رسپی چای عراقی؛ گرم و دلچسب برای هر فصل

“`html
چای همیشه یکی از دوستان ما ایرانیها بوده است. اما آیا چای عراقی با طعم خاصاش را امتحان کردهاید؟ بیایید با مجله رضیم همراه باشیم تا طرز تهیه چای عراقی را یاد بگیریم و طعمی جدید را به چایتان اضافه کنید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن چای عراقی، اول آب را در یک قوری یا کتری بجوشانید و سپس هل و زعفران را به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه که جوشید، چای خشک را هم اضافه کنید و بگذارید کمی دیگر بجوشد تا رنگ چای به تیرگی مورد نظرتان برسد. در آخر، چای را در فنجانهایی که پیش از آن شکر ریختهاید، بریزید. برای توضیحات بیشتر به ادامه مطلب توجه کنید.
مواد لازم برای تهیه چای عراقی
برای درست کردن این نوشیدنی گرم به مواد زیر نیاز دارید:
چای سیاه | ۱ قاشق مرباخوری |
آب | ۲ پیمانه |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
دانه هل | ۲ عدد متوسط |
زعفران | ۱/۲ قاشق چایخوری |
مراحل تهیه چای عراقی
- زمان آمادهسازی: ۵ الی ۱۰ دقیقه
- مناسب برای: ۲ نفر
مرحله اول: جوشاندن آب، زعفران و هل
یک قوری یا کتری مناسب انتخاب کنید و ۲ پیمانه آب داخل آن بریزید. سپس قوری یا کتری را روی حرارت بگذارید تا آب جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، هل و زعفران را به آن اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد تا عطر هل و رنگ زعفران به آب منتقل شود.
مرحله دوم: اضافه کردن چای و جوشاندن نهایی
چای خشک را به کتری اضافه کنید. اجازه دهید چای به همراه هل و زعفران کمی دیگر بجوشد تا رنگ چای به تیرگی دلخواه برسد.
بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش به و سیب + بهترین زمان مصرف
مرحله سوم: سرو کردن چای
فنجانها را آماده کنید و به هر یک مقداری شکر اضافه کنید. سپس چای را از کتری یا قوری درون فنجانها بریزید. چای عراقی شما آماده است! آن را داغ و همراه با خرما یا شیرینیهای سنتی سرو کنید. نوش جان!
در این بخش از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه چای عراقی را بررسی کردیم. شما میتوانید با توجه به تعداد مهمانان و ذائقه خود، مواد اولیه را کم یا زیاد کنید. این نوشیدنی گرم و خوشمزه با عطر هل و زعفران، میتواند روز شما را زیباتر کند.