رسپی

رسپی کاکای شکم پر؛ شیرینی گیلانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کاکای شکم پر یک شیرینی سنتی گیلانی است که طرفداران زیادی دارد. این دسر خوشمزه با کدو تنبل یا کدو حلوایی درست می‌شود و علاوه بر طعم لطیف و خوشمزه خواص زیادی هم دارد. از این دسر خوشمزه می‌توانید به عنوان میان وعده یا پذیرایی از مهمانان استفاده کنید. در این مقاله از مجله رضیم با ما همراه باشید تا طرز تهیه کاکای شکم پر را به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن کاکای شکم پر، ابتدا کدو تنبل را بپزید و سپس آن را پوره کنید. پوره را با هل، گلاب، تخم‌مرغ، شکر و آرد مخلوط کنید. گردوی خرد شده را با پودر دارچین و کمی آرد ترکیب کنید. در یک تابه کمی روغن بریزید و وقتی داغ شد، مایه کاکا را به آن اضافه کنید. کمی از مخلوط گردو و دارچین را در وسط بگذارید و دوباره با مایه کاکا روی آن را بپوشانید. در ادامه مقاله تمام مراحل را توضیح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه کاکای شکم پر

برای تهیه این خوراکی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

کدو تنبل ۲۵۰ گرم
تخم‌مرغ ۴ عدد
آرد سفید ۱۰۰ گرم
روغن مایع به میزان لازم
شکر ۲۰۰ گرم
گلاب و هل به میزان لازم
گردو خرد شده ۱ پیمانه
پودر دارچین ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کاکای شکم پر

مدت زمان آماده‌سازی: ۳۰-۴۰ دقیقه
مناسب برای: ۴ تا ۵ نفر
درجه سختی: آسان

مرحله اول: کدو تنبل را پوره کنید

کدو تنبل را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس به قطعات کوچک برش زده و با کمی آب در یک قابلمه بگذارید تا بپزد. بعد از پخت، آن‌ها را در مخلوط کن بریزید تا به پوره تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کاپ کیک چغندر

مرحله دوم: مواد را ترکیب کنید

پوره کدو تنبل را در یک کاسه بریزید. سپس شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. تخم‌مرغ‌ها را شکسته و به همراه هل و گلاب به مواد اضافه کرده و دوباره هم بزنید. در نهایت آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.

مرحله سوم: مواد میانی را آماده کنید

مغز گردوی خرد شده را با پودر دارچین مخلوط کنید. می‌توانید در این مرحله کمی آرد سفید به این ترکیب اضافه کنید تا در حین پخت، مواد ته نشین نشود.

“““html

مرحله چهارم: کاکا را بپزید

در یک تابه تفلون مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس با یک قاشق، کمی از مواد کاکا را در تابه بریزید و حرارت را کم کنید.

بعد از اینکه مواد کمی خود را گرفت، مقداری از ترکیب گردو و دارچین را روی آن بریزید و درب تابه را برای یک دقیقه بگذارید. سپس یک لایه دیگر از مایه کاکا را طوری روی آن بگذارید که تمام سطحش را بپوشاند.

زمانی که هر دو طرف کاکا سرخ شد، آن را در ظرفی که دوست دارید سرو کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی باسلوق زرشک 

رسپی کاکای شکم پر؛ شیرینی گیلانی

نکات تکمیلی برای تهیه کاکای شکم پر:

  • به جای گردو می‌توانید از مغزیجات دیگری مثل پسته یا بادام درختی استفاده کنید.
  • به یاد داشته باشید که عسل نمی‌تواند به جای شکر در این دسر استفاده شود، زیرا حرارت دادن عسل ممکن است باعث تولید سم شود.
  • شما می‌توانید این دسر را به صورت یکدست در تابه پخش کنید و بعد از پخت به قطعات مورد نظر برش بزنید.
  • این دسر را می‌توانید در فر یا با بخارپز هم درست کنید.
  • برای اینکه کاکا پف‌دارتر شود، می‌توانید از بیکینگ پودر استفاده کنید.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی کاکای شکم پر را به شما ارائه کردیم. حتما این دسر خوشمزه را برای پذیرایی از مهمانان خود در عصرانه درست کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا