رسپی

رسپی پنکیک دکمه‌ای خوشمزه؛ به روش مجلسی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پنکیک دکمه‌ای یا پنکیک سکه‌ای، نوعی پنکیک کوچک و خوشمزه است که ظاهر زیبا و جذابی دارد و می‌تواند کودکان را بسیار خوشحال کند. این پنکیک‌ها با مواد اولیه ساده و در دسترس، به سرعت آماده می‌شوند.

به خاطر اندازه کوچکشان، خوردن و سرو این پنکیک‌ها خیلی راحت است. پنکیک دکمه‌ای یک گزینه عالی برای صبحانه یا مهمانی‌هاست و می‌توانید آنها را با سس شکلات یا تکه‌های میوه میل کنید.

امروز در این قسمت از رضیم بلاگ، طرز تهیه پنکیک دکمه‌ای را به صورت مرحله به مرحله و با تمام نکات ضروری به شما آموزش می‌دهیم. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پنکیک دکمه‌ای

برای تهیه پنکیک دکمه‌ای به این مواد نیاز دارید:

تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۳/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای‌خوری
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید قنادی ۱/۵ پیمانه
وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک ۱ پنس

مراحل تهیه پنکیک دکمه‌ای

  • زمان لازم برای تهیه این پنکیک حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد ذکر شده در این رسپی برای ۱ تا ۲ نفر مناسب است و شما می‌توانید با ضرب و جمع، مقدار آن را برای تهیه بیشتر پنکیک‌ها افزایش دهید.
  • تهیه این پنکیک بسیار آسان است.

مرحله اول: ترکیب تخم‌ مرغ، شکر و وانیل

در اولین مرحله، به سراغ تخم‌ مرغ بروید.

بهتر است ۳۰ تا ۶۰ دقیقه قبل از تهیه پنکیک، تخم‌ مرغ و سایر مواد را در دمای اتاق قرار دهید.

تخم‌ مرغ را در یک ظرف مناسب بشکنید و وانیل و شکر را به آن اضافه کنید.

کمی با همزن یا چنگال هم بزنید تا تخم‌ مرغ خیلی سفت نباشد.

مرحله دوم: افزودن شیر و روغن‌ مایع

در مرحله دوم، شیر و روغن مایع را به مخلوط تخم‌ مرغ اضافه کرد و به آرامی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم: آماده‌ سازی مواد خشک

در این مرحله، آرد سفید را با بیکینگ‌ پودر و نمک ترکیب کنید.

بهتر است این ترکیب را یک‌بار الک کنید تا ناخالصی‌ها خارج شود و بافت پنکیک نرم‌تر شود.

حالا، این مواد خشک را به مایه پنکیک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا هیچ گلوله‌ای از آرد باقی نماند.

استفاده از نمک در این مرحله بسیار مهم است، زیرا طعم پنکیک را متعادل می‌کند.

مرحله چهارم: انتقال مواد به قالب

در این مرحله، مایه پنکیک را داخل یک قیف یک‌بارمصرف یا ظرف خالی سس بریزید.

رسپی پنکیک دکمه‌ای خوشمزه؛ به روش مجلسی

بیشتر بخوانید: رسپی پنکیک سیب و دارچین

مرحله پنجم: پخت پنکیک

در این مرحله، تابه نچسب یا تفلون را آماده کنید و…

“““html

مناسبی را انتخاب کنید و تابه را روی حرارت قرار دهید.

توجه داشته باشید که تابه شما باید تفلون یا نچسب باشد در غیر این صورت پنکیک‌ها به تابه می‌چسبند و خراب می‌شوند.

منتظر بمانید تا تابه به‌ خوبی گرم شود. حال با کمک چاقو یا قیچی‌ برش کوچکی در سر قیف ایجاد کنید.

پنکیک‌های دکمه‌ای را با فاصله در کنار هم در تابه بریزید.

دقت داشته باشید برای زیباتر بودن پنکیک‌ها در زمان سرو سعی کنید که دایره‌هایتان یک اندازه باشد.

کمی زمان دهید تا یک سمت پنکیک‌ها برشته و طلایی شود.

در این زمان حباب‌های روی سطح پنکیک شما ظاهر می‌شود که نشان‌دهنده پخت پنکیک است.

پنکیک‌ها را به‌ آرامی برگردانید تا سمت دیگرشان نیز طلایی و برشته شود.

به همین ترتیب همه مواد پنکیک را در تابه بپزید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه پنکیک دکمه‌ای

مرحله ششم: تزیین و سرو پنکیک‌ها

در مرحله ششم پنکک‌های دکمه‌ای خوشمزه خود را در ظرف سرو بگذارید.

با سس شکلات و چند برش میوه تازه یا انواع مغزهای دلخواه‌تان آن را تزیین کرده و در کنار فنجانی چای یا قهوه نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی پنکیک رژیمی با جو دو سر

پیشنهاد می‌کنیم حتما این پنکیک خوشمزه را طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم برایتان شرح دادیم تهیه و میل کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا