رسپی

رسپی کباب بلدرچین؛ مجلسی و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

این دستورالعمل، طعم خوشمزه بلدرچین را با مرغ ترد، سبزیجات رنگارنگ و عطر زعفران ترکیب می‌کند. اگر می‌خواهید یک کباب کوبیده خاص و مجلسی درست کنید، این را امتحان کنید. کباب بلدرچین برای کودکان و افرادی که به سلامت بیشتری نیاز دارند، بسیار مفید است. در این مقاله از رضیم بلاگ طرز تهیه آن را مرحله به مرحله برای شما توضیح می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه کباب کوبیده بلدرچین

برای تهیه کباب کوبیده بلدرچین به مواد زیر نیاز دارید:

بلدرچین (شسته و خشک شده) ۴ عدد
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان، خرد شده) ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای ۲ عدد
جعفری تازه ۱/۲ پیمانه
پیاز بزرگ ۲ عدد
سیر ۲ حبه
زعفران دم کرده ۱/۴ پیمانه
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
آب لیموترش ۱/۴ پیمانه
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره ۱ قاشق چای‌خوری
پاپریکا دودی ۱/۲ قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز (اختیاری) ۱/۴ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سیخ چوبی به تعداد لازم

مراحل تهیه کباب کوبیده بلدرچین

  • مدت زمان آماده‌سازی و پخت این کباب بین ۴۰ تا ۵۰ دقیقه است.
  • مواد آموزشی این دستور برای ۵ تا ۶ نفر مناسب است و شما می‌توانید به راحتی مقدار مواد را بر اساس نیاز خود کم یا زیاد کنید.
  • تهیه این کباب نسبتا ساده است و در دسته‌بندی متوسط قرار می‌گیرد.

مرحله اول: آماده‌سازی مواد

بلدرچین‌ها را خوب بشویید و خشک کنید. سینه مرغ را به تکه‌های کوچک برش دهید. فلفل دلمه‌ای و جعفری را نیز ریز خرد کنید.

مرحله دوم: تهیه مایه کباب

در یک کاسه بزرگ، پیاز خرد شده، سیر، زعفران دم کرده، روغن زیتون، آب لیمو، سس سویا، زیره، پاپریکا، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
همه مواد را در میکسر یا خردکن بریزید و خوب ترکیب کنید.

مرحله سوم: مخلوط کردن مواد

بلدرچین‌ها را به همراه مرغ، فلفل دلمه‌ای و جعفری به مخلوط آماده شده در مرحله قبل اضافه کنید و همه چیز را به خوبی ترکیب کنید.

“““html

مواد را به خوبی با هم چند دقیقه‌ای مخلوط کنید تا همه اجزا به ادویه آغشته شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی جوجه کباب سبز

مرحله چهارم: مخلوط را در یخچال بگذارید

کاسه را با سلفون بپوشانید و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم‌ها به خوبی به مواد نفوذ کنند.

مرحله پنجم: سیخ کشیدن

سیخ‌های چوبی را خیس کنید تا نسوزند.

سپس بلدرچین‌ها، مرغ، فلفل دلمه‌ای و جعفری را به ترتیب دلخواه روی سیخ‌ها بزنید.

اگر سیخ در دسترس ندارید، می‌توانید کباب‌ها را با دست درست کرده و در تابه بچینید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد مرغ با زردآلو خشک

رسپی کباب بلدرچین؛ مجلسی و خوشمزه

رسپی یک غذای خوشمزه با بلدرچین

مرحله ششم: کباب کردن

گریل را با حرارت متوسط گرم کنید.

سیخ‌های کباب را روی گریل قرار دهید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه از هر طرف بپزید یا تا زمانی که بلدرچین و مرغ کاملاً پخته شوند.

در حین کباب کردن، به سیخ‌ها زعفران دم کرده بزنید تا رنگ و طعم بهتری بگیرند.

بیشتر بخوانید: رسپی جوجه کباب آلبالویی

مرحله هفتم: سرو

کباب‌های آماده شده را با برنج، سالاد و ماست سرو کنید.

برای تزیین کباب می‌توانید از پیازچه خرد شده، گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای نیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: ترفند برای درست کردن کباب روی گاز بدون نیاز به منقل

نکات طلایی در تهیه کباب بلدرچین

برای تهیه کباب بلدرچین به ۳ نکته مهم توجه کنید:

  1. برای طعم بیشتر، می‌توانید از ادویه‌های مختلفی مثل دارچین، هل یا زیره استفاده کنید.
  2. اگر می‌خواهید طعم دودی‌تری بگیرد، می‌توانید کباب‌ها را بر روی ذغال با سیخ‌های فلزی کباب کنید.
  3. اگر به گوشت نرم‌تری علاقه دارید، کمی خامه یا ماست به مواد اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی مرغ و قیسی

نکات طلایی در تهیه کباب بلدرچین

با این روش از مجله آشپزی رضیم، می‌توانید یک کباب خوشمزه و متفاوت با ترکیبی از گوشت و سبزیجات تهیه کنید که برای مهمانی‌ها بسیار مناسب است. کباب بلدرچین با گوشت لطیف و طعم خاصش می‌تواند یک غذای خاص و خوشمزه برای مهمانی شما باشد. با کمی خلاقیت، می‌توانید این گوشت خوشمزه را به شکل کباب کوبیده درست کنید و از طعم خاص آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا