رسپی پودینگ کاراملی دو رنگ مجلسی؛ با کمترین مواد

“`html
پودینگ کاراملی دو رنگ، دسری است با ظاهری جذاب و طعمی فوقالعاده که میتواند هر مهمانی را خاص کند. در ادامه با مجله رضیم همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه و مجلسی را با سادهترین مواد به شما آموزش دهیم.
مواد لازم جهت تهیه پودینگ کاراملی دو رنگ
برای تهیه پودینگ کاراملی دو رنگ به مواد زیر نیاز دارید:
شیر | ۴ پیمانه یا ۱ لیتر |
نشاسته گندم پودری | ۳ قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
خامه صبحانه | ۱ پاکت (۲۰۰ میلیلیتر) |
شکلات | ۵۰ گرم |
مراحل تهیه پودینگ کاراملی دو رنگ
برای تهیه پودینگ کاراملی دو رنگ مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: کارامل کردن شکر
ابتدا شکر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا به آرامی ذوب شود.
ذوب شدن شکر به تدریج اتفاق میافتد و باید صبر کنید تا شکر روی حرارت کم شروع به آب شدن کند. نگران نباشید که شکر را با قاشق هم بزنید.
وقتی قسمتی از شکر کارامل شد، قابلمه را کمی تکان دهید تا شکرهای آب شده و کارامل نشده با هم مخلوط شوند؛ این کار را هر از گاهی انجام دهید تا تمام شکرها ذوب و کاراملی شوند.
نکته مهم این است که حرارت باید کم باشد؛ چون اگر حرارت بالا باشد، شکر قبل از کارامل شدن میسوزد.
همچنین بعد از کارامل شدن شکر، نباید آن را مدت طولانی روی حرارت نگه دارید چون کارامل تیره و تلخ میشود.
مرحله دوم: اضافه کردن خامه
زمانی که شکر کاملاً کارامل شد، خامه صبحانه را به آن اضافه کنید و همزمان مخلوط کنید. (مراقب باشید که خامه ممکن است به اطراف پاشیده شود، پس از سوختن دستها و صورتتان جلوگیری کنید.)
اگر بعد از اضافه کردن خامه، مواد خوب مخلوط نشدند یا قسمتی از کارامل بست، نگران نباشید. فقط حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا کارامل حل شود.
هر از گاهی در قابلمه را بردارید و مواد را با همزن دستی هم بزنید. (برای اینکه خامه بهتر مخلوط شود، میتوانید ابتدا آن را در یک ظرف کمی هم بزنید تا نرم شود و سپس کمی از شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.)
مرحله سوم: ترکیب تخم مرغ، نشاسته و شیر
در این میان، زرده تخم مرغ و نشاسته الک شده را در یک ظرف بریزید و به آرامی شیر را به آن اضافه کنید تا مخلوط شود و هیچ گلولهای باقی نماند. بعد از آن، بقیه شیر را هم به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.
بیشتر بخوانید: رسپی
“““html
فراپه کارامل
مرحله چهارم: اضافه کردن ترکیب تخم مرغی به کارامل و خامه
وقتی که کارامل و خامه به خوبی مخلوط شدند، در قابلمه را بردارید و مخلوط شیر، نشاسته و زرده تخممرغ را به آن اضافه کنید. سپس با همزن دستی هم بزنید.
حالا مواد را روی حرارت ملایم به طور مرتب هم بزنید تا کمکم غلیظ شود.
برای این کار حرارت را کم نگه دارید تا نشاسته خوب پخته شود و طعم خامی در پودینگ حس نشود.
همیشه مواد را هم بزنید تا یکدست غلیظ شود.
وقتی که به غلظت پودینگ رسید، حرارت را خاموش کنید. (یادتان باشد که غلظت بعد از خنک شدن بیشتر میشود، پس به این نکته دقت کنید.)
مرحله پنجم: اضافه کردن شکلات
پودینگ کاراملی شما آماده است و میتوانید آن را در ظرفهای دلخواه بریزید و تزئین کنید.
اگر میخواهید پودینگ شما دو رنگ باشد، میتوانید بخشی از پودینگ را جدا کنید و شکلات دلخواهتان را به آن اضافه کنید.
اجازه دهید شکلاتها کمی در پودینگ بمانند تا ذوب شوند، سپس با قاشق هم بزنید تا یکدست شود.
به یاد داشته باشید که نوع شکلات خیلی مهم است؛ زیرا خود پودینگ شیرین است. اگر از شکلات شیری استفاده کنید، پودینگ شما شیرینتر خواهد شد. اما اگر شیرینی زیاد دوست ندارید، از شکلات تلخ استفاده کنید تا طعم متعادلتری داشته باشد.
بیشتر بخوانید: رسپی پودینگ انگور خوشمزه
مرحله ششم: انتقال پودینگ به ظرف سرو
حالا پودینگ کاراملی شکلاتی را در ظرفهای دلخواه بریزید و در یخچال بگذارید تا کمی خود را بگیرد. در این مدت، هر از گاهی آن را هم بزنید تا رویه نبندد.
وقتی پودینگ سرد شد و کمی خود را گرفت، به آرامی پودینگ کاراملی را روی آن بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملاً خنک شود. (میتوانید اول از پودینگ کاراملی استفاده کنید.)
برای تزئین روی پودینگ، میتوانید از شکلات رنده شده یا ترافل رنگی استفاده کنید و یا روی آن کمی کاکائو الک کنید و از میوههای دلخواه کنارش استفاده کنید.
نکات طلایی در تهیه پودینگ کاراملی دو رنگ
در اینجا به چند نکته مهم برای تهیه پودینگ کاراملی دو رنگ اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- برای کارامل کردن شکر، بهتر است از قابلمههای ضخیم استفاده کنید؛ زیرا قابلمههای نازک حرارت را سریع منتقل میکنند و ممکن است کارامل بسوزد.
- اگر در نهایت طعم تلخی احساس کردید، یعنی شکر را هنگام کارامل کردن سوختید.
- غلظت پودینگ باید هنگام برداشتن از روی حرارت، در حد سس باشد؛ اگر غلیظتر باشد، بعد از خنک شدن خیلی سفت میشود.
- موقع ریختن مواد، میتوانید بین پودینگ موز و گردوی خرد شده هم بریزید تا خوشمزهتر شود.
- برای خوشمزهتر شدن پودینگ، حتماً از نشاسته تازه استفاده کنید؛ نشاسته کهنه ممکن است طعم نامطبوعی به دسر دهد.
- برای میزان مواد، از پیمانه استاندارد قنادی استفاده کنید. میتوانید از لیوان فرانسوی هم استفاده کنید.
- زرده تخممرغ که در این دسر استفاده میشود، به خوبی پخته میشود و با دیگر مواد ترکیب میشود و بوی بدی نمیدهد، بلکه بافت لطیفی به پودینگ میدهد.
- کارامل کردن شکر خیلی داغ است، پس مراقب باشید که به دستهایتان آسیب نرساند.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه پودینگ کاراملی دو رنگ را برایتان گفتیم. پیشنهاد میدهیم حتماً این دسر خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم فوقالعادهاش لذت ببرید.