رسپی

رسپی کباب تابه‌ای عربی (طعمی آتشین که زیر زبانتان می‌ماند)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کباب تابه‌ای عربی یک غذای خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم تند و دلچسبش، طرفداران زیادی دارد. تهیه این کباب بسیار ساده است و هر کسی می‌تواند به راحتی آن را در خانه درست کند. در این بخش از رضیم بلاگ، ما شما را با روش تهیه کباب تابه‌ای عربی آشنا می‌کنیم. اگر به غذاهای تند علاقه دارید، با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه کباب تابه‌ای عربی

برای درست کردن کباب تابه‌ای عربی به مواد زیر نیاز دارید:

گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۱ حبه
فلفل سبز ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
فلفل قرمز ۱ قاشق چای‌خوری
ادویه کاری ۱ قاشق چای‌خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
آب ۱ استکان

مراحل تهیه کباب تابه‌ای عربی

حال که مواد اولیه را آماده کرده‌اید، وقت آن است که کباب خوشمزه را تهیه کنید. در ادامه، مراحل تهیه کباب تابه‌ای عربی را به صورت گام به گام شرح می‌دهیم.

مرحله اول: رنده کردن پیاز

ابتدا یک پیاز بزرگ را به صورت درشت رنده کنید. پیازهای رنده شده را با دست فشار دهید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود. سپس، پیاز را به همراه گوشت چرخ کرده داخل یک کاسه بزرگ بریزید.

مرحله دوم: اضافه کردن فلفل سبز، سیر و ادویه جات

سیر و فلفل سبز را به‌صورت ریز رنده نمایید. سپس آن‌ها را به همراه فلفل قرمز، ادویه کاری، زردچوبه، مقداری نمک و فلفل سیاه به گوشت اضافه کنید. حال همه‌ی مواد را خوب با دست ورز بدهید تا کاملاً مخلوط و یکدست شوند.

پس از ورز دادن، روی ظرف را بپوشانید و به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید.

“““html

این کار باعث می‌شود تا طعم مواد به خوبی به هم برود و کباب شما عطر و مزه‌ای خوشمزه‌تر پیدا کند.

بیشتر بخوانید: دلایل اصلی وا رفتن کباب تابه‌ای و راه‌حل‌های آن

مرحله سوم: سرخ کردن کباب تابه‌ای

بعد از یک ساعت، گوشت را از یخچال بیرون بیاورید. یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید و صبر کنید تا روغن گرم شود.

سپس، مقداری از مایه کباب را بر‌داشته و به شکل دلخواه فرم دهید. کباب‌ها را داخل تابه بگذارید و بگذارید یک طرف‌شان به خوبی سرخ شود. در نهایت، کباب‌ها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله چهارم: آماده کردن سس

بعد از اینکه کباب‌ها را سرخ کردید، آنها را از تابه خارج کنید. حالا وقت تهیه سس است. برای این کار، یک استکان آب داخل تابه بریزید و کمی کره به آن اضافه کنید و بگذارید کره ذوب شود. وقتی آب به جوش آمد، رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

سپس، گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و از وسط نصف کنید و داخل سس قرار دهید. در نهایت، حرارت را کم کنید و بگذارید سس به آرامی بجوشد و جا بیفتد.

رسپی کباب تابه‌ای عربی (طعمی آتشین که زیر زبانتان می‌ماند)

نکته: برای خوشمزه‌تر شدن کباب تابه‌ای می‌توانید کمی زعفران دم کرده به سس اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی جوجه کباب سبز به روش خانگی

نکات و فوت و فن‌های تهیه کباب تابه‌ای عربی

مرحله پنجم: قرار دادن کباب در تابه

بعد از اینکه تقریبا نصف آب تابه بخار شد و سس غلیظ‌تر شد، کباب‌های سرخ شده را داخل تابه بچینید. بگذارید کباب‌ها به آرامی در سس پخته شوند و طعم آن را به خود بگیرند.

بیشتر بخوانید: رسپی کباب فلفلی به روش خانگی

مرحله ششم: سرو کردن کباب تابه‌ای عربی

بعد از اینکه سس به غلظت دلخواه رسید، کباب‌ها را در ظرف مد نظرتان بگذارید و گوجه‌فرنگی‌ها را هم کنارشان بچینید. این غذای خوشمزه را می‌توانید با برنج یا نان سرو کنید.

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، رسپی کباب تابه‌ای عربی را به شما معرفی کردیم. امیدواریم از این رسپی لذت ببرید و این کباب خوش‌عطر و طعم را با عزیزانتان میل کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا