رسپی کاپ کیک شکلاتی با مغز نارگیل؛ هیجانانگیز و سورپرایزی

کاپ کیک نوعی کیک کوچک و تک نفره است که در ظرفهای فویل، کاغذی یا مقوایی به نام کپسول درست میشود. میتوان کاپ کیکها را با طعمها و مغزهای مختلف تهیه و سرو کرد. در این مقاله از مجله رضیم میخواهیم طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغزی نارگیل را برای شما توضیح دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای مغزی نارگیل
برای آماده کردن مغزی نارگیل به مواد زیر نیاز دارید:
پودر نارگیل | ۱ پیمانه |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر قند | ۱ دوم پیمانه |
مواد لازم جهت تهیه کاپ کیک شکلاتی
برای درست کردن کاپ کیک شکلاتی به مواد زیر نیاز دارید:
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
آرد سفید قنادی (سه صفر) | ۲ و نیم پیمانه |
شیر | ۲ سوم پیمانه |
روغن مایع | ۱ دوم پیمانه |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
وانیل | ۱ چهارم قاشق چایخوری |
مراحل تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز نارگیل
برای تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغزی نارگیل مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: تهیه مغزی نارگیل
برای شروع درست کردن این کاپ کیکهای خوشمزه، ابتدا مغزی نارگیل را آماده کنید. برای این کار، سفیده یک تخم مرغ را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم بگیرد.
سپس پودر قند را از یک صافی رد کرده و با همزن بزنید تا به حالت یکنواخت درآید.
اگر دوست دارید، میتوانید در این مرحله یک چهارم قاشق چایخوری وانیل نیز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در پایان، پودر نارگیل را اضافه کرده و با قاشق خوب هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند.
حالا از مواد به اندازه بزرگتر از یک فندق بردارید و در دست گرد کنید.
سپس توپکهای نارگیلی را در یک ظرف بگذارید و بگذارید تا کمی سفت شوند. این کار به شما کمک میکند تا مغزی خوشمزهتری داشته باشید.
“`html
را داخل بشقاب بچینید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله دوم: تهیه مایه کاپ کیک
در این فاصله مایه کاپ کیک شکلاتی را آماده کنید. به این منظور آرد سفید، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید.
ترکیب آردی را داخل ظرفی کاملا مخلوط کرده، سه بار الک کنید و کنار بگذارید.
تخممرغها، شکر و وانیل را داخل ظرفی بریزید و با دور تند همزن به مدت حدودی پنج دقیقه هم بزنید تا کاملا کرم رنگ، کشدار و حجیم شود.
اکنون زمان اضافه کردن شیر است. روغن مایع را هم اضافه کنید و هر کدام را فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
حال در دو مرحله مخلوط آرد را به مایه اضافه کرده و با لیسک به حالت دورانی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود و هیچ گلولهای داخل آن نماند.
مرحله سوم: ریختن مایه کاپ کیک در قالب
اکنون داخل قالب مافین کپسول کاغذی قرار دهید و از مایه کاپ کیک داخل کپسولها بریزید تا کف کپسول با مایه کیک پوشیده شود.
سپس توپکهای نارگیلی را وسط کپسول قرار دهید و دوباره از مایه شکلاتی روی توپکها بریزید تا ۲ سوم کپسول پر شود.
بیشتر بخوانید: رسپی شیرینی نارگیلی شکلاتی
مرحله چهارم: پخت کاپ کیک
حال قالب را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده به مدت حدودی ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید تا پخته شود. (زمان گفته شده در فرهای مختلف ممکن است متفاوت باشد.)
در آخر با یک خلال دندان کاپ کیکها را تست کنید؛ اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، میتوانید قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید کاپ کیکها خنک شوند.
مرحله پنجم: تزئین و سرو
برای تزئین کاپ کیک میتوانید از روشهای زیادی استفاده کنید و روی کاپ کیکها را با خامه، گاناش یا میوه و… تزئین کنید.
این کاپ کیکها کنار یک فنجان چای به عنوان عصرانه یک گزینه عالی و دلچسب هستند. نوش جان!
بیشتر بخوانید: رسپی کوکی مغزدار خانگی
نکات طلایی در تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز نارگیل
در ادامه به چند نکته ساده برای تهیه این کاپ کیک خوشمزه با مغزی نارگیل اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- همه مواد اولیه کاپ کیک شکلاتی باید به دمای محیط رسیده باشند؛ نیم ساعت قبل از شروع کار همه مواد را از یخچال خارج کنید.
- چون اندازه تخممرغها متفاوت است؛ ممکن است مغزی نارگیلی کمی سفت یا کمی شل باشد. اگر مغز نارگیل انسجام کافی نداشت و داخل دست گلوله نمیشد، کمی سفیده تخممرغ به مخلوط اضافه کنید تا نرمتر شود. اگر هم مواد خیلی چسبنده و شل بود و شکل نمیگرفت، کمی پودر نارگیل به آن اضافه کنید.
- این کیک را میتوانید به صورت قالبی و بزرگ هم تهیه کنید.
- در صورت تمایل میتوانید یک قاشق نسکافه هم به کیک اضافه کنید؛ در این صورت آن را به همراه شیر به مواد اضافه کنید.
- این کیک را میتوانید بدون فر و روی گاز هم تهیه کنید. کافیست داخل تابه دو طرفه را چرب کنید یا با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد را داخل تابه بریزید. گلولههای نارگیلی را هم مابین مواد بچینید و به مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت کم با شعله پخش کن بپزید.
- در این کیک میتوانید به جای شیر از چای پر رنگ خنک شده استفاده کنید.
- سه بار الک کردن آرد، بکینگ پودر و کاکائو تأثیر زیادی در کیفیت و بافت کیک دارد؛ پس این مرحله را حذف نکنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم رسپی کاپ کیک شکلاتی با مغزی نارگیل را برایتان توضیح دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این کیک خوشمزه و تک نفره را در خانه تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.