رسپی کباب کوبیده مرغ فوری؛ خوشمزه و سریع

“`html
اگر شما هم از خوردن فست فودهای تکراری و مضر خسته شدهاید، ما یک گزینه خوشمزه و سریع برای شما داریم. کباب کوبیده مرغ فوری، یک غذای خانگی و محبوب است که خیلی زود آماده میشود. تا انتهای این بخش از مجله رضیم با ما همراه باشید تا طرز تهیه کباب کوبیده مرغ فوری را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده مرغ فوری
برای تهیه این غذای سریع و خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
سینه مرغ چرخ شده | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
آب لیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | به مقدار لازم |
پوست لیمو | به مقدار کم (اختیاری) |
سبزیجات معطر خرد شده | ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری |
کره | به مقدار لازم |
نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مراحل تهیه کباب کوبیده مرغ فوری
برای آمادهسازی کباب کوبیده مرغ، مراحل زیر را دنبال کنید:
بیشتر بخوانید: طرز تهیه حریره سیر و زنجبیل خانگی
مرحله اول: آمادهسازی مواد اولیه
ابتدا پیاز را پوست بکنید و رنده کنید. سپس پیاز رنده شده را خوب فشار دهید تا آب آن خارج شود. در صورتیکه دوست دارید، میتوانید پوست یک لیمو را بشویید و رنده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته بادمجان کبابی
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
پوست لیمو رنده شده، زعفران دم کرده، نمک، فلفل، روغن زیتون، سبزیجات معطر، پیاز رنده شده و آب لیمو را به همراه مرغ چرخ شده در یک ظرف مناسب بریزید. سپس مواد را به مدت ۵ دقیقه با دست خوب ورز دهید تا همه چیز خوب مخلوط شود و طعمها با مرغ ترکیب شوند.
- نکته: برای سبزیجات معطر میتوانید از گشنیز یا جعفری و … استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: با این روش زعفرانت چند برابر رنگ میدهد
مرحله سوم: استراحت دادن به مواد
روی ظرف را با سلفون یا درب ظرف بپوشانید و آن را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهها خوب به هم برسند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ
“““html
مرحله چهارم: سیخ زدن کبابها
در این مرحله باید کبابها را به سیخ بزنید. برای این کار، تقریبا ۷۰ تا ۸۰ گرم از مواد مزهدار شده بردارید. هر تکه را دور سیخ بپیچید و به آرامی شکل دهید. دقت کنید که کبابها خیلی ضخیم نشوند تا خوب بپزند.
بیشتر بخوانید: راحتترین رسپی مرغ بدون سرخ کردن و طعمدار کردن
مرحله پنجم: پختن کبابها
کبابها را میتوانید روی زغال یا گاز کباب کنید. کبابها را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب آنها را بچرخانید تا به طور یکدست بپزند.
- نکته: زمان پخت کباب بستگی به اندازه و حرارت کبابپز دارد. بهتر است کبابها را مرتب چک کنید تا نسوزند.
بیشتر بخوانید: رسپی مرغ ربی رستورانی
بیشتر بخوانید: روش مرینیت کردن مرغ برای کسانی که مصرف مرغشان زیاد است
مرحله ششم: اضافه کردن سس
برای درست کردن سس، مقداری کره را ذوب کنید و آن را با زعفران دمکرده ترکیب کنید. بعد از پخت کامل کبابها، آنها را با سس کره و زعفران بپوشانید تا خوشمزه و براق شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی پیراشکی مِیکِری یا اسنک
مرحله هفتم: سرو کباب کوبیده مرغ
این کباب خوشمزه را میتوانید با برنج زعفرانی یا نان تازه و گرم سرو کنید. نوش جان!
بیشتر بخوانید: مانده اضافه برنج را بیرون نریزید، با آن پیتزا درست کنید
در این بخش از مجله آشپزی رضیم، به رسپی کباب کوبیده مرغ فوری پرداختیم. با استفاده از این رسپی میتوانید در کمترین زمان ممکن، یک غذا خوشمزه و مغذی برای خود و عزیزانتان تهیه کنید و از آن لذت ببرید.