رسپی

رسپی پیراشکی مِیکِری یا اسنک؛ سه سوته با خمیر خانگی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پیراشکی مِیکِری یا اسنک با خمیر خانگی یک نوع پیراشکی سریع و راحت است که می‌توانید به راحتی در خانه درست کنید؛ زیرا خمیر این پیراشکی نیازی به استراحت ندارد و خیلی زود آماده می‌شود. در ادامه با مجله رضیم همراه باشید تا طرز تهیه این فست‌فود خوشمزه را برایتان شرح دهیم.

مواد لازم جهت تهیه پیراشکی میکری

مواد لازم برای تهیه پیراشکی میکری به شرح زیر است:

تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۱ سوم پیمانه
آرد سفید ۱ پیمانه
ماست ۱ دوم پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری سر پر
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد میانی دلخواه (مرغ پخته و ریش ریش شده، ذرت، فلفل دلمه‌ای، رب گوجه فرنگی و…) به مقدار لازم

مراحل تهیه پیراشکی میکری

برای تهیه پیراشکی میکری کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: تهیه مایه پیراشکی

برای شروع، تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. (اگر ادویه‌های دیگری هم مد نظرتان است، می‌توانید آن‌ها را هم اضافه کنید)

تخم‌مرغ و ادویه‌ها را با یک همزن دستی مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند و کف کند.

سپس روغن مایع و ماست را به تدریج اضافه کرده و به هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.

مرحله دوم: اضافه کردن آرد و بکینگ پودر

در این مرحله، بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید.

سپس این ترکیب را روی مواد الک کرده و با همزن دستی یا لیسک هم بزنید تا همه چیز کاملاً یکدست شود و گلوله‌ای باقی نماند.

به همین سادگی، خمیر پیراشکی میکری شما آماده است.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی پیراشکی

برای مواد میانی می‌توانید از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید. در اینجا از مرغ پخته و ریش ریش شده، ذرت، فلفل دلمه‌ای، رب گوجه فرنگی و ادویه‌های مورد علاقه‌تان استفاده شده است.

همچنین می‌توانید از گوشت چرخ‌کرده، سوسیس سرخ شده یا کالباس هم برای داخل پیراشکی بهره ببرید.

این مواد میانی را در روغن تفت دهید و بعد از آن با رب گوجه فرنگی کمی سرخ کنید تا طعم‌ها به هم بخورند.

بیشتر بخوانید: رسپی پیراشکی قالبی با مرغ یا گوشت چرخ کرده

مرحله چهارم: آماده‌سازی ساندویچ‌ساز

هر دو صفحه ساندویچ‌ساز را با یک قلمو خوب چرب کنید تا اسنک‌ها به آن نچسبند.

رسپی پیراشکی مِیکِری یا اسنک؛ سه سوته با خمیر خانگی

“““html
رسپی یک غذای خوشمزه و سریع

مرحله پنجم: انتقال مواد به قالب

برای ریختن مایه پیراشکی، آن را داخل یک قیف یکبار مصرف بریزید و مقداری از آن را درون ساندویچ ساز بریزید.

سپس مقداری از مواد میانی را روی خمیر قرار دهید. دوباره مقداری از مایه را روی آن مواد به کمک قیف بریزید تا آنها را پوشش دهد.

اگر قیف ندارید، می‌توانید به راحتی با یک قاشق مایه را داخل دستگاه بریزید.

نکته: دقت کنید که مایه را بیش از حد پر نکنید؛ چون وقتی در دستگاه را می‌بندید، ممکن است بریزد. همچنین، پیراشکی‌هایی که نازک‌تر درست کنید، برشته‌تر و خوشمزه‌تر خواهند بود.

بیشتر بخوانید: فرمول سری و اصلی لو رفته مرغ‌سوخاری KFC

مرحله ششم: پخت اسنک

پس از آماده شدن مواد، در دستگاه را ببندید و حدود ۵ تا ۷ دقیقه صبر کنید تا پیراشکی‌ها کاملاً برشته شوند.

سپس در دستگاه را باز کرده و پیراشکی‌ها را خارج کنید.

بگذارید کمی خنک شوند و بعد با سس مورد علاقه‌تان سرو کنید. نوش جان!

نکات و فوت و فن‌های تهیه پیراشکی میکری

نکات و فوت و فن‌های تهیه پیراشکی میکری

در ادامه به چند نکته مهم برای تهیه پیراشکی میکری اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • مراقب باشید که روغن بیش از حد نباشد، وگرنه از داخل پیراشکی بریده می‌شود.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید از پنیر پیتزا نیز داخل پیراشکی استفاده کرده و روی مواد میانی مقداری پنیر بریزید.
  • برای این دستور از پیمانه استاندارد شیرینی‌پزی استفاده کنید. در صورت عدم دسترسی، می‌توانید از لیوان دسته‌دار فرانسوی هم استفاده کنید.
  • با این دستور، حدود ۱۰ عدد پیراشکی میکری خواهید داشت؛ البته تعداد بستگی به ضخامت پیراشکی شما دارد.
  • اگر می‌خواهید تعداد زیادی پیراشکی درست کنید، هر بار صفحه‌ها را خوب چرب کنید تا به دستگاه نچسبند.
  • این خمیر مانند اسنک با نان تست کاملاً برشته نمی‌شود و حالت نرمی دارد که مخصوصاً برای بچه‌ها دلپذیرتر است.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه پیراشکی میکری را برایتان توضیح دادیم. حتماً این غذای سریع و خوشمزه را در خانه درست کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا