رسپی کباب تابهای دو رنگ؛ یک شام رنگارنگ و خوشمزه

“`html
کباب تابه دو رنگ، ترکیبی فوقالعاده از رنگها و طعمهاست. با هر قاشق، طعم خوشمزه گوشت قرمز و مرغ همراه هم طعمی ویژه میدهد. اگر به دنبال یک غذای مجلل و خاص برای مهمانیها هستید، کباب تابهای دو رنگ انتخابی عالی است. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه این غذای خوشمزه را برای شما توضیح میدهیم.
مواد لازم جهت تهیه کباب تابهای دو رنگ
برای تهیه کباب تابهای دو رنگ به مواد زیر نیاز دارید:
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
سینه و ران مرغ | ۳۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۳ عدد |
سیر | ۳ حبه |
زعفران دم کرده غلیظ | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و دارچین | به مقدار لازم |
روغن یا کره برای سرخ کردن | به مقدار لازم |
مراحل تهیه کباب تابه ای دو رنگ
- مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه حدود ۶۰-۷۰ دقیقه و زمان انتظار برای تهیه کباب ۱۵-۲۰ دقیقه است.
- مقدار مواد ذکر شده در این دستورپخت برای ۳ تا ۴ نفر مناسب است و شما میتوانید با ضرب و تقسیم ساده، مقدار مواد را بیشتر کنید.
- تهیه این کباب نسبتاً ساده است و در سطح متوسط قرار دارد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب تابهای بادمجان کبابی
مرحله اول: آمادهسازی مایه گوشتی کباب
دو عدد از پیازها را بشویید و پوست بکنید.
پیازها را با رنده ریز یا مخلوطکن خوب له کنید.
پیازهای رندهشده را در یک صافی بریزید و خوب آب آنها را بگیرید.
یکی از حبههای سیر را بشویید و بعد از پوست گرفتن، با رنده ریز رنده کنید و به پیاز پورهشده اضافه کنید.
گوشت چرخ کرده، پیاز رندهشده، سیر رندهشده، زعفران، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و دارچین را با هم مخلوط کنید و خوب با دست ورز دهید تا مایه گوشتی یکدستی به دست آید.
برای نرمتر شدن کبابها میتوانید مقداری خرده نان یا آرد سوخاری به گوشت اضافه کنید.
ظرف را بپوشانید و مایه گوشت را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعمها با هم ترکیب شوند. این کار به کباب شما کمک میکند تا در زمان سرخ کردن بهتر شکل بگیرد.
بیشتر بخوانید: روش سرخ کردن بادمجان در هواپز با کمترین روغن
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب کوبیده مرغ فوری
مرحله دوم: آمادهسازی مایه کباب مرغ
مرغ را بشویید و استخوانها را با چاقو جدا کنید.
تکههای گوشت مرغ را با مخلوطکن یا خردکن پوره کنید.
اگر از این ابزارها استفاده نمیکنید، میتوانید مرغ را با چاقو به صورت ریز خرد کنید.
پیاز و سیر باقیمانده را بشویید و پوست بکنید و مانند مرحله اول رنده و آبگیری کنید.
گرفتن آب پیاز کمک میکند تا کباب بهتر شکل بگیرد.
گوشت مرغ رندهشده، پیاز و سیر رندهشده را در ظرفی بریزید و مقداری از زعفران محلول، نمک،
“““html
فلفل سیاه و زردچوبه را به مخلوط اضافه کنید.
مخلوط را با دست خوب ورز دهید تا کاملاً یکدست و یکنواخت شود.
برای خوشمزهتر شدن کباب مرغ، میتوانید از ادویههای دلخواه دیگری مانند پودر سیر، پودر زنجبیل یا فلفل قرمز استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کباب تابهای گردویی
مرحله سوم: آمادهسازی تابه و شکل دادن به کباب
مقداری روغن یا کره در تابه بریزید.
برای داشتن کباب تابهای دو رنگ و زیباتر، میتوانید از قالبهای مخصوص استفاده کنید. هر مایه گوشتی را در قالب بریزید و در کنار هم در تابه قرار دهید.
اگر قالب در دسترس ندارید، میتوانید از هر مایه به اندازه دلخواه بردارید و با دست آن را گرد کنید و گلولهها را یکی در میان در تابه کنار هم بگذارید.
با پشت قاشق کمی سطح گلولهها را صاف کنید تا کبابها به هم بچسبند.
بیشتر بخوانید: رسپی بیتی کباب ترکیهای
بیشتر بخوانید: رسپی خوراک جوجه زنجبیلی؛ ساده، سریع و خوشمزه
مرحله چهارم: سرخ کردن کباب
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی کبابها شروع به تغییر رنگ و حجم کردند، با کفگیر روی آنها شیار ایجاد کنید.
هر طرف کبابها را به مدت ۵-۷ دقیقه سرخ کنید تا مغز پخت شوند.
در حین سرخ کردن، روی کبابها را با کره آب شده و محلول زعفران مالش دهید تا خوشرنگتر شوند.
توجه داشته باشید که باید کبابها را در حرارت متوسط سرخ کنید تا مغز پخت شوند و نسوزند.
بیشتر بخوانید: رسپی پیراشکی مِیکِری یا اسنک
مرحله پنجم: تزیین و سرو کبابها
پس از سرخ کردن، کبابهای خوشمزه را در ظرف سرو قرار دهید و با گوجهفرنگی، لیمو و پیاز تزیین کنید.
این کبابها را میتوانید با انواع نان و برنج سرو کنید.
اگر دوست دارید کبابهایتان طعم دودی داشته باشد، میتوانید آنها را روی ذغال کباب کنید و میل کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی «دل دکونه» گیلانی
امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما عزیزان که به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی علاقهمند هستید، مورد توجه قرار گرفته باشد و با رعایت این نکات، کباب تابهای دو رنگ خوشمزه و مجلسی را در خانه تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.