رسپی

رسپی چیزکیک توت فرنگی یخی؛ خوشمزه و پرطرفدار

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اگر دنبال یک دسر خوشمزه، خنک و آسان هستید، چیزکیک توت فرنگی یخی را حتماً امتحان کنید. این دسر خوش‌طعم، گزینه‌ی عالی برای روزهای گرم تابستان است و می‌تواند لحظات شیرینی را برای شما و عزیزانتان به ارمغان بیاورد.

برای آشنایی با طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی یخی با رضیم بلاگ همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه چیزکیک توت فرنگی یخی

برای تهیه این چیزکیک، به مواد زیر نیاز دارید:

بیسکوییت اورئو ۲۴ عدد
کره ذوب شده ۴ قاشق غذاخوری
توت فرنگی خرد شده ۱ و ۱/۲ پیمانه
خامه فرم گرفته‌ی سنگین ۱ پیمانه
پنیر خامه‌ای ۵۰۰ گرم
شکر دانه ریز ۲/۳ پیمانه
عصاره وانیل ۱ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه چیز کیک توت فرنگی یخی

مراحل تهیه چیزکیک توت فرنگی یخی به صورت زیر است:

مرحله اول: آماده کردن کراست

بیسکویت‌های اورئو را داخل غذاساز یا مخلوط‌کن ریخته و آنها را آسیاب کنید تا پودر شوند. سپس این پودر را در یک کاسه بریزید و با کره ذوب شده مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شود.

مرحله دوم: ریختن مواد داخل قالب

مخلوط اورئو را کف یک قالب پای چرب‌شده بریزید و با قاشق آن را روی کف و کمی روی لبه‌های قالب پخش کنید. (می‌توانید از ته یک لیوان برای صاف کردن مواد در کف و لبه‌های قالب استفاده کنید.)

قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا پایه‌ی اورئو سفت شود.

بیشتر بخوانید: رسپی پنکیک توت فرنگی

بیشتر بخوانید: رسپی گلت توت فرنگی خوشمزه

مرحله سوم: ترکیب مواد

خامه فرم گرفته را با همزن بزنید تا سبک و پف‌دار شود. در ظرفی جدا، پنیر خامه‌ای و شکر را با همزن بزنید تا صاف و کرمی شود. توت فرنگی‌ها را می‌توانید به صورت نگینی خرد کنید یا در مخلوط‌کن پوره کنید تا نرم شوند، ولی تکه‌های کوچک باید باقی بمانند.

مرحله چهارم: آماده کردن فیلینگ

توت فرنگی خرد شده و عصاره وانیل را به مخلوط پنیر خامه‌ای اضافه کنید و چندین بار هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. سپس خامه فرم گرفته را به آرامی به این مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند، اما از هم زدن زیاد پرهیز کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک بهار نارنج به روش بازاری

مرحله پنجم: اضافه کردن مواد به پایه اورئو

مخلوط چیزکیک توت فرنگی یخی را روی پایه‌ی اورئو بریزید و سطح آن را با سلفون بپوشانید. چیزکیک را حداقل برای ۴ ساعت یا تا زمانی که کاملاً یخ بزند، در فریزر قرار دهید.

رسپی چیزکیک توت فرنگی یخی؛ خوشمزه و پرطرفدار

“`نکات و فوت و فن‌های تهیه چیز کیک توت فرنگی یخی

بیشتر بخوانید: رسپی پارفیت توت فرنگی؛ دسر فرانسوی

مرحله ششم: سرو چیز کیک توت فرنگی یخی

حداقل ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قبل از اینکه بخواهید چیزکیک را سرو کنید، آن را از فریزر بیرون بیاورید. اگر این کار را نکنید، برش زدن و خوردن چیزکیک خیلی سخت می‌شود. همچنین، می‌توانید چیزکیک را با خامه زده شده و توت فرنگی تازه تزئین کنید و سپس سرو کنید.

چیز کیک توت فرنگی یخی شما آماده است، نوش جان!

در این قسمت از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی یخی را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد می‌کنیم این دسر خوشمزه را آماده کنید و لحظات شیرین و خاطره‌انگیزی را برای خود و عزیزانتان بسازید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا