رسپی

رسپی چای کرک خانگی با شیر خشک؛ خوشمزه و پر انرژی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

چای کرک یک نوشیدنی گرم و خوشمزه است که از ترکیب چای سیاه، شیر، شکر و ادویه‌های معطر درست می‌شود. این نوشیدنی به خاطر ادویه‌هایش خواص مفیدی مانند ضد التهاب و ضد باکتریایی دارد و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. در این مقاله از رضیم بلاگ به شما نشان خواهیم داد که چگونه می‌توانید این نوشیدنی خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم برای تهیه چای کرک خانگی با شیر خشک

برای درست کردن چای کرک خانگی با شیر خشک به موارد زیر نیاز دارید:

چای سیاه (بهتر است چای کله مورچه‌ای باشد) ۲ قاشق غذاخوری
شیر خشک ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
چوب دارچین ۱ عدد
هل سبز ۳ عدد
آب جوش ۴ لیوان
زعفران به مقدار دلخواه

مراحل تهیه چای کرک خانگی با شیر خشک

  • مدت زمان مورد نیاز برای آماده‌سازی مواد و درست کردن چای حدود ۵-۸ دقیقه است.
  • مقدار مواد گفته شده در این رسپی برای ۳-۴ نفر مناسب است و شما می‌توانید با محاسبات ساده مقدار مواد را بیشتر کنید و چای را در حجم بزرگ‌تر تهیه کنید.
  • تهیه این چای بسیار آسان است.

مرحله اول: ترکیب تمامی مواد

چای سیاه، چوب دارچین، هل سبز، شکر و زعفران را با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم: آسیاب کردن مواد و اضافه کردن شیر خشک

ترکیب به دست آمده را در آسیاب بریزید و به مدت چند دقیقه خوب مخلوط کنید تا کاملا پودر شود.

سپس شیر خشک را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم: الک کردن مواد

ترکیب پودر شده را در الک بریزید تا دانه‌های درشت و ناخالصی‌ها جدا شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی قهوه دالگونا

مرحله چهارم: سرو کردن چای

حالا چای کرک شما آماده است. فقط کافی است ۱-۲ قاشق چای خوری از پودر چای کرک را در لیوان بریزید و آب جوش روی آن بریزید و گرم سرو کنید.

برای تزیین می‌توانید از پودر دارچین یا زعفران استفاده کنید.

این چای را می‌توانید به تنهایی یا با انواع شیرینی‌ها، کیک و بیسکویت نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش پوست گلابی

نکات مهم در تهیه چای کرک

نکات مهم در تهیه چای کرک

“““html

رسپی چای کرک خانگی با شیر خشک؛ خوشمزه و پر انرژی

در تهیه این چای خوشمزه به ۵ نکته مهم زیر توجه کنید:

  1. میزان شیر خشک، شکر و ادویه‌ها را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.
  2. برای عطر و طعم بیشتر، می‌توانید از چند رشته زعفران بیشتری در تهیه این چای استفاده کنید. زعفران علاوه بر رنگ طلایی زیبایی که به چای می‌بخشد، خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد افسردگی دارد.
  3. برای تهیه چای کرک رژیمی می‌توانید شکر دستور را حذف کرده و در زمان سرو مقداری عسل به چای اضافه کنید، عسل خواص ضد باکتریایی و آنتی‌اکسیدانی دارد.
  4. برای داشتن طعمی متفاوت تر می توانید مقداری آب لیمو به چای اضافه کنید، آب لیمو طعم ترش و طراوت‌بخشی به نوشیدنی شما می‌دهد و ویتامین C بالایی دارد.
  5. افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند یا دارای بیماری‌های خاص هستند، باید قبل از مصرف این چای با پزشک خود مشورت کنند.

بیشتر بخوانید: رسپی چای آلبالو مجلسی

تفاوت استفاده از شیر خشک و شیر تازه در چای کرک چیست؟

برخی در تهیه چای کرک شیر خشک استفاده نمی‌کنند و در زمان سرو از شیر داغ به جای آب جوش استفاده می‌کنند. ممکن است طعم چای کرک تهیه شده با شیر خشک اندکی متفاوت با چای کرک تهیه شده با شیر تازه باشد. استفاده از شیر خشک زمان آماده‌سازی را کاهش می‌دهد. چای کرک تهیه شده با شیر خشک ماندگاری بیشتری دارد.

تفاوت استفاده از شیر خشک و شیر تازه در چای کرک

بیشتر بخوانید: خوردن چای بعد از غذا باعث چه چیزی می‌شود؟

در تهیه چای کرک از چه ترکیبات دیگری می‌توانم استفاده کنم؟

چای کرک به عنوان یک نوشیدنی گرم و خوش طعم، علاوه بر ترکیبات اصلی می‌توانید با افزودن ترکیبات دیگری نیز طعم و خواص بیشتری پیدا کند.

  • زنجبیل علاوه بر طعم تند و دلپذیر، خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی دارد و به بهبود هضم کمک می‌کند.
  • استفاده از میخک در این نوشیدنی طعم گرم و شیرینی به چای شما می‌بخشد و خواص ضد باکتریایی دارد.
  • فلفل سیاه طعم تندی به چای می‌دهد و به هضم بهتر غذا کمک می‌کند.
  • برخی در تهیه این معجون جادویی از میوه‌های خشک استفاده می‌کنند که طعم‌های متفاوتی در این نوشیدنی ایجاد می‌کند.
  • افزودن مقداری پسته به چای طعم شیرین و روغنی به نوشیدنی شما می‌دهد و منبع خوبی از فیبر و پروتئین است. شما می‌توانید از گردو، انجیر، بادام یا کشمش نیز در تهیه این چای خوشمزه استفاده کنید.

انتخاب ترکیبات اضافی برای این چای کاملا به سلیقه شخصی شما بستگی دارد. می‌توانید با ترکیب‌های مختلف، طعم‌های جدید و دلپذیری را تجربه کنید.

امیدوارم این دستورالعمل از مجله آشپزی رضیم به شما در تهیه یک چای خوشمزه و خانگی کمک کند. با کمی خلاقیت می‌توانید ترکیبات بی‌نظیری برای چای کرک ایجاد کنید و از طعم‌های جدید لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا