رسپی

رسپی چای سبز و لیمو؛ معجونی از طراوت و آرامش

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خواص چای سبز بر کسی پوشیده نیست. این چای از کشور چین نشأت گرفته و به خاطر خواص فوق‌العاده‌اش، یکی از نوشیدنی‌های محبوب و پرطرفدار شده است. طرز تهیه چای سبز به این صورت است که برگ‌های آن بخار داده می‌شوند و همین موضوع باعث می‌شود آنتی‌اکسیدان‌ها در آن حفظ شوند. شما می‌توانید چای سبز را به تنهایی دم کنید و بنوشید، اما وقتی با بعضی مواد ترکیب شود، خواصش بیشتر می‌شود. یکی از این مواد، لیمو ترش است که با اضافه کردن آن به چای سبز، جذب آنتی‌اکسیدان‌ها در چای تا چند برابر افزایش می‌یابد. در این مقاله از مجله رضیم، دستور تهیه چای سبز و لیموترش را برای شما ارائه خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه چای سبز و لیموترش

برای تهیه این چای خوشمزه برای ۲ نفر به مواد زیر نیاز دارید:

چای سبز ۲ قاشق چای‌خوری
لیموترش تازه ۳ حلقه
آب جوش به میزان لازم
عسل ۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه چای سبز و لیموترش

برای درست کردن چای سبز و لیموترش باید مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آب را بجوشانید

ابتدا کتری را با آب پر کنید و بگذارید تا به جوش بیاید. در این مدّت، یک قوری شیشه‌ای یا فرنچ پرس را آماده کنید و ۲ قاشق چای‌خوری چای سبز را در آن بریزید.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه دمنوش آویشن و عناب

مرحله دوم: چای سبز را دم کنید

نکته مهمی که باید به آن توجه کنید، دمای مناسب برای دم کردن چای سبز است. چای سبز نباید با آب در دمای ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد دم شود.

بنابراین وقتی آب جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید و یک دقیقه صبر کنید. سپس آن را به چای سبز اضافه کنید. بگذارید چای سبز به مدّت ۵ دقیقه با آب جوش بماند تا خوب دم بکشد.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه لیموناد زرشک

طرز تهیه چای سبز و لیمو

بیشتر بخوانید: دستور تهیه چای یمن

مرحله سوم: لیموترش را اضافه کنید

بعد از ۵ دقیقه، حلقه‌های لیمو را به چای سبز اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا طعم و عطر لیموترش به خوبی در چای منتشر شود. سپس در فنجان‌ها عسل بریزید و چای سبز و لیموترش را سرو کنید.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه چای ماچا خانگی

نکات تکمیلی برای تهیه چای سبز و لیموترش:

  • مدت زمان دم کشیدن چای سبز نباید بیشتر از ۱۰ دقیقه باشد، چون باعث تلخی آن می‌شود.
  • بهتر است لیموها را با برش‌های نازک ببرید.

“““html

  • برای جلوگیری از تلخ شدن چای، باید مراقب زمان دم‌کشیدن آن باشید.
  • اگر لیموترش تازه در دسترس ندارید، می‌توانید از لیمو امانی استفاده کنید. در این حالت، لیمو امانی را باید از همان ابتدا به چای سبز اضافه کنید.
  • میزان شیرینی چای سبز بسته به سلیقه شما دارد، بنابراین می‌توانید عسل را کم یا اصلاً استفاده نکنید.
  • برای بهبود طعم این چای، می‌توانید یکی از طعم‌دهنده‌ها مثل دارچین، زنجبیل یا نعناع را به آن اضافه کنید.
  • افرادی که مشکلات معده یا روده تحریک‌پذیر دارند، بهتر است استفاده از این دمنوش را با پزشک خود در میان بگذارند.
  • چای سبز و لیموترش را می‌توانید با قند، خرما یا نبات میل کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی چای ماسالا با شیر خشک

رسپی چای سبز و لیمو؛ معجونی از طراوت و آرامش

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی چای سبز و لیموترش را ارائه کردیم. طبع چای سبز معتدل است و برای استفاده در تمام فصل‌ها مناسب می‌باشد. به شما توصیه می‌کنیم که این چای خوش‌طعم و مفید را حتماً در برنامه غذایی خود جا دهید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا