رسپی

رسپی کباب بلدرچین؛ مجلسی و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بلدرچین، این پرنده کوچک خواص زیادی برای سلامتی دارد و به روش‌های مختلفی طبخ می‌شود. یکی از لذیذترین روش‌ها پخت کباب بلدرچین است که نه تنها خوشمزه است بلکه بافتی نرم و طعم متفاوتی دارد.

در این قسمت از مجله اینترنتی رضیم بلاگ قصد داریم یکی از بهترین و ساده‌ترین روش‌های تهیه کباب بلدرچین را به شما آموزش دهیم. این آموزش، مرحله به مرحله خواهد بود و در آن تمامی نکات لازم برای پخت این کباب ذکر می‌شود. پس با ما همراه باشید!

رسپی کباب بلدرچین

  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه و پخت این کباب ۲ تا ۳ ساعت خواهد بود.
  • این مقدار مواد برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و به‌راحتی می‌توانید با ضرب و تقسیم نسبت مواد را تغییر دهید و برای جمعیت بیشتر درست کنید.
  • سطح دشواری تهیه این کباب متوسط است.

مواد لازم برای تهیه کباب بلدرچین

بلدرچین تازه  ۵-۶ عدد
پیاز  ۱ عدد
ساقه کرفس  ۲ عدد
زنجبیل  ۱ تکه
محلول زعفران ۲-۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
پودر پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
لیموترش  ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سیر  ۲-۳ حبه

مرحله اول: آماده‌سازی بلدرچین

بلدرچین‌ها را از قسمت سینه باز کنید تا راحت‌تر کباب شوند.

قسمت بال‌ها و پاها را جدا کنید چون در حین پخت، خیلی زود می‌سوزند و طعم کباب را تغییر می‌دهند.

بعد از برش، بلدرچین‌ها را خوب بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی‌شان برود.

مرحله دوم: آماده‌سازی پیاز و سیر

پیاز را بشویید و به صورت خلالی برش بزنید.

خلال‌های پیاز را در یک کاسه بریزید.

سیرها را هم بشویید و پوست بکنید.

سیرها را با له‌کن سیر یا چنگال له کرده و به پیازها اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کباب کوبیده زعفرانی

مرحله سوم: آماده‌سازی کرفس و زنجبیل

ساقه‌های کرفس را بشویید و به صورت خلالی خرد کنید.

زنجبیل را هم به همین صورت خرد کرده و به پیازها اضافه کنید.

مرحله چهارم: افزودن ادویه‌ها، لیموترش و روغن زیتون

آب لیموترش تازه، روغن زیتون، نمک، فلفل و پودر پاپریکا را به مخلوط مواد اضافه کنید و همه را با هم خوب مخلوط کنید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم: افزودن

“““html

رسپی کباب بلدرچین؛ مجلسی و خوشمزه

بلدرچین‌ها و محلول زعفران

بلدرچین‌ها را به محتویات داخل کاسه اضافه کنید.

مقداری از محلول زعفران را به بلدرچین‌ها بزنید و خوب مخلوط کنید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

روی ظرف را بپوشانید و بگذارید مواد به مدت ۱-۲ ساعت در یخچال استراحت کنند.

اگر زمان بیشتری دارید، می‌توانید بلدرچین‌ها را مدت بیشتری در مواد بگذارید تا طعم بهتری بگیرند.

مرحله ششم: کباب کردن بلدرچین

بعد از استراحت، بلدرچین‌ها را روی توری کبابی بچینید.

می‌توانید از دو سیخ نیز استفاده کنید.

بلدرچین‌ها را به سیخ بزنید و روی باربیکیو یا منقل کباب کنید.

گوشت بلدرچین نرم و لطیف است و سریع کباب می‌شود.

به همین سادگی، با انجام چند مرحله، یک کباب خوشمزه آماده سرو دارید.

این کباب را می‌توانید با نان به شکل خوراک یا با کته و برنج میل کنید.

به چه روش‌هایی می‌توان کباب بلدرچین درست کرد؟

شما می‌توانید گوشت بلدرچین را مانند جوجه کباب به صورت مکعبی برش بزنید و با موادی که در بالا توضیح دادیم، طعم‌دار کنید.

برای پخت بلدرچین، می‌توانید از تابه، فر برقی یا گازی و هواپز هم استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی جوجه کباب

طعم‌دار کردن این کباب هم مثل کباب‌های دیگر بستگی به سلیقه شما دارد و می‌توانید با سایر چاشنی‌ها مانند فلفل دلمه‌ای، رب انار، سرکه و ادویه‌های مورد علاقه‌تان کباب را خوش طعم کنید.

به چه روش‌هایی می‌توان کباب بلدرچین درست کرد؟
امیدواریم این رسپی مورد توجه شما آشپزهای عزیز قرار گیرد و شما هم بتوانید این کباب خوشمزه را طبق روش ساده بالا تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا