رسپی

رسپی چای ماسالا با شیر و قهوه؛ طعمی بی‌نظیر و اصیل

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

یکی از روش‌های بسیار محبوب برای درست کردن چای ماسالا، ترکیب آن با شیر و قهوه است که به آن قهوه ماسالا گفته می‌شود. این ترکیب خوشمزه و خاص هندی طعمی فوق‌العاده دارد و تهیه آن نیز ساده است. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله رضیم می‌توانید با طرز تهیه چای ماسالا با شیر و قهوه آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه چای ماسالا با شیر و قهوه

هل سبز  ۵ عدد
چوب دارچین  ۱ عدد
شکر  ۴ قاشق چای‌خوری
شیر  ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
فلفل سیاه  ۱ عدد
میخک  ۴ عدد
زنجبیل تازه  ۲ تا ۳ تکه
آب  ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پودر قهوه فوری ۱ تا ۲ قاشق چای‌خوری

مراحل طرز تهیه چای ماسالا با شیر و قهوه

درست کردن چای ماسالا با شیر و قهوه حدود ۱۰ دقیقه زمان می‌برد. این مواد برای ۲ لیوان چای ماسالا مناسب است.

مرحله اول: مواد چای را ترکیب کنید

برای شروع، دانه‌های هل را از غلاف آن خارج کرده و در هاون یا آسیاب آن‌ها را پودر کنید. سپس پودر هل را با زنجبیل تازه، چوب دارچین، میخک، دانه فلفل سیاه و یک لیوان آب در قابلمه بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای ماسالا با شیر خشک

مرحله دوم: مواد چای را روی حرارت بجوشانید

در این مرحله، قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و بگذارید مواد به جوش بیایند. سپس شعله را خاموش کرده و درب قابلمه را برای ۱۰ دقیقه روی آن بگذارید تا چای به خوبی دم بکشد. هرچه این چای بیشتر دم بکشد، طعمش قوی‌تر می‌شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای ماسالا کافی‌شاپی

مرحله سوم: شیر و قهوه را اضافه کنید

پس از اینکه چای دم کشید، می‌توانید شیر و قهوه را به آن اضافه کنید و قابلمه را دوباره روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا چای دوباره به جوش بیاید و سپس شعله را خاموش کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای یمن

“““html

مرحله چهارم: چای را سرو کنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه چای ماسالا با شیر و قهوه، شما باید مقداری شکر اضافه کنید. مقدار شکر دلخواه است و می‌توانید بسته به سلیقه‌تان مقدار آن را تغییر دهید. سپس چای را به خوبی هم بزنید و از صافی رد کنید تا فقط مایع باقی بماند. حالا می‌توانید آن را در فنجان بریزید و نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: ۲ رسپی آیس کافی با نسکافه (با شیر و بدون شیر)

مراحل رسپی چای ماسالا با شیر و قهوه

بیشتر بخوانید: رسپی میلک شیک پرتقال و کدو حلوایی با موز

رسپی چای ماسالا با شیر و قهوه؛ طعمی بی‌نظیر و اصیل

نکات و فوت و فن‌های رسپی چای ماسالا با شیر و قهوه

  • چای ماسالا طبیعت گرم دارد، پس زیاده‌روی در مصرف آن پیشنهاد نمی‌شود.
  • به جای شکر سفید، می‌توانید از عسل یا شکر قهوه‌ای برای شیرین کردن استفاده کنید.
  • به جای شیر گاو، می‌توانید از شیرهای گیاهی مثل شیر بادام، شیر نارگیل و شیر فندق استفاده کنید.
  • برای تهیه چای ماسالا، می‌توانید به جای زنجبیل تازه از پودر آن استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید طعم چای ماسالا قوی‌تر شود، ادویه‌ها را بکوید یا پودر کنید.
  • برای تهیه سریع چای ماسالا، فقط شیر و قهوه را مخلوط کنید و نوش جان کنید.
  • در روش سنتی چای سیاه اضافه می‌شود، اما در این روش چای سیاه را حذف کرده و قهوه فوری اضافه کنید.
  • اگر از قهوه آماده یا شیرین استفاده می‌کنید، می‌توانید شکر را حذف کنید.
  • برای یک نوشیدنی غلیظ و خامه‌ای، بهتر است از شیر پرچرب استفاده کنید.
  • می‌توانید به جای آب، شیر برای دم کردن چای نیز استفاده کنید.
  • چای ماسالا را نمی‌توان مدت طولانی روی حرارت نگه داشت، زیرا تلخ می‌شود.
  • اگر از قهوه فوری استفاده نمی‌کنید، ابتدا قهوه را جداگانه آماده کنید و سپس با چای ماسالا ترکیب کنید.
  • برای طعم و عطر بهتر، حتما از ادویه‌های تازه و ارگانیک استفاده کنید.
  • در برخی دستورها از انیسون ستاره‌ای نیز استفاده می‌شود.
  • این نوشیدنی، انتخاب مناسبی برای کسانی است که به کافئین علاقه دارند.
  • قبل از ریختن چای در فنجان، حتماً آن را صاف کنید.
  • برخی افراد ادویه‌ها را پودر کرده و یک دقیقه روی حرارت تفت می‌دهند، سپس آب را اضافه می‌کنند.
  • شما می‌توانید چای ماسالا را به‌عنوان یک نوشیدنی سرد هم سرو کنید. کافیست صبر کنید تا چای خنک شود و سپس یخ اضافه کنید.
  • برای تزیین می‌توانید از خامه زده شده استفاده کنید.
  • می‌توانید همه مواد چای ماسالا را پودر کرده و با قهوه فوری مخلوط کنید و در شیشه نگهداری کنید.

در این مقاله به بهترین طرز تهیه چای ماسالا با شیر و قهوه و نکات مهم آن اشاره شد. اگر شما هم تجربه تهیه چای ماسالا را دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا