رسپی

رسپی ژله خرمالو؛ دسری آسان برای یک مهمانی ناگهانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

اگر شما هم می‌خواهید یک دسر خوشمزه و خانگی با طعم لذیذ خرمالو درست کنید که با ساده‌ترین مواد و در کوتاه‌ترین زمان تهیه شود، پیشنهاد می‌کنیم که ژله خرمالو را امتحان کنید. در این قسمت از مجله رضیم به شما خواهیم گفت چگونه ژله خرمالو را درست کنید.

نگاهی سریع به روش تهیه

برای تهیه ژله خرمالو، ابتدا پوست و هسته خرمالوهای رسیده را جدا کنید. سپس خرمالوها را پوره کرده و با شکر ترکیب کنید. در این مرحله، پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری بگذارید تا به خوبی حل شود. بعد از اینکه ژلاتین حل شد، آن را به پوره خرمالو اضافه کرده و خوب هم بزنید. در نهایت، این مخلوط را در قالب مورد نظر بریزید و حداقل ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله سفت شود. برای جزئیات بیشتر، ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه ژله خرمالو

برای درست کردن ژله خرمالو در خانه به مواد زیر نیاز دارید:

خرمالوی تازه و متوسط ۴ الی ۵ عدد
پودر ژلاتین ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
شکر یا عسل ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد به مقدار لازم
آب گرم (برای جدا کردن ژله از قالب) به مقدار لازم

مراحل تهیه ژله خرمالو

  • زمان آماده‌سازی اولیه: ۳۰ دقیقه
  • مناسب برای: ۳ الی ۴ نفر

مرحله اول: آماده‌سازی خرمالو

ابتدا خرمالوها را خوب بشویید و پوست نازک آن‌ها را بکنید. خرمالوهای پوست گرفته شده را در مخلوط‌کن بریزید و هم بزنید تا به حالت پوره درآید.

مرحله دوم: اضافه کردن شکر

شکر را به پوره خرمالو اضافه کنید و دوباره مخلوط‌کن را روشن کنید. چند ثانیه منتظر بمانید تا شکر کاملاً حل شود. مقدار شکر بستگی به ذائقه شما و مقدار شیرینی خرمالو دارد.

مرحله سوم: آماده‌سازی ژلاتین

پودر ژلاتین را در یک ظرف مناسب بریزید و به آن آب سرد اضافه کنید. ظرف حاوی ژلاتین را روی بخار کتری قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا ژلاتین کاملاً حل و شفاف شود. دقت کنید که ژلاتین نباید بجوشد.

بیشتر بخوانید: رسپی پاناکوتای خرمالوی دو رنگ

مرحله چهارم: ترکیب مواد

ژلاتین حل شده را به پوره خرمالو اضافه کنید و با سرعت هم بزنید تا همه چیز به خوبی ترکیب شود. مخلوط آماده شده را در قالب بریزید و آن را حداقل به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله کاملاً سفت شود.

مرحله پنجم: خارج کردن ژله از قالب

بعد از گذشت حداقل ۱۲ ساعت، قالب را به مدت چند ثانیه در آب گرم بگذارید و سپس با احتیاط ژله را از قالب خارج کنید. ژله خرمالو آماده است. نوش جان!

چند فوت و فن کوزه‌گری در رسپی ژله خرمالو

بیشتر بخوانید: رسپی دسر مگنولیای خرمالو

چند فوت و فن کوزه‌گری در رسپی ژله خرمالو

در اینجا به چند نکته مهم در تهیه ژله خرمالو اشاره می‌کنیم:

  • مقدار ژلاتین که استفاده می‌کنید به میزان آبی که در خرمالو هست و سفتی مد نظر شما بستگی دارد. اگر خرمالو آبدارتر باشد، بهتر است مقدار ژلاتین را کمی بیشتر کنید.
  • برای اینکه بافت نرم‌تری داشته باشید و رنگ ژله روشن‌تر باشد، می‌توانید مقداری خامه فرم گرفته به مخلوط اضافه کنید.
  • برای تزئین روی ژله خرمالو می‌توانید از میوه‌های تازه، مغزها یا شکلات رنده شده استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید ژله به راحتی از قالب خارج شود، قبل از ریختن مخلوط در قالب، اطراف و کف قالب را کمی چرب کنید.

در این بخش از مجله آشپزی رضیم به تهیه رسپی ژله خرمالو پرداخته‌ایم. این دسر خوشمزه و خانگی خیلی سریع آماده می‌شود و طعمی فوق‌العاده دارد. اگر دنبال یک دسر ساده و خوشمزه برای پذیرایی از مهمانان یا لذت بردن در کنار خانواده هستید، ژله خرمالو یک انتخاب عالی است.

سایت رسپی آشپزی رضیم

رسپی ژله خرمالو؛ دسری آسان برای یک مهمانی ناگهانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا