رسپی کباب بلدرچین؛ مجلسی و خوشمزه

“`html
بلدرچین، این پرنده کوچک خواص زیادی برای سلامتی دارد و به روشهای مختلفی طبخ میشود. یکی از لذیذترین روشها پخت کباب بلدرچین است که نه تنها خوشمزه است بلکه بافتی نرم و طعم متفاوتی دارد.
در این قسمت از مجله اینترنتی رضیم بلاگ قصد داریم یکی از بهترین و سادهترین روشهای تهیه کباب بلدرچین را به شما آموزش دهیم. این آموزش، مرحله به مرحله خواهد بود و در آن تمامی نکات لازم برای پخت این کباب ذکر میشود. پس با ما همراه باشید!
رسپی کباب بلدرچین
- زمان آمادهسازی مواد اولیه و پخت این کباب ۲ تا ۳ ساعت خواهد بود.
- این مقدار مواد برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و بهراحتی میتوانید با ضرب و تقسیم نسبت مواد را تغییر دهید و برای جمعیت بیشتر درست کنید.
- سطح دشواری تهیه این کباب متوسط است.
مواد لازم برای تهیه کباب بلدرچین
بلدرچین تازه | ۵-۶ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
ساقه کرفس | ۲ عدد |
زنجبیل | ۱ تکه |
محلول زعفران | ۲-۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار دلخواه |
پودر پاپریکا | ۱ قاشق غذاخوری |
لیموترش | ۱ عدد |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲-۳ حبه |
مرحله اول: آمادهسازی بلدرچین
بلدرچینها را از قسمت سینه باز کنید تا راحتتر کباب شوند.
قسمت بالها و پاها را جدا کنید چون در حین پخت، خیلی زود میسوزند و طعم کباب را تغییر میدهند.
بعد از برش، بلدرچینها را خوب بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافیشان برود.
مرحله دوم: آمادهسازی پیاز و سیر
پیاز را بشویید و به صورت خلالی برش بزنید.
خلالهای پیاز را در یک کاسه بریزید.
سیرها را هم بشویید و پوست بکنید.
سیرها را با لهکن سیر یا چنگال له کرده و به پیازها اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کباب کوبیده زعفرانی
مرحله سوم: آمادهسازی کرفس و زنجبیل
ساقههای کرفس را بشویید و به صورت خلالی خرد کنید.
زنجبیل را هم به همین صورت خرد کرده و به پیازها اضافه کنید.
مرحله چهارم: افزودن ادویهها، لیموترش و روغن زیتون
آب لیموترش تازه، روغن زیتون، نمک، فلفل و پودر پاپریکا را به مخلوط مواد اضافه کنید و همه را با هم خوب مخلوط کنید تا طعمها با هم ترکیب شوند.
مرحله پنجم: افزودن
“““html
بلدرچینها و محلول زعفران
بلدرچینها را به محتویات داخل کاسه اضافه کنید.
مقداری از محلول زعفران را به بلدرچینها بزنید و خوب مخلوط کنید تا طعمها با هم ترکیب شوند.
روی ظرف را بپوشانید و بگذارید مواد به مدت ۱-۲ ساعت در یخچال استراحت کنند.
اگر زمان بیشتری دارید، میتوانید بلدرچینها را مدت بیشتری در مواد بگذارید تا طعم بهتری بگیرند.
مرحله ششم: کباب کردن بلدرچین
بعد از استراحت، بلدرچینها را روی توری کبابی بچینید.
میتوانید از دو سیخ نیز استفاده کنید.
بلدرچینها را به سیخ بزنید و روی باربیکیو یا منقل کباب کنید.
گوشت بلدرچین نرم و لطیف است و سریع کباب میشود.
به همین سادگی، با انجام چند مرحله، یک کباب خوشمزه آماده سرو دارید.
این کباب را میتوانید با نان به شکل خوراک یا با کته و برنج میل کنید.
به چه روشهایی میتوان کباب بلدرچین درست کرد؟
شما میتوانید گوشت بلدرچین را مانند جوجه کباب به صورت مکعبی برش بزنید و با موادی که در بالا توضیح دادیم، طعمدار کنید.
برای پخت بلدرچین، میتوانید از تابه، فر برقی یا گازی و هواپز هم استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی جوجه کباب
طعمدار کردن این کباب هم مثل کبابهای دیگر بستگی به سلیقه شما دارد و میتوانید با سایر چاشنیها مانند فلفل دلمهای، رب انار، سرکه و ادویههای مورد علاقهتان کباب را خوش طعم کنید.
امیدواریم این رسپی مورد توجه شما آشپزهای عزیز قرار گیرد و شما هم بتوانید این کباب خوشمزه را طبق روش ساده بالا تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.