رسپی پودر پیاز بنفش؛ رنگی جذاب و عطری دلپذیر

پودر پیاز یکی از چاشنیهای معمول است که در غذاهای مختلف مثل گوشت، خورشت، سوپ و سالاد استفاده میشود. معمولاً این پودر را با پیاز زرد یا سفید درست میکنند، اما وقتی با پیاز بنفش تهیه میشود، نهتنها طعم بهتری دارد بلکه ظاهر جذابتری هم دارد. برای تهیه پودر پیاز بنفش در خانه، تنها به چند ساعت زمان و فر نیاز دارید. در این مقاله از مجله رضیم همراه ما باشید تا طرز تهیه این پودر خوشرنگ را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه پودر پیاز با پیاز بنفش
برای تهیه پودر پیاز با پیاز بنفش، به مقدار دلخواه پیاز بنفش تهیه کنید و مراحل زیر را دنبال کنید:
بیشتر بخوانید: با این روش کدو تنبل ( کدو حلوایی) را به راحتی خرد کنید
مرحله اول: خرد کردن پیازها
ابتدا پیازها را پوست بگیرید و بشویید. سپس آنها را به قطعات کوچکی خرد کنید تا همهی آنها تقریباً به یک اندازه باشند. این کار کمک میکند تا هنگام خشک شدن در فر، بهصورت یکدست خشک شوند. میتوانید برای راحتی بیشتر از دستگاه غذاساز استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: علت ترک خوردن کباب کوبیده
مرحله دوم: پخش کردن پیازها روی سینی
یک کاغذ نسوز روی سینی فر بگذارید و پیازها را روی آن پخش کنید. حتما دقت کنید که پیازها روی کاغذ نسوز باشند، چون اگر روی سینی بچسبند، جدا کردن آنها سخت میشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیاز داغ عسلی
فر را روی دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و سینی را به مدت ۳۰ دقیقه داخل آن قرار دهید. پس از نیم ساعت، سینی را بیرون بیاورید و پیازها را زیر و رو کنید و دوباره برای نیم ساعت دیگر داخل فر بگذارید.
بیشتر بخوانید: پخت لبو بدون آب
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیپس چغندر (لبو)
مرحله سوم: خشک کردن پیازها
وقتی پیازها کمی خشک شدند، آنها را به یک سینی فلزی منتقل کنید و روی شوفاژ یا بخاری بگذارید تا کاملاً خشک شوند. نگران جذب آلودگی محیط نباشید چون بیشتر آب پیازها در فر بخار شده است.
بیشتر بخوانید: چگونه اسفناج را بهترین شکل بپزیم
مرحله چهارم: پودر کردن پیاز
زمانی که پیازها روی شوفاژ یا بخاری کاملاً خشک شدند، آنها را آسیاب کنید تا به صورت پودر درآیند. سپس آن را در یک ظرف تمیز و خشک نگهداری کنید.
در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه پودر پیاز با پیاز بنفش را به شما آموزش دادیم. شما میتوانید این پودر را با پیاز زرد یا سفید هم تهیه کنید، اما رنگ زیبا و منحصر به فرد پیاز بنفش به غذا جلوه خاصی میدهد. حتماً این روش آسان و سریع را برای تهیه پودر پیاز بنفش در خانه امتحان کنید.