رسپی

رسپی چای قهوه؛ نوشیدنی سنتی هنگ‌کنگی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

چای قهوه که به نام یوآن یانگ هم شناخته می‌شود، یکی از نوشیدنی‌های محبوب در هنگ کنگ است و می‌توان آن را گرم یا سرد سرو کرد. برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه از ترکیب چای و قهوه همراه با شیر استفاده می‌شود. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله رضیم با طرز تهیه چای قهوه آشنا خواهید شد.

نگاه اجمالی به رسپی

برای تهیه این نوشیدنی، ابتدا چای و قهوه را هرکدام جداگانه دم کنید، سپس آن‌ها را با هم ترکیب کنید. در مرحله بعد، شکر و شیر را به مخلوط اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. حال چای قهوه شما آماده است و می‌توانید از آن لذت ببرید. برای دانستن جزئیات بیشتر در مورد چای قهوه، این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

مواد لازم برای چای قهوه 

چای دم کرده ۱/۲ فنجان
قهوه دم کرده ۱/۲ فنجان
شیر ۳/۴ فنجان
شکر ۵ تا ۸ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه چای قهوه

  • زمان آماده‌سازی: ۲۰ دقیقه
  • درجه سختی: آسان
  • مناسب برای: ۱ نفر

مرحله اول: دم کردن چای و قهوه

برای شروع، چای و قهوه را هرکدام جداگانه با آب جوش دم کنید. سپس آن‌ها را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش کاکوتی+ بهترین زمان مصرف

مرحله دوم: آماده‌سازی نهایی چای قهوه

حالا مقداری شکر به نوشیدنی اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً حل شود. سپس شیر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. نوشیدنی چای قهوه شما آماده است و می‌توانید از آن میل کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای زنجبیل خشک و تازه

نکات و ترفندهای تهیه چای قهوه

در این قسمت به چند نکته مهم برای تهیه چای قهوه هنگ کنگ اشاره می‌کنیم:

  • می‌توانید از ترکیب چای سبز یا چای سیاه با قهوه استفاده کنید.
  • برای شیرین کردن می‌توانید کمی عسل هم به نوشیدنی اضافه کنید.
  • برای تهیه چای قهوه می‌توانید هم از آب و هم از شیر استفاده کنید.
  • در طرز تهیه اصلی چای قهوه، معمولاً مقدار چای بیشتری نسبت به قهوه استفاده می‌شود ولی ترکیب مساوی آن‌ها هم طعم متعادل‌تری خواهد داشت.
  • برای تزیین می‌توانید مقداری پودر کاکائو روی نوشیدنی بپاشید.
  • این نوشیدنی می‌تواند صبح‌ها برای افزایش انرژی بسیار مفید باشد.
  • اگر خواستید چای قهوه سرد تهیه کنید، می‌توانید روش گفته شده را به کار ببرید و سپس آن را سرد کنید.
  • “““html

  • پس از اینکه نوشیدنی خنک شد، چند قالب یخ به آن اضافه کنید و لذتش را ببرید.
  • اگر طعم چای قهوه را دوست داشتید، حتما ترکیب چای و نسکافه یا چای و اسپرسو را هم امتحان کنید.
  • اضافه کردن شکر به این نوشیدنی اختیاری است و می‌توانید آن را حذف کنید اگر نمی‌خواهید.
  • برای تهیه این چای قهوه می‌توانید از تی بگ هم استفاده کنید.
  • هرگز از چای قهوه غلیظ برای این نوشیدنی استفاده نکنید، چون ممکن است باعث کم خونی و تپش قلب شود.
  • افرادی که زخم معده یا مشکلات گوارشی دارند، باید از مصرف زیاد این نوشیدنی پرهیز کنند.
  • می‌توانید برای خوشمزه‌تر کردن این نوشیدنی کمی زنجبیل هم اضافه کنید.
  • برای بهتر شدن طعم آن، بهتر است از شیر پرچرب و غلیظ استفاده کنید.

در این مقاله از مجله رضیم، درباره طرز تهیه چای قهوه و نکات مهم برای تهیه آن صحبت کردیم. پیشنهاد می‌کنیم در اولین فرصت این نوشیدنی خوش‌طعم از هنگ کنگ را تهیه کرده و از طعم متفاوت و جذاب آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا