رسپی

رسپی چیپس سرکه نمکی به صورت مرحله به مرحله

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

چیپس یکی از تنقلات پرطرف‌دار است که از قدیم تا حالا مورد علاقه همه بوده است. چیپس‌های خانگی کیفیت بهتری نسبت به چیپس‌های فروشگاهی دارند. در تهیه چیپس خانگی، از بهترین و باکیفیت‌ترین سیب‌زمینی‌ها استفاده می‌شود و هیچ‌گونه مواد نگهدارنده یا مضری در آن نیست. چیپس سرکه نمکی یکی از طعم‌های خیلی محبوب است که به راحتی می‌توانید آن را با وسایل ساده در خانه درست کنید.

ما در این بخش از مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از کامل‌ترین و ساده‌ترین روش‌های تهیه چیپس خانگی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم و تمام نکات لازم را توضیح می‌دهیم. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه چیپس سرکه نمکی

سیب زمینی ۵-۶ عدد
سرکه ½ پیمانه
نمک ۱ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
آب سرد ۱ پیمانه
یخ ۱ پیمانه
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

روش تهیه چیپس سرکه نمکی

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد و تهیه این چیپس حدود ۳۰-۴۰ دقیقه است.

مقدار مواد گفته شده برای ۲-۳ نفر مناسب است و شما می‌توانید با ضرب و تقسیم ساده، مقدار مواد را برای تعداد بیشتر افزایش دهید.

سطح سختی تهیه این چیپس متوسط است.

بیشتر بخوانید: روش تهیه چیپس خرمالو سالم و خوشمزه

مرحله اول: آماده سازی سیب زمینی

سیب زمینی‌ها را خوب بشویید و پوست آن‌ها را بکنید.

با رنده یا پوست‌گیر، سیب‌زمینی‌ها را برش بزنید.

سیب‌زمینی‌های خرد شده را در یک کاسه مناسب بریزید و با آب سرد ۲-۳ بار بشویید تا نشاسته‌های آن خوب گرفته شود و در هنگام سرخ کردن به هم نچسبند.

بیشتر بخوانید: روش تهیه چیپس کیوی

مرحله دوم: ترکیب مواد طعم‌دهنده سیب زمینی

سرکه، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

آب سرد را هم به آن اضافه کرده و کمی هم بزنید تا ترکیب شوند.

این مخلوط را روی سیب‌زمینی‌ها بریزید و تکه‌های یخ را در همین مرحله به کاسه اضافه کنید.

رسپی چیپس سرکه نمکی به صورت مرحله به مرحله

سیب‌زمینی‌ها را چند بار در مخلوط بچرخانید تا طعم بگیرند.

۱۵-۲۰

“““html

دقیقه‌ای منتظر بمانید تا سیب‌زمینی‌ها در ترکیب مورد نظر بمانند.

مرحله سوم: خشک کردن سیب‌زمینی‌ها

سیب‌زمینی‌ها را در یک آبکش بریزید و بگذارید کمی آب اضافی‌شان خارج شود.

سپس آن‌ها را روی یک دستمال نخی آشپزخانه بگذارید و بگذارید کاملاً خشک شوند.

پیش‌تر بخوانید: طرز تهیه چیپس میوه

مرحله چهارم: سرخ کردن سیب‌زمینی

یک قابلمه یا تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید.

در آن روغن سرخ‌کردنی بریزید و صبر کنید تا روغن به خوبی داغ شود.

سیب‌زمینی‌ها را در روغن داغ بریزید و چند دقیقه‌ای صبر کنید تا کاملاً سرخ و طلایی شوند.

پس از سرخ کردن، سیب‌زمینی‌ها را روی دستمال جاذب روغن بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود و ترد و خشک شوند.

چیپس سیب‌زمینی با طعم سرکه و نمک خانگی شما آماده سرو و لذت بردن است.

آن را در یک ظرف سرو بگذارید و با انواع سس‌ها میل کنید.

تهیه چیپس سرکه نمکی

چرا چیپس خانگی من ترد و خشک نمی‌شود؟

برای داشتن یک چیپس خانگی ترد و خشک، به چند نکته مهم دقت کنید.

حتما سیب‌زمینی را با رنده‌های مخصوص رنده کنید تا ورقه‌ها به اندازه کافی نازک شوند.

بعد از سرخ کردن، مطمئن شوید که روغن اضافی آن‌ها را با دستمال جاذب بگیرید.

بگذارید کمی در دمای محیط بمانند تا کاملاً خشک و ترد شوند.

از انباشتن سیب‌زمینی‌های سرخ شده روی هم پرهیز کنید؛ زیرا گرما می‌تواند باعث نرم شدن سیب‌زمینی‌های زیرین شود.

امیدواریم این دستور پخت مورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی قرار بگیرد و شما هم مانند روش ساده و کاملی که گفتیم، چیپس‌های سرکه نمکی ترد و خوشمزه‌ای را در خانه تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا