رسپی پیاز کبابی؛ یک دورچین لذیذ + فوت و فنهای آن

“`html
پیاز کبابی یکی از خوراکیهای خوشمزه و مفید است که میتوانید به عنوان دورچین کنار کبابها سرو کنید. در این مقاله از مجله رضیم همراه ما باشید تا طرز تهیه پیاز کبابی برای دورچین غذا را به شما آموزش دهیم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای تهیه پیاز کبابی، نخست پیاز را پوست میگیرید. سپس میتوانید آن را به ۸ قسمت تقسیم کنید یا به صورت حلقهای برش بزنید. بعد با روغن زیتون، سرکه بالزامیک و ادویهها آن را مزهدار کرده و در فر قرار دهید. در ادامه هر کدام از این روشها را به تفصیل توضیح خواهیم داد.
۱- پیاز کبابی طرح گل
مواد لازم برای تهیه پیاز کبابی طرح گل
برای تهیه این دورچین خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
پیاز | به مقدار دلخواه |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
سرکه بالزامیک | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه پیاز کبابی طرح گل
برای تهیه این پیاز مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: پیاز را برش بزنید
در ابتدا به تعداد دلخواه پیاز پوست کنید و سپس آنها را بشویید. اجازه دهید آب اضافی آنها خشک شود. سپس هر پیاز را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید، به گونهای که چاقو تا انتهای پیاز نرود و همه قسمتها به هم متصل باقی بمانند.
مرحله دوم: پیاز را طعمدار کنید
برشهای پیاز را در یک ظرف بگذارید و روی آنها روغن زیتون و سرکه بالزامیک بریزید. طوری که تمام قسمتها به مواد آغشته شوند. سپس نمک و فلفل سیاه را روی آنها بپاشید.
مرحله سوم: پیاز را کبابی کنید
پس از این که پیاز را طعمدار کردید، یک فویل نازک روی ظرف بکشید و آن را به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید.
پس از ۲۰ دقیقه، ظرف را از فر خارج کنید، فویل را بردارید و مواد طعمدهندهای که در کف ظرف است را دوباره روی پیاز بریزید. دوباره فویل بکشید و برای ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا کامل بپزد.
مرحله چهارم: پیاز گلی آماده است
پس از پخت، پیاز را از فر بیرون بیاورید و فویل را از روی ظرف بردارید. حالا پیاز کبابی به شکل یک گل زیبا با گلبرگهای باز درآمده است. میتوانید این پیاز گلی را کنار غذاها به عنوان دورچین سرو کنید.
بیشتر بخوانید:راهنمای نگهداری رب انار؛ چگونه از کپک زدن جلوگیری کنیم؟
۲- پیاز کبابی حلقهای
“““html
مواد لازم برای تهیه پیاز کبابی حلقهای
برای درست کردن این پیاز کبابی به مواد زیر نیاز دارید:
پیاز | به میزان دلخواه |
روغن زیتون | به میزان لازم |
پودر سیر | به میزان دلخواه |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
رسپی پیاز کبابی حلقهای
برای درست کردن پیاز کبابی حلقهای مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: پیازها را حلقه کنید
برای شروع، تعدادی پیاز را پوست گرفته و بشویید. سپس آنها را به صورت حلقهای برش بزنید. ضخامت هر حلقه باید بین ۱.۵ تا ۲.۵ سانتیمتر باشد.
مرحله دوم: چاشنی را اضافه کنید
در یک کاسه، روغن زیتون، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس با استفاده از یک برس آشپزی، این مخلوط را به دو طرف حلقههای پیاز بزنید.
بیشتر بخوانید: ۵ ترفند برای سفید نگه داشتن شلغم در حین پخت
مرحله سوم: پیاز را کبابی کنید
توری کبابی فر را کمی چرب کنید و حلقههای پیاز را روی آن بچینید، به طوری که کمی از هم فاصله داشته باشند. سپس توری را به مدت ۵ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید.
پس از ۵ دقیقه، توری را از فر بیرون بیاورید و پیازها را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم کبابی شود. سپس دوباره آنها را برای ۵ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پیاز کبابی شما آماده شود.
فوت و فنهای کبابی کردن پیاز:
- بهترین نوع پیاز برای کبابکردن، پیاز بنفش و سفید است.
- پیازهای سفید طعمی ملایم دارند و پیازهای بنفش طعمی تندتر و غنیتر دارند.
- پیازهایی با اندازه متوسط و تازه انتخاب کنید.
- میتوانید برای طعمدهی از آویشن و رزماری هم استفاده کنید.
- اگر از فویل استفاده میکنید، چند سوراخ کوچک روی آن ایجاد کنید.
- سعی کنید حلقههای پیاز را یک اندازه برش بزنید تا خوب بپزند.
- برای داشتن حلقههای بیشتری، تعداد برشها را بیشتر کنید.
- حلقهها نباید خیلی نازک باشند، زیرا در حین پخت خراب میشوند.
- قبل از گذاشتن پیازها، حتماً فر را ۱۵ دقیقه گرم کنید.
- بعد از پخت میتوانید کمی آبلیموی تازه روی پیاز بریزید تا طعمی خوشمزه بگیرد.
در این مقاله از مجله رضیم، دو دستور تهیه پیاز کبابی برای دورچین غذا را همراه با نکات مفید به شما ارائه کردیم. شما میتوانید با استفاده از این روش، غذاهای خود را متنوع و جذابتر سرو کنید.