رسپی چای ماسالا با شیر و قهوه؛ طعمی بینظیر و اصیل

“`html
یکی از روشهای بسیار محبوب برای درست کردن چای ماسالا، ترکیب آن با شیر و قهوه است که به آن قهوه ماسالا گفته میشود. این ترکیب خوشمزه و خاص هندی طعمی فوقالعاده دارد و تهیه آن نیز ساده است. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله رضیم میتوانید با طرز تهیه چای ماسالا با شیر و قهوه آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه چای ماسالا با شیر و قهوه
هل سبز | ۵ عدد |
چوب دارچین | ۱ عدد |
شکر | ۴ قاشق چایخوری |
شیر | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار |
فلفل سیاه | ۱ عدد |
میخک | ۴ عدد |
زنجبیل تازه | ۲ تا ۳ تکه |
آب | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار |
پودر قهوه فوری | ۱ تا ۲ قاشق چایخوری |
مراحل طرز تهیه چای ماسالا با شیر و قهوه
درست کردن چای ماسالا با شیر و قهوه حدود ۱۰ دقیقه زمان میبرد. این مواد برای ۲ لیوان چای ماسالا مناسب است.
مرحله اول: مواد چای را ترکیب کنید
برای شروع، دانههای هل را از غلاف آن خارج کرده و در هاون یا آسیاب آنها را پودر کنید. سپس پودر هل را با زنجبیل تازه، چوب دارچین، میخک، دانه فلفل سیاه و یک لیوان آب در قابلمه بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای ماسالا با شیر خشک
مرحله دوم: مواد چای را روی حرارت بجوشانید
در این مرحله، قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و بگذارید مواد به جوش بیایند. سپس شعله را خاموش کرده و درب قابلمه را برای ۱۰ دقیقه روی آن بگذارید تا چای به خوبی دم بکشد. هرچه این چای بیشتر دم بکشد، طعمش قویتر میشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای ماسالا کافیشاپی
مرحله سوم: شیر و قهوه را اضافه کنید
پس از اینکه چای دم کشید، میتوانید شیر و قهوه را به آن اضافه کنید و قابلمه را دوباره روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا چای دوباره به جوش بیاید و سپس شعله را خاموش کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای یمن
“““html
مرحله چهارم: چای را سرو کنید
در آخرین مرحله از طرز تهیه چای ماسالا با شیر و قهوه، شما باید مقداری شکر اضافه کنید. مقدار شکر دلخواه است و میتوانید بسته به سلیقهتان مقدار آن را تغییر دهید. سپس چای را به خوبی هم بزنید و از صافی رد کنید تا فقط مایع باقی بماند. حالا میتوانید آن را در فنجان بریزید و نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید: ۲ رسپی آیس کافی با نسکافه (با شیر و بدون شیر)
بیشتر بخوانید: رسپی میلک شیک پرتقال و کدو حلوایی با موز
نکات و فوت و فنهای رسپی چای ماسالا با شیر و قهوه
- چای ماسالا طبیعت گرم دارد، پس زیادهروی در مصرف آن پیشنهاد نمیشود.
- به جای شکر سفید، میتوانید از عسل یا شکر قهوهای برای شیرین کردن استفاده کنید.
- به جای شیر گاو، میتوانید از شیرهای گیاهی مثل شیر بادام، شیر نارگیل و شیر فندق استفاده کنید.
- برای تهیه چای ماسالا، میتوانید به جای زنجبیل تازه از پودر آن استفاده کنید.
- اگر میخواهید طعم چای ماسالا قویتر شود، ادویهها را بکوید یا پودر کنید.
- برای تهیه سریع چای ماسالا، فقط شیر و قهوه را مخلوط کنید و نوش جان کنید.
- در روش سنتی چای سیاه اضافه میشود، اما در این روش چای سیاه را حذف کرده و قهوه فوری اضافه کنید.
- اگر از قهوه آماده یا شیرین استفاده میکنید، میتوانید شکر را حذف کنید.
- برای یک نوشیدنی غلیظ و خامهای، بهتر است از شیر پرچرب استفاده کنید.
- میتوانید به جای آب، شیر برای دم کردن چای نیز استفاده کنید.
- چای ماسالا را نمیتوان مدت طولانی روی حرارت نگه داشت، زیرا تلخ میشود.
- اگر از قهوه فوری استفاده نمیکنید، ابتدا قهوه را جداگانه آماده کنید و سپس با چای ماسالا ترکیب کنید.
- برای طعم و عطر بهتر، حتما از ادویههای تازه و ارگانیک استفاده کنید.
- در برخی دستورها از انیسون ستارهای نیز استفاده میشود.
- این نوشیدنی، انتخاب مناسبی برای کسانی است که به کافئین علاقه دارند.
- قبل از ریختن چای در فنجان، حتماً آن را صاف کنید.
- برخی افراد ادویهها را پودر کرده و یک دقیقه روی حرارت تفت میدهند، سپس آب را اضافه میکنند.
- شما میتوانید چای ماسالا را بهعنوان یک نوشیدنی سرد هم سرو کنید. کافیست صبر کنید تا چای خنک شود و سپس یخ اضافه کنید.
- برای تزیین میتوانید از خامه زده شده استفاده کنید.
- میتوانید همه مواد چای ماسالا را پودر کرده و با قهوه فوری مخلوط کنید و در شیشه نگهداری کنید.
در این مقاله به بهترین طرز تهیه چای ماسالا با شیر و قهوه و نکات مهم آن اشاره شد. اگر شما هم تجربه تهیه چای ماسالا را دارید، خوشحال میشویم نظرات و تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.