواد به یک حالت غلیظ و کش‌دار برسد.

اضافه کردن باترمیلک به مواد پنکیک توت فرنگی

بیشتر بخوانید: رسپی پنکیک خانگی

مرحله ششم: اضافه کردن توت فرنگی به مواد پنکیک

حالا وقت اضافه کردن توت فرنگی‌هاست. باید توت فرنگی‌ها را کاملاً پوره کنید. پس آنها را داخل میکسر بریزید و چند ثانیه هم بزنید تا به حالت مایع در بیاید.

این پوره را به مخلوط پنکیک اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملاً ترکیب شود.

نکته: اگر دوست دارید پنکیک رنگی‌تر شود، می‌توانید کمی رنگ خوراکی هم اضافه کنید.

ریختن پوره توت فرنگی به مواد خمیر پنکیک توت فرنگی

مرحله هفتم: پخت پنکیک توت فرنگی

حالا که مواد به خوبی آماده شدند، یک تابه نچسب انتخاب کنید و آن را روی حرارت بگذارید. وقتی تابه داغ شد، نیازی به چرب کردن آن نیست.

کافیست با یک ملاقه یا پیمانه، مقداری از مخلوط پنکیک را داخل تابه بریزید. بعد از چند دقیقه، روی پنکیک حباب‌های ریزی ایجاد می‌شود. زمانی که این اتفاق افتاد، پنکیک را به آرامی برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد.

“““html

پنکیک هم کاملاً بپزد.

بیشتر بخوانید: رسپی ووپی پای توت فرنگی

ولی توجه کنید که برای پخت طرف دیگر پنکیک، به یک دقیقه یا حتی کمتر زمان نیاز دارید. پس زیاد آن را روی حرارت نگه ندارید. بعد از این که پنکیک آماده شد، آن را از تابه خارج کنید و به همین شکل بقیه مواد و پنکیک‌ها را درست کنید.

آماده کردن پنکیک توت فرنگی خوشمزه در ماهی تابه

بیشتر بخوانید: رسپی گلت توت فرنگی

مرحله هشتم: تزئین و سرو پنکیک

حالا باید پنکیک‌های زیبا و خوشمزه‌ای که درست کرده‌اید را در ظرف سرو قرار دهید. می‌توانید آن‌ها را با میوه‌هایی مثل موز و توت فرنگی به همراه عسل، شکلات صبحانه، نوتلا یا مربا سرو کنید تا بیشتر لذت ببرید.

رسپی پنکیک توت فرنگی خوشمزه برای صبحانه

رسپی پنکیک توت فرنگی خوشمزه و جذاب

بیشتر بخوانید: رسپی فوم کیک توت فرنگی

نکات و فوت و فن‌های تهیه پنکیک توت فرنگی

در ادامه به چند نکته‌ طلایی برای تهیه پنکیک توت فرنگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • در تهیه این پنکیک می‌توانید از توت فرنگی‌های خرد شده هم استفاده کنید. کافیست وقتی که مواد پنکیک آماده شد، توت فرنگی‌های خرد شده را اضافه کنید و سپس پنکیک‌ها را بپزید.
  • می‌توانید از موز پوره شده هم در این پنکیک استفاده کنید و نیمی از آن را با موز درست کنید چون موز هم طعم خوبی به پنکیک می‌دهد.
  • به جای سرکه سفید، می‌توانید از آب لیمو ترش برای تهیه باترمیلک استفاده کنید.
  • مقدار شیرینی پنکیک به سلیقه شما بستگی دارد، اما بهتر است اگر از عسل یا شیره افرا و شکلات در زمان سرو استفاده می‌کنید، میزان شکر را خیلی زیاد نکنید و سه یا چهار قاشق غذاخوری کافی است.
  • می‌توانید روی پنکیک‌ها را با سس توت فرنگی تزئین کنید که بسیار زیبا و خوشمزه می‌شود.

امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما مفید بوده باشد و بتوانید این پنکیک‌های زیبا و خوشمزه را درست کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید.

برای دیدن لیست انواع غذا، نوشیدنی و دسر با توت فرنگی، روی لینک با توت فرنگی چی درست کنیم؟ کلیک کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا